78998
  • Nabunaid
    Jó, azt írják, hogy az igazán durva legendary cuccokból majd kinyerhető lesz olyan 8. vagy 10. szintű drágakő - bár ki áldoz be egy ilyen cuccot??? - de leginkább csere-bere útján juthatunk a nekünk kellő darabokhoz...
  • sirdond
    hehe, el-vex :)
    nem biztos még,hogy 14 szint lesz, valószínű csökkenteni fogják, biztosan majd csak a kiadáskor tudjuk
    de azért jó belegondolni :)
  • Nabunaid
    Egy 14-es szintű drágakőhöz /gem/ 1.594.323 darab 1-es szintű gem kell majd, ami ha egy átalakítás 1 másodperc, akkor összesen 664 óra hosszat tart össze rakni... Have fun!
    Csak mert legyen valami cél a hardcore arcoknak is...

• 5c0rp330n
    a legjobb az ha sokat is ad meg jokat is :)
  • sirdond
    szerintem annak nem sok értelme van, legalábbis nálam hamar unalomba menne át a dolog

nincs is minden affix mindenen, vannak amik csak weaponokon lehetnek, van olyan ami csak circleten és stb...
  • vato loco
    Hajt az is ha +5% helyett +20%-ot találhatsz. :) Meg nem keéne minden cuccon mindennek lenni, egyik csak ezt, másik csat azt adna.
  • sirdond
    igazából ez csak a játékstíluson múlik szerintem, és persze azon is,hogy mennyire vagy türelmes
    nekem saját fejlesztésű frenzy barbárral is sikerült minden helyet kipucolni normtól hellig és cold sorccal is eljutottam hcban egyedül hell diaáig selffound cuccokban, utána kicsit jobb cuccokban már baal is ment
    cold immunra ott a merc,meg static,meg tele, csak tudni kell használni

persze multiban a csapatjáték a lényeg, szóval remélem arra balanszolják majd a játékot
  • sirdond
    épp ezt mondom,hogy ezért kellenek a sallang affixek, hogy legyen változatosság a játékban,hogy hajtson a vágy a jobb cuccok iránt és ne mindig csak über itemeket kapj
    mert ha úgy lenne, akkor nagyon hamar megunnád, sajnos :(
    szóval szerintem ezzel a résszel semmi gond nincs
  • AntiHero
    Hááát, nem tudom nekem nem tetszik.
  • vato loco
    Szerintem ott rontották el, hogy az immunisok / synergiek bevezetésével rá akarták kényszeríteni az embereket a partizásra, azok meg nem voltak hajlandók. Így aki maradt volna játszani, az se tudott, mert a fele bagázs elől futni kell (leszámítva 1-2 übertápot, mint pl a hammerdin). Aki lenyomta volna a másik felét az meg jellemzően nem volt jelen, így a maradék emberek is inkább kilépkedtek, és kialakult a szokás hogyha 5 sec alatt nincs tp, és leechelésen kívül valamit csinálni is kell, akkor inkább kilépked mindenki. Ha a karakterek magukban is boldogulnának, akkor senkit nem érdekelne hányan lépnek ki, mindenképp játék van. Akinek megvan a fullos szerkója, az már csak botozik (de minek, hiszen már mindene megvan?), akinek meg nincs, annak nem is nagyon lesz. Ez nem épp ösztönző erő a csapatjátékhoz.
  • vato loco
    Most is vannak hasznos pre/affixek, csak sok mellettük a sallang. Azokat csak simán ki kéne hagyni. Eleinte jól hangzik hogy van 15 tulajdonság egy cuccon, de ha nem jó semmire, úgyis a kukában végzi. Hozzászoksz hogy egy valamirevaló cuccon fél képernyőnyi olvasmány van, aztán ha csak egy sor lenne hogy +100%, már csak legyintesz. :)

A megmaradó tulajdonságnak nem kell hogy 3 számjegyűek legyenek, csak értelmes dolgot adjanak.

