78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
trang-oul>all
-> viccsdokit törölni, nekrót kéretik helyére tenni! -
Lila Tal'Rasha setet de azonnal! :D -
adom, de kiegészíteném annyival hogy :
a belbecs fontosabb a külcsínnél.
azért azt ne feledjük el hogy még mindig a játék preeee-alfa(?) verziójáról beszélünk -
sirdond #6283 és miért is nem? esetleg kifejtenéd? -
No para, Blizz mindig faszára csinálta a végére eddig mindig, most se lesz ez másképp... hol van még a megjelenés? Most minden rajongó lehurrogja ezeket, és úgyis átdolgozzák... a véglegesben istencsászár armorok lesznek, ebben biztos vagyok :) -
ShaiHulud #6281 mondjuk kepek vedelmebe, hogy ezeken nicsn semmi shadder, stb effekt, szoval ingame azert joval jobban fognak kinezni. es azis vilagos hogy nem a legjobban kinezo armorokat mutogattak ezeken a kepeken :) (remelem ezek ilyen kommersz minosegu cuccok csak:D) -
Ez egyáltalán nem igaz. -
biztos lesznek full-konzervdoboz hangulatú szettek is, bár egy barbárhoz szerintem nem igazán illik. disznóbőr kiterítve a hátán, farkasfejből készített sapi, mellvért aligátorbőrből, egy jól megtermett balta a kézben oszt' hadd szóljon!
female barbároknak bugyi-melltartó kész! :D -
Árnyvadász #6278 Ez kibaszott ronda. Én ilyet biztosan nem várnék. Szóval ennyit erről :D -
sirdond #6277 lehetett volna, de nem az a lényeg...
egyszer megnézed ok, megjegyzed magadnak,hogy mi nem tetszik és ennyi. 2 napra rá már nem is emlékszel az egészre.
úgy is a tartalom a lényeg
a belbecs a fontos nem a külcsín :))) -
diablo 2-t kellett volna felskálázni a mai felbontásokra, új sztori új pályák és kész
-
azért a mai grafikával jóval többet ki lehetett volna hozni...
Egyelőre nekem sem jönnek be az eddigi karakter dizájnok :| -
sirdond #6274 úgy sem a kinézet számít szerintem
pl a diablo 2-ben meg tudod így emlékezetből mondani, hogy milyen volt az archon plate kinézete egy druidán? vagy a sacred armor egy barbáron? -
hát, ez egyelőre híg fos :S
én minimum ilyeneket várok. mondom minimum:
tehát két feltétel teljesüljön akkor, amikor ránézek a karakterre:
- ezt felesleges megtámadni, mert ha egy fal dől rá, azt sem érzi meg
- maga a páncél is lehetne egy fegyver
bónusz :)
-
ez még kb elmegy de a többi... -
szerintem a sisakokkal nagyon mellélőttek. -
ShaiHulud #6270 "Here we go, the last gear preview. Today, the male barbarian, thirsting for demon-punching. Next stop, BlizzCon!"
-
persze, az csak a jól megszokott render videókból kivágott részletek voltak nem az intro -
ShaiHulud #6268 az lehet csak ilyen teaser szarsag volt, ketlem ez az intro lesz a vegleges jatekban, ahhzo eleg osszecsapott. -
nem az a megszokott hidegkirázós videó, de szaknyelven belefér bőven az epic ketegóriába:)
"azthittem majd blizzconon mutatjak be.."
+1 (radásul imádom nézni a tömeg reakcióját egy új mozi láttán:D)
"tehat arra gondolok, hogy akkor a diablo3 cinematicjat fogjak bemutatni."
kizártnak tartom
-
sirdond #6266 szerintem az majd csak jövőre
-
Azt már bemutatták 2 éve.
Én meg arra gondolok, hogy a még bejelentetlen MMO-nak a cinematic-ját, és annak a bejelentése lesz a fő szám. -
ShaiHulud #6264 furcsaltam hogy blizzard kiadta blizzcon elott a cataclysm cinematicot, azthittem majd blizzconon mutatjak be, tehat arra gondolok, hogy akkor a diablo3 cinematicjat fogjak bemutatni :) -
szikk -
aszittem már egy marine-t szerelnek össze de ez egy sárkány
-
fél-off -
Én a szexrabszolgát elfogadnám, de csak ha nem a dobozban jön :D -
nem tudom mit vártok! bújjon bele rob pardo* a dobozba, vagy mi? :D
ár/értékbe nem fér bele egy Diablo szobor (a'la GYU Extended DVD), vagy 1 helyett 2-3 extra DVD
sc2 CE-jébe rengeteg dolog volt: eleve a full-extrás doboz, extra DVD, könyv (egy olyan nem 2 forint! önmagában 5-6 ropi egy ilyen kisker ára), flashdrive, audio-cd, ingame cuccok. sokan mondják, hogy egy posztert belerakhattak volna. aláírom, hogy az még beleférne, bár én nem tenném ki sehova
*: másik opció egy koreia szexrabszolga legyen? :) -
Az a baj, hogy nem igazán tudom, mit is tudnának belerakni. Poszter, zenés cd, artbook és ki is fújt nagyjából. SC2 mellé még raktak egy pendrive-ot (az is 1 giga?), de még így is kevés volt. D2 mellé meg aztán főleg nem tudom mit tudnának rakni, hogy tényleg megérje :D -
szintén így vagyok vele, már-már majdnem elcsábultam a sc2 collectors felé, aminek a vége az lett, hogy meg sem vettem a játékot :)
meglátjuk mit nyújt majd, aztán gondolkozom
megérni úgysem éri majd meg, de itt nem erről van szó :) -
ált. furcsán nézek arra aki képes +10kért kollektoros cuccokat vásárolni csak azért mert van benne egy nyalóka meg egy merőkanál amit a hátára tud tenni, ezt most lehet hogy én is bejátszom. sokat nem várok a gyűjtői változattól(sztenderd konverz szarok..), de a látottak alapján eddig elég vadállat, megérdemli (/kopp,kopp). -
remélem nem szarakodnak betával, inkább jöjjön fél évvel előbb aztán patchelgessék pár évig a pvp balanceot, úgyis mellékes -
collectors alap, ha meggyőz a béta -
Hat szepnek szep a dungeon siege 3, de nulla a hangulata nekem felejtos igy.
De a Diablo 3nak mar most is van hangulata, elo is van rendelve reszemrol. -
azért el lehetne viselni ha a d3 is jól nézne ki. -
ja, de nem is vígjáték. -
Terence007 #6250 Nem azért, de én le***rom, hogy néznek ki, a játék érdekel nem az ilyen hülyeségek. -
Rundstedt17 #6249 wazz ez nem szépségverseny... -
tényleg borzasztó ocsmányak...
bár azon a kettőn kívül még a monk is normálisan néz ki. -
vasziszdasz #6247 Maci Laci? ^^