78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
With almost 97 billion potential skill and rune builds, and then factoring in items, the talisman system, and traits, character balance isn't likely to lend itself to an eSport, and in fact the PvP for Diablo III has always been designed a side game intended purely for fun. We know you like killing each other, so that's what it's there to provide.
:( -
csak abban reménykedek hogy nem a wow féle fail designt veszik át, hogy lehetetlen egy 1v2-ből visszajönni, akármilyen jó játékos is vagy -
-
már fent vannak youtubeon
-
D3 presskit. új, 18 perces játékmenettel. 1,2 giga
http://us.blizzard.com/en-us/company/press/presskits.html -
nem jövőre -
donatus13 #6400 Arról gondolom semmit nem mondanak ,hogy mikorra várható a játék, vagy a béta? -
Gameplayt elnézve nem igazán jött be ez a demon hunter. -
Aspyrin #6398
-
ha valakit érdekel még, felraktam rendes verzióban a demon hunter bemutatót
-
Ragnar360 #6396 lol wtf, picit késtem a Blizzconról, még jóhogy top10be ment a topic
ui: kár h utuben eddig csak hangkéséssel van(nak) fent a videót, mármint a konkrét showról, perpill nem a "kivagott" médiaoldalakon fentlévö gameplay/trailekre gondolok, hanem a rendes ceremónia stb.
igyis elneztem 1 órát, a ceremóniától a végéig, pont most jönne a D3 gameplay, de akad, mert a hülyének szar volt a gépe aki felnyomta utubera, azt bufferelt neki állandoan -
"Öt CGI múvi lesz a Diablo 3-hoz! ÉS EGY BRUTÁLIS, NÉGY PERCES INTRÓ! Ez az eddigi legjobb munkája a CGI csapatnak! Matt Samia, a csapat vezetője szerint szeretnének egészestés filmet csinálni, de valkószínűleg sose lesz rá elég idejük.
150 ember dolgozik éjjel-nappal a CGI csapatban." - hardwired.hu
150 ember csak CGIn atyaég... Más fejlesztőcégek meg fele ennyi emberrel csinálnak játékokat :D -
4 perces lesz a d3 intro, jövőre látjuk -
má linkeltem. #6341 és 45! le is lehet tölteni, "csak" 460 mega -
ja :D -
Azért a szivárvány befigyelt előadás közben:P -
-
sirdond #6389 lesz majd press kit, akár még ma is, de holnap biztosan
itt csekkoljátok majd:
http://us.blizzard.com/en-us/company/press/presskits.html -
én a karakter bemutató videót meg akarom nézni, mert lemaradtam :| -
Jaj, nekem a videókból ítélve egyenlőre elég gyenge, főleg a múvi... wow után ez visszalépés. -
sanszos
#6385: ha minden igaz mára ennyi:( -
sirdond #6385 igen, abban a sok millióban ugye benne vannak a rank1-es runák is, szóval a használható karakter buildek száma tényleg sokkal kisebb lesz, de még így nagyon sok
amúgy mára ennyi? több d3 nem is lesz? -
pedig tuti ez lesz :/ -
És megjelenik az eredetiség újból, amit majd mások elkezdenek másolni :)
Kurvára megtetszett, de ha ennyit fog csúszni attól függ megveszem-e lesz-e időm játszani vele. -
hát igen, ezekkel a kombikkal jóval összetettebb lesz az egész rendszer mint azt ahogy sokan gondolták.. -
q&a nem lesz :D.. remek -
Frost arcane lighting acid hydra állatjó -
Ebből jövőre nem lesz játék, kurvasokmindent kell még finomítani rajta. -
mi a fssdsaf:SFSAD?FSAD
átváltott wow-ra a strem! -
amiből fognak classonként használni 5öt :D -
"k3nt0456: and 99.99% will be useless"
ezen felnevettem -
93 milliárd különböző karakterizálódás skillek terén, minden egyes class esetében. LOL! :D -
sirdond #6374 skill runes tuti lesz nagyon! két ugyanolyan karakter nem hiszem,hogy lesz
96millió kombináció karakterenként -
béta biztos lesz (beta tests im Interested In dio universe ugye..) csak nem most, 2011 végére már el tudnám képzelni szint(lvl.) ill. zóna limittel, pvp-vel (ami még tuti gyerekcipőben jár/balansz sehol/) vagy anélkül. -
-
sirdond #6371 én is csak egy lehetőséget vázoltam. blizzárdék biztos megoldják valahogy
de,ha mégsem lesz béta az csak nekünk jobb, mivel úgy elvileg hamarabb jön a game -
az open (vagy fél-open) beta a legdrágább módja a tesztelésnek. ráadásul a legjobb is. persze csak akkor, ha úgy használják, mint a Blizzard
tőlem aztán lehet beta (sőt!), csak nem látom a lehetőséget -
na nemár... meteor??
pvp-ben useless :// -
sirdond #6368 akkor ok, csak még mindig nem értem, hogy miért áll ilyen messze tőletek a béta. sajnos az utóbbi években már minden játékfejlesztő így tesztel, nem csak a blizz, mert ugye ez a legolcsóbb -
uuu ez a wave of light állat :D