Most is van különbség a rare/unique/magic közt, az unique pl. rengeteg fixen rögzített, és többnyire hasznos tulajdonsággal rendelkezik, míg ez az arány a kék felé csökken. Ha egy unique-on van 15 tulajdonság, de abból csak egy +20% sebzés ami hasznos, akkor hiába unique, szarabb mint egy kék, amin csak egy +100% IAS van.
  • Rundstedt17
    hát igen ez így igaz hosszútávon a diablo 2-t is megölte a cheat pedig sokat próbáltak ellene tenni blizard részéről,csak összehasonlítottam a TQ-val ahhol a gépen tárolódik a karakter akkor ott milyen esztelen cheat mehet...
  • sirdond
    persze,hogy mindenki hasznos affixekre vadászik, de ha csak azok lennének akkor meg nem lenne értelme,mert mindenkinek ugyanolyan jó cuccai lennének
    így alig lenne különbség magic rare és uniqe cuccok között, ezért kellenek a töltelékek is
    nem rohangálhat mindenki imba cuccokkal, akkor hamar megunnád :)
    és igenis van értelme fcr meele weaponokon, lásd singer baba
    gyakorlatilag mindent lehet használni valamire, nem csak a cookie cutter buildek léteznek
  • vato loco
    A diablo sorozat nem erről híres. Igen, "barbár armoron ne legyen caster affix". Ha értelmes mértékben lenne, akkor megérteném, de ezek jellemzően jelentéktelen apróságok, amik oda se illenek. Mondjuk fast cast kardon. Mágusbotra meg dual leech. Hát ez nagyon fontos... :) El tudsz képzelni hogy készülhet egy ilyen tárgy? Nem hiszem hogy egy harcos odamenne az enchanterhez hogy itt a 100 arany, rakjál rá lvl1 charged boltot a kardra, de azt is csak random eséllyel. :) Éppeszű ember inkább sebzést vagy valami számára hasznos dolgot enchantolna. Még mágusnak se tudja odaadni, mert 3 kell belőle hogy egyáltalán felemeljék azt a pallost, nem fogják lóbálni. :) Ezt a "változatosságot" szerintem nem sokan hiányolnák. Te se az ilyenekért veszel magadhoz egy rare cuccot, hanem ha látsz rajta +40% damaget. Vagy bármi mást, de hasznosat.
  • sirdond
    honnan tudod,hogy nem fog megvalósulni? volt már erről szó valamikor?

az affixekkel szerintem semmi gond, lesznek fixek, de a legtöbb random
    bár nem igazán értem mire gondolsz, pl hogy barbár armoron ne legyen caster affix? mert akkor megölnéd a játék mibenlétét, a változatosságot. pl nem lenne meele sorc überre :)))
  • vato loco
    Már biztos nem fog megvalósulni, de én a cuccok random tulajdonságait tenném még rendbe. Totál felesleges 10 haszontalan dolgot ráaggatni, inkább legyen 1-2, de azok profilba vágók. Mindenre olyat, ami javítja az adott tárgyat. Fegyverre sebzést, találati pontosságot, páncélra védelmet, varázslóknak meg resistet, skill növelést. Teljesen felesleges egy vazsinak leech, mikor nem hat a varázslatokra. Egy harcosnak meg a +2 fireball. A % eséllyel lvl2 charged boltos featureről nem is beszélve. És nem muszáj +200%-okban gondolkodni mint most, ha átlagban +5% elérhető, akkor már egy +10%-os stat is überalles. Nem kéne annyi hulladékot a kukába dobálni, mert most ez megy.
  • sirdond
    sajnos a d2 multit is a cheat tette tönkre
    ahogy alattam is írják, rengeteg a dupe és a bot, ami rohamosan csökkenti a játékélményt (hogy a tppk-ról ne is beszéljek, de az más tészta)
    ha a 3 már csak annyiban is változni fog, hogy ez a 2 dolog nem lesz, már egy jobb játékot kapunk kézhez
  • vato loco
    A diablo2n nagyot dobott a battle.net, ez vitathatatlan. Bár az 1. anélkül is siker lett. De hogy csítmentes lenne? Kezdetben volt a +7 skilles SOJ, meg a Carrion Song (legelső koreai dupe cuccok, a SOJ bug miatt +7 skilles), aztán LOD-ban már nem is volt olyan amit ne dupeoltak volna (WF, GF, IST, stb). A botokról nem is beszélve. :)

Ez még classicos:

Kétlem hogy a diablo3ban ne lenne majd dupe meg cheat, de nem is ezért szeretjük.
  • Rundstedt17
    oké.
    Az én emlékeim szerint a Titan Quest féle multi meg sem közelítette a Diabloét.A fő probléma hogy a Titan Quest JÁTÉKOS GÉPÉN TÁROLJA a KARAKTER ADATAIT...Kb Titan Quest multi= Diablo 2 open multi
    Ez mondanom sem kell ijesztően könnyüvé tette a csalást,a karakterek házibarkács módszerekkel történő félistenné hekkelését és ezzel bizony éltek is a NAGY TQ FANOK...teljesen értelmetlen a TQ féle multi,a PvP meg egyenesen nevetség tárgya...

