78998
  • Davidus
    pár új art
  • Davidus
    azt hittem megolvadt bőrönd:D
  • Hegi90
    torta
  • TurboX
    ezmiez
  • Klemice
    jó nagy székrekedés lehetett ez :S
  • Hegi90
  • TurboX
    ez így elég gyenge

itt egy uccsó pucc nélküli, fekete háttérrel talán jobb az egész

• Kandurex
    Mivel nincs is banner, ezért nem szavazunk a berakásról, ha valaki jobbat csinál, berakjuk azt.

szerk: hááát..hmm..a fehér kerettel kezdeni kellene valamit...

szerk2: na így egy fokkal már jobb
  • 5c0rp330n
    hat, bizok benne en is, eddig szart meg toluk nem lattam, csak azert vagyok kicsit szkeptikus, mert a lod vegenel jobban alig lehetett volna befejezni ezt az egeszet. mindenki meghalt, mindennek vege volt ott, a dio1-ben elkezdett tortenet (aminek a vege folytatasra volt kitalalva) kiteljesedett, es szepen lezarult.. ezek utan elegge ossze kell szedniuk magukat h ne legyen eroltetett a dolog :)
  • TurboX
    majd meglátjuk, mindenesetre biztos valami nagy durranást tartogat a blizz, nevükhöz híven :)
  • 5c0rp330n
    vilagko, pf, de szarul hangzik ez magyarul.. :)
    hat, gondolom megtortenhetett, de kb ugyanolyan valoszinuseggel egy meteor is becsapodhatott ami elpusztitja az egesz foldet.. jo, annyiban lehet benne valami h gyakorlatilag az osszes gonosz halott, valami tok uj gonoszt elohozni luzer dolog lenne.
  • TurboX
    simán eltalálhatta anno a megrontott világkő szilánkja miközben az darabokra robbant :) persze ez csak egy felvetés semmi több
  • 5c0rp330n
    ezt a lehetseges vegkifejletet honnan szoptad? :) erdekesen hangzik amugy csak ezt azert nehez lenne megmagyarazni..
  • shaba23 #5953
    szép!
  • TurboX
    jogos

blizz logo marad:P
  • Hegi90
    Ez meg a másik....
  • ProGabe #5950
    ennek a hsz-nek nincs értelme :D nem érdemli meg, hogy a saját játékához fűzzék a nevét? teljesen logikus...
  • Hegi90
    inkább az Activision nem érdemelné meg, nem?
    A Blizzard ugyanolyan fasza játékokat csinál, mint eddig, csak az Activision bassza el őket...
  • Klemice
    igaz
  • FSpofon
    nem érdemli meg a blizzard hogy benne legyen a logója a bannerban
    meg szebb is nélküle
  • ProGabe #5946
    két kis észrevétel: Blizzard logo kerüljön le a jobb sarokba, D3 logo sugarai ne lógjanak bele Tyrael "fejébe", és akkor lehetne nagyobb az egész. fansite kitben szerintem van mindenféle logo (sugárnélküli, stb)
  • TurboX
    banner, felül egy kis célzattal a lehetséges végkifejletre
    ha tetszik be vele, elvégre jobb mint a mostani :)

• Klemice
    a niggafasz logóig?
  • Davidus
    na már csak 1 év:D
  • berlinboy6329
    WTF?4ember csak?:C

Az nem sok...
  • r4pt0r
    Szerintem Diablo 2ben is azzal tudtál menni akivel akartál.
  • SLICK
    na ja, ahol lakom annak idején még fos betárcsázós 56kbit/s net volt ami = taliga aprómajommal..

#5937: 100%-ig úgyse lehet megelőzni. De valóban tény, hogy Blizz rendet tart.

#5938: igen 4-en lehet majd menni tudtommal, viszont erről a külön gameről nem hallottam, így ez most némiképp engesztel.
  • Klemice
    Most őszintén, diablo 2-ben aki haverokkal akart játszani arra ott volt a kani.hu...
  • r4pt0r
    Ez nem MMO, itt csak 4 (talán 8 nem emlékszem) tud játszani egyszerre, és akkor csináltok külön gamet amikor akartok.
  • Rundstedt17
    "Csak egy érv mellette, hogy ha neten valami kis cheater nyomi elkezd hepajkodni, az egyrészt nagyon idegesítő, másrészt pedig teljesen megöli a játékélményt. "

Hát azért a Blizzard kiszűri a cheatereket.....
  • SLICK
    "Mindig azok vannak a Lan mellet akik nem is akarják megvenni"

na ez azért kicsit butaság! Attól, mert valaki szeretne LAN-ozni az nem feltétlenül azt jelenti, hogy warezzal akarja tolni!
    Mint mondtam is, számomra a zárt közösség jobb hangulatot ad mint a neten való játék. Csak egy érv mellette, hogy ha neten valami kis cheater nyomi elkezd hepajkodni, az egyrészt nagyon idegesítő, másrészt pedig teljesen megöli a játékélményt.

Természetesen enyhítő körülmény lenne a LAN mellőzése mellett, hogyha partyba verődve a haverokkal külön lobbyba sorolna a játék. pl. A Hellgate London esetében az jó volt, hogy csak a bázisokon voltak a többi játékosok.
  • r4pt0r
    Mint sok helyen leírták, leírom én is. Ma már szinte mindenhol van net, legalábbis aki megveszi a Diablo 3at, ezért nem gond a lan hiánya.

Mindig azok vannak a Lan mellet akik nem is akarják megvenni, lásd lentebb is írták. Erről ennyit.
  • jazzy
    Eddig csak és kizárólag Blizzardos játékokat voltam hajlandó megvenni, Illetve a Heroes III-at és ezzel nem vagyok egyedül, azt hiszem ez jelent valamit, mindenképpen megveszem a Diablo III-at is úgyhogy annyira nem érdekel a Lan.
  • ProGabe #5933
    :D

FSofon: renden kieg., mint anno a kettőhöz. szerinted miért nem lesz Necro az alapjátékban [reménykedik, hogy legalább a kiegben visszahozzák]
  • Hegi90
    actonként.
  • FSpofon
    milyen kiegészítők? ezt is kasztonként adják majd ki mint az sc2t?
  • SLICK
    mellesleg a haveri körben jelent annyit a Diablo név, hogy mindannyian megvesszük. Anno a 2-vel rendszeresen toltuk
  • SLICK
    mi a haverokkal össze szoktunk röffenni LAN-partykra. Jobb szeretem az ilyen zárt közösségeket. Meg eleve a hangulat is jobb.
  • Rundstedt17
  • Kandurex
    finoman fejezted ki magad a tűzzel - vassal kifejezéssekkel...