78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
pár új art -
azt hittem megolvadt bőrönd:D -
torta -
ezmiez
-
jó nagy székrekedés lehetett ez :S -
-
ez így elég gyenge
itt egy uccsó pucc nélküli, fekete háttérrel talán jobb az egész
-
Mivel nincs is banner, ezért nem szavazunk a berakásról, ha valaki jobbat csinál, berakjuk azt.
szerk: hááát..hmm..a fehér kerettel kezdeni kellene valamit...
szerk2: na így egy fokkal már jobb -
hat, bizok benne en is, eddig szart meg toluk nem lattam, csak azert vagyok kicsit szkeptikus, mert a lod vegenel jobban alig lehetett volna befejezni ezt az egeszet. mindenki meghalt, mindennek vege volt ott, a dio1-ben elkezdett tortenet (aminek a vege folytatasra volt kitalalva) kiteljesedett, es szepen lezarult.. ezek utan elegge ossze kell szedniuk magukat h ne legyen eroltetett a dolog :) -
majd meglátjuk, mindenesetre biztos valami nagy durranást tartogat a blizz, nevükhöz híven :) -
vilagko, pf, de szarul hangzik ez magyarul.. :)
hat, gondolom megtortenhetett, de kb ugyanolyan valoszinuseggel egy meteor is becsapodhatott ami elpusztitja az egesz foldet.. jo, annyiban lehet benne valami h gyakorlatilag az osszes gonosz halott, valami tok uj gonoszt elohozni luzer dolog lenne. -
simán eltalálhatta anno a megrontott világkő szilánkja miközben az darabokra robbant :) persze ez csak egy felvetés semmi több -
ezt a lehetseges vegkifejletet honnan szoptad? :) erdekesen hangzik amugy csak ezt azert nehez lenne megmagyarazni.. -
szép! -
jogos
blizz logo marad:P -
Ez meg a másik.... -
ennek a hsz-nek nincs értelme :D nem érdemli meg, hogy a saját játékához fűzzék a nevét? teljesen logikus... -
inkább az Activision nem érdemelné meg, nem?
A Blizzard ugyanolyan fasza játékokat csinál, mint eddig, csak az Activision bassza el őket... -
igaz -
nem érdemli meg a blizzard hogy benne legyen a logója a bannerban
meg szebb is nélküle -
két kis észrevétel: Blizzard logo kerüljön le a jobb sarokba, D3 logo sugarai ne lógjanak bele Tyrael "fejébe", és akkor lehetne nagyobb az egész. fansite kitben szerintem van mindenféle logo (sugárnélküli, stb) -
banner, felül egy kis célzattal a lehetséges végkifejletre 
ha tetszik be vele, elvégre jobb mint a mostani :)
-
a niggafasz logóig? -
na már csak 1 év:D -
WTF?4ember csak?:C
Az nem sok... -
r4pt0r #5941 Szerintem Diablo 2ben is azzal tudtál menni akivel akartál. -
na ja, ahol lakom annak idején még fos betárcsázós 56kbit/s net volt ami = taliga aprómajommal..
#5937: 100%-ig úgyse lehet megelőzni. De valóban tény, hogy Blizz rendet tart.
#5938: igen 4-en lehet majd menni tudtommal, viszont erről a külön gameről nem hallottam, így ez most némiképp engesztel. -
Most őszintén, diablo 2-ben aki haverokkal akart játszani arra ott volt a kani.hu... -
r4pt0r #5938 Ez nem MMO, itt csak 4 (talán 8 nem emlékszem) tud játszani egyszerre, és akkor csináltok külön gamet amikor akartok. -
Rundstedt17 #5937 "Csak egy érv mellette, hogy ha neten valami kis cheater nyomi elkezd hepajkodni, az egyrészt nagyon idegesítő, másrészt pedig teljesen megöli a játékélményt. "
Hát azért a Blizzard kiszűri a cheatereket..... -
"Mindig azok vannak a Lan mellet akik nem is akarják megvenni"
na ez azért kicsit butaság! Attól, mert valaki szeretne LAN-ozni az nem feltétlenül azt jelenti, hogy warezzal akarja tolni!
Mint mondtam is, számomra a zárt közösség jobb hangulatot ad mint a neten való játék. Csak egy érv mellette, hogy ha neten valami kis cheater nyomi elkezd hepajkodni, az egyrészt nagyon idegesítő, másrészt pedig teljesen megöli a játékélményt.
Természetesen enyhítő körülmény lenne a LAN mellőzése mellett, hogyha partyba verődve a haverokkal külön lobbyba sorolna a játék. pl. A Hellgate London esetében az jó volt, hogy csak a bázisokon voltak a többi játékosok. -
r4pt0r #5935 Mint sok helyen leírták, leírom én is. Ma már szinte mindenhol van net, legalábbis aki megveszi a Diablo 3at, ezért nem gond a lan hiánya.
Mindig azok vannak a Lan mellet akik nem is akarják megvenni, lásd lentebb is írták. Erről ennyit. -
Eddig csak és kizárólag Blizzardos játékokat voltam hajlandó megvenni, Illetve a Heroes III-at és ezzel nem vagyok egyedül, azt hiszem ez jelent valamit, mindenképpen megveszem a Diablo III-at is úgyhogy annyira nem érdekel a Lan. -
:D
FSofon: renden kieg., mint anno a kettőhöz. szerinted miért nem lesz Necro az alapjátékban [reménykedik, hogy legalább a kiegben visszahozzák] -
actonként. -
milyen kiegészítők? ezt is kasztonként adják majd ki mint az sc2t? -
mellesleg a haveri körben jelent annyit a Diablo név, hogy mindannyian megvesszük. Anno a 2-vel rendszeresen toltuk -
mi a haverokkal össze szoktunk röffenni LAN-partykra. Jobb szeretem az ilyen zárt közösségeket. Meg eleve a hangulat is jobb. -
Rundstedt17 #5928 
-
finoman fejezted ki magad a tűzzel - vassal kifejezéssekkel...