78998
  • TurboX
    nyilvánvaló hogy spekuláció, a megjelenést majd egy interjú/rendezvény keretében vagy a hivatalos fórumon fogjuk megtudni, de mint mondtam(/ták) ez egy ésszerű és elfogadható dátum
  • sirdond
    még 4 érv a fake mellett:

a képen You play in: North America
    bneten You will play in van

képen Avaible Languages for
    bneten Languages avaible for

képen System Requirments
    bneten System Specifications

és az utolsó, nincs kint az erőszakos játékra utaló ikon, a pegi ikon mellett (pedig bőven lesz vér és erőszak)
  • sirdond
    szerintem teljesen logikus,hogy csak a WoL után kezdik fejleszteni
  • jazzy
    De azt nem mondta, hogy nem kezdte el fejleszteni.
  • BoneDragon
    Én is ezt mondom. Nem arról híres a blizz, hogy csak úgy ránk zúdítja a legnagyobb húzóerejű játékát. Elüldögélnek még azon akár 2 évet is. Nem is baj, csak legyen benne minél kevesebb bug! :)
  • TurboX
    teljesen reális lenne szvsz
  • sirdond
    ezzel csak annyi gond van,hogy a blizzard maga mondta,hogy 18 hónap kell egy sc2 exp fejlesztéséhez
  • Daell Drow
    szerintem kovetkezo keppen alakulnak a megjelenesek:

2010.jun: SC2 wings od liberty
    2010.dec: wow catacaylism
    2011.jun: SC2 heart of the swarm
    2012.jun: Diablo 3
    2013.jun: SC2 legac of the void
    2013.dec vagy 2014.jun: Diablo 3 expnasion
    es 2013-2014 tol jon az uj MMO jatekuk is
  • ShaiHulud
    en meg igen, pont a blizzard eddig wow kiegjeivel kapcsolatos betakat ismerve. junius ota beta van, most ptr-en a 4.01., nincs az az uristen hogy elhuzodjon decembernel tovabb. de kb november kozepen fog megjelenni.
  • sirdond
    harmadrészt pedig a játék még besorolás alatt van (és valószínű,hogy m lesz)
  • sirdond
    mielőtt nagyon beleélitek magatokat, ez a kép egy fék
    egyrészt nincs ilyen lehetőség bneten, másrészt még diablo3 hivatalos oldalán sincs kit a megjelenés dátuma...
  • BoneDragon
    Blizzardot ismerve én erre nem vennék mérget =)
  • ShaiHulud
    wow kieg hotziher iden jon.
  • BoneDragon
    Sajnos van rá esély, hogy igaz a dátum. Most jött ki a SC2, jövőre WoW kieg és majd utána ez. Nem hiszem, hogy a blizzard 1 évben 2 játékot adna ki. Nem tehetünk mást, türelmesen várunk...
  • berlinboy6329
    Mondtam én h sehol sincs még ez a kész közelében sem:CCCCC

2012 omfg....Pedig reménykedtem egy 2011ben,márha nem PSelte vki ügyesen össze ez a képet...V hogy nem-e vmi poén dátum...Bejelentés előtt kirakni a megjelenést nem hallottam még h bevett szokás lenne.
  • SLICK
    2 év :D

nájsz! (not)
  • Hegi90
    This item will be released in June 28. 2012.

• Csokis
  • Terence007
    Mondjuk ez nem új hír, de egyébként nekem tetszik az új rendszer vagy legalábbis kíváncsi vagyok rá. Nem is tetszett soha Dio II-ben a poti rendszer, a zongorázás az 1-2-3-4-en... + így PvP alatt se lesz gyanúsítgatás.
  • Carmang
    Új életerő "rendszer" lesz a DioIII-ban:

http://gamepod.hu/hir/diablo_iii_figyeljunk_az_egeszsegunkre.html
  • Outlander
    Már a barbár bejelentésekor megmondták, hogy rajta kívül egyik korábbi karakter sem fog visszatérni (max. kiegben). Ráadásul a "csapatból" most már csak egy távolsági harcos hiányzik, aminek viszont lehetnek druida jellegű képességei..
  • Carlos
    Ez kábé az, hogy: " a váz megvan, kontent nincs kész. Mindezek után jönnek a bugfixek"
  • TurboX
    "Megpróbáljuk eléggé kibővíteni a tartalmat addig a pontig, ahonnan elkezdhetjük végre a játék csiszolását.."

= sehol sem tartunk, alap pályarajz és az elképzelés megvan kb. :) (na jó ez egy picit erős, de senki se gondolja hogy közelednek a fejlesztések vége felé..) majd blizzconon többet megtudunk, az iterjúba bújtatott hatásvadász cikkeknek meg senki ne dőljön be
  • berlinboy6329
    Érdekes,itt már arról beszélnek h szinte kész,viszont én meg azt olvasom h még sehol sem járnak(Bashiok bluepostjai),mind arról yr,h még a manahelyettesítő dolgokat átdolgozzák,meg ez nincs kész,az nincs kész,ezt még el sem kezdtük...És még quest designert is keresnek a diablohoz.
  • TurboX
    igen, ill. az a másik vagy a kettő ötvözése (ami már nekem is szimpatikus lenne:)
  • pxxl
  • mascarun
    Druida visszatérésének örülnék!
  • TurboX
    az ötödik még nincs bejelentve (sokan valami hunter szerű megoldást várnak)
  • mascarun
    Ebben a részben csak ez a 4 választható karakterosztály lesz?
  • bélanéni #6137
    Jó hír, hogy lényegében kész a játék, most éppen "keresztül-kasul" járják be a játékteret, és elkezdik a még nem tökéletes részek csiszolását. Hát ez SZUPER! Egy jövő évi megjelenés egyre biztosabb.
  • bélanéni #6136
    VÉGRE KONKRÉTUMOK!

Pontos megjelenési dátum a BlizzCon 2010-en!!
  • pxxl
    jah xD az nekem is feltünt :D
  • berlinboy6329
    1:30nál befigyel a koncert közben az egyik csávótól a
  • pxxl
    mekkora kocka buli lesz :D
  • AntiHero
    5. kaszt tuti lesz szerintem. Meg új helyszínek.
  • TurboX

remélem bejelentik végre az ötödik klasszt, mert akkor már jó eséllyel bétázunk a jövő év végére
  • Nabunaid
    Természetesen ezek a nagy számok csak elméletiek, hiszen itt is úgy lesz, hogy magasabb szintű ellenfelek, magasabb szintű köveket dobálnak, de nekem úgy tűnik, hogy olyan 4-5. szintű kőnél nagyobb drop nem nagyon lesz...
  • r4pt0r
    Jaj nem kell itt csinálni a drámát, esik teszem azt egy jó cucc, és elcseréled valami magas gemre.
  • berlinboy6329
    LVL5 gemből meg 19.500db körül kell összekockázni.
  • pxxl
    most mé? csak kb 1 hónap folyamatosan...