78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Remélem ennek ki lehet kapcsolni a sapkát!! -
így tényleg gyengék, de madártávlatból észre sem fogod venni ill. megjelenésig még 6x átdolgozzák (lásd:starcraft) -
ShaiHulud #6244 hogy hozza is szoljak mar a kepekhez, eddig sajnos nem vagyok meggyozve :( nem igen tetszenek, female wizard meg barbar amiben van valami tobbi nagyon gyatra, witchdoktorok kimondottak rondak is. -
steiner kristóf -
ShaiHulud #6242 "Our previews continue today with the male wizard. We have one armor preview left, finishing up next Tuesday with the male barbarian."
-
bázz de ocsmány -
-
:P -
És a fejét még nem is láttad :DDDD -
jungle momma, shake dat boooooty xD mo' cushion fo' da pushin' xDDDD -
elég rusnya szegény -
ShaiHulud #6235 "This is the fourth (of six) behind the scenes previews of gear that will be seen in the playable demo at BlizzCon. Today, the female witch doctor. Enjoy!"
-
"She stands ready to crush her enemies, see them driven before her, and hear the lamentation of their men."
Ezen felröhögtem:D -
seksi beach -
szexi biccccs -
ShaiHulud #6231 Our third (of six) armor preview continues with a behind-the-scenes look at the female barbarian. She stands ready to crush her enemies, see them driven before her, and hear the lamentation of their men. Enjoy! We'll be back next Tuesday with a preview of gear on the female witch doctor.
-
a "semmiről" sokat nem lehet mutatni:(
továbbra is kitartok a 2012es álláspontomnál -
sirdond #6229 na, azért annyira nem rossz a helyzet,hogy ilyenekre vetemedjen a blizz :D -
hát még mindig bejelenthetik hogy az activision csicskájaként megcsinálnak egy space codot az sc univerzumban :D -
sirdond #6227 ahhoz képest,hogy ez lesz a legjobb blizzcon, meg d3ról szól majd minden elég gyenge a felhozatal...
blizzmarketing ftw :/ -
ha minden igaz -9 óra -
Hogy kell az órát számolni?xDD
12:00PM meg 3:00PM az nálunk hány óra? X+8? -
áhh és csak 8 ezer a stream 2 napra :DD
wow intro meg új class ennyilesz -
menetrend -
NovaTerra #6222 Már rég rájöttek a kiadók illetékesei, hogy nem jó minden nagy nevet karácsony előtt megjelentetni, mert zsúfolt a piac. Elég csak az idei SC2-re vagy az új HALO-ra gondolni. Egyébként korábban azt közölték, hogy évi két, azaz kettő játékot szándékoznak a blizzard fejlesztők kiadni. Idén SC2, WoW kieg., jövőre valószinű, SC2kieg, D3, 4 különboző játékon dolgoznak, ezerszer elmondták. Ugye egyik sc, most már a kiegjei, d3, tuti lesz legalább egy kiegje, wow kiegje(i), a 4. új ID projekt. -
male wizard > -
ShaiHulud #6220 "Our armor preview continues today with a behind-the-scenes look at the female wizard sporting a red plate mail set. And keep in mind if you don't happen to like that shade of red, it can drop in any number of colors, or be customized to your liking through the dye system. Thursday we'll be previewing a set worn by the female barbarian, so check back." -
ShaiHulud #6219 -
De jovore nem a heart of the swarm jon? d3 es az sc2/2 tul kozel van egymashoz, valamelyik csuszni fog. -
sirdond #6217
-
jah a világ vége elött játszhassunk már egy kicsit vele
-
sirdond #6215 ja értelek már :)
az még nem biztos, hogy év végén lesz
sc2 is nyáron jött ki, mindenesetre szerintem az is pozitívum lenne,ha tudnánk,hogy 2012 előtt biztosan kijön -
általában a nagyobb volumenü játékokat év vége felé szokták kidobálni, ami nekünk jelen esetben nagyon nem lenne jó, ha még egy évet kellene rá várni :( értem? :) -
sirdond #6213 miért? :O -
remélem év végén jön
-
sirdond #6211 0.7.12.2010 a wow cataclysm
ebből csak az következhet,hogy jövőre d3 :)
ugyanis,más játék most nincs olyan fázisban, és blizzék szerint minden évben jön egy játék :) -
ShaiHulud #6210 hir majd blizzconon lesz 3 het mulva. -
öhm, igen, ha nem halandzsa lenne, hanem lenne hírértéke is nem lenne rossz pont :) -
ShaiHulud #6208 http://www.hardwired.hu/index.php#news_24984
-
Ja, igen! 

Ezt az alapkoncepciót elfelejtettem megemlíteni, ezúton kérek mindenkitől elnézést, ez tényleg egy fontos momentum ebben a videojáték termékben!