De oké a TQ az jobb mint a Diablo 2 hiszen szebb a graf meg cheatelhetsz kedvedre.....
  • wedge31
  • szucsy89
    ennyi erővel akkor a landschaft simulator a világ legjobb játéka?
  • Kandurex
    elbírja a fórum, n
  • vato loco
    Megjött az óvoda... Kéne takarítani.
  • 5c0rp330n
    mert egy jatek bukasat a magyar sg forum hozzaszolasok szamaval merik, ugye pistike?
    orulok hogy kitiltottak a gecibe, szerintem senkinek nem fogsz hianyozni. ha kerhetek meg egy szivesseget, akkor az az lenne hogy soha ne is gyere vissza.
  • TurboX
    szerencse hogy nem dolgozol a blizzardnál dizájnerként, mindenki vehetné az íhetet a hádéötezerkilenchetvennel.. élő példa hogy a hangulat nincs egyenes arányban a látvánnyal, csilicsálé fényekkel és árnyékolásokkal 1920x1200 8xAA 16xAF offkorsz
  • Rage47
    diablo3 stílusosabb
  • sirdond
    házigazda töröljön már pls
  • SLICK
    Attól, mert te biztosan sulinetharcos vagy, nem biztos hogy más is az rajtad kívül. Erről megfelelő tanúbizonyságot tettél.
    Látom szerencsére tettek arról, hogy ne rombold a színvonalat
  • vasziszdasz
    dio2 tápig - 24k hsz, TQ tápig - 21k hsz. Tényleg nagyon bukott...
  • vasziszdasz
    Van egy rakás TQ fan, te sulinetes kölyök. Csak szeretnéd ha megbukott volna, pubikám. ^^
  • Rundstedt17
    Nem te voltál az a nagy Titan Quest fan kölyök?(ami köztudottan egy szánalmas,bukott diablo klón volt)
  • vasziszdasz
    Azt lol! A Dungeon Siege se ma indult, a Titan Quest kivételével talán a legerősebb dio klón volt mindig is. Most úgy néz ki a Blizzard még mindig nem tanult a versenytársaitól, jó lesz a parasztnak ennyi is, közben meg köröket vernek rá a konkurrensek. Jó lenne ha megtanulnának lopni onnan ahonnan érdemes, nemcsak a névből megélni, az se megy örökké.

Hagyjuk már ezt a "hű mennyi fps*sel futna egy átlag tanyasi C64-en" dumát! Nem a 10 éves balkáni hulladékoknak kell lennie egy fejlesztés irányának. A COD6-ot se özönvízből visszamaradt D3 Triora írták, csak mert Hungarisztánban nem mindenkinek van ennél jobb, mégis eladási rekordokat döntögetett. Gondolom azt mindenki csak a dobozáért vette, aztán fel a polcra, mert úgysincs olyan gépe hogy fusson rajta...
  • vasziszdasz
    Te mit ugatsz be köcsög? Ez a hátránya a sulinetnek, tele a fórum ilyen IQ0 kisgyerekekkel...
  • r4pt0r
    Hiába magyarázod ezt egy olyanak aki pixel shaderről álmodik. :D
  • ShaiHulud
    mit lol? blizzard nem egy kezdo nulla ceg aki csak a grafikaval tudna eladni a termeket. ismert es megbizhato nev, raadasul blizz termekek sose voltak a grafikarol hiresek, ok inkabb az annal joval fontosabb jatekmenet es hangulatra koncentralnak. ez a grafika ami dungeon siegenel van, egyaltalan nem tunik ugy, hogy atlaggepen fusson jo fps-sel. blizz pont azzal asna el magat ha hyperszuper modern grafikaju jatekot adna ki, ami csak high end cuccokon futna ugy, ahogy azt akartak is.

• 5c0rp330n
    es ha eddig az adta ki, akkor is mi a fasz koze lenne a jatek fejlesztesehez es mi erdeme lenne abban hogy hogy nez ki? mert kell fassagot beszelni ha ennyire fingod nincs semmirol?
  • vasziszdasz
    lol
  • vasziszdasz
    Oké, ez már nem MS, de ediig az adta ki a sorozatot.
  • vasziszdasz
    Ja, kurvára...
  • r4pt0r
    De nem fogják, mert Blizznek sosem volt érdeke ezt tenni, inkább máshol fejlesztenek rajta.

És az ég világon nincs semmi baja a mostani D3 kinézettel, akiknek meg nem jön be, hát majd játszik a Crysis 8al. :D