78998
  • sirdond
    így van és lesz olyan achievment is ami hc pvp-vel kapcsolatos
  • r4pt0r
    Mondták, ha meghalsz arenaban hckarival akkor kész, annyi volt a karid.
  • lolSL
    nyilván nem
  • Psychedelic #6443
    Arról mondtak valamit, hogy HC-ban hogy fog kinézni az aréna? Ott is halálnál vége a dolognak, vagy arénára esetleg nem vonatkozik?
  • Daell Drow
    A beta elejen jelentetek be hogy mikor jon, legalabbis nekem igy remlik.
  • Klemice
    starcraft 2 megjelenési dátumot mikor, hol és milyen keretek között jelentették be? már nem emlékszem :(
  • antgecc
    Nálam witch doctor a menő! :)
  • Hegi90
    azokat is magazinok, a konkurencia, és más cégek vették meg, akiknek az a pár százas úgyis mind1.
  • Rage47
    hidd el, vannak páran:D SC2 béta kulcsok is fogytak 500 dollárért
  • Hegi90
    sokkal jobban meglehetett volna csinálni. Ezek a chargos skillek már d2-ben is undorítóak voltak :(
  • Klemice
    mindenkinek a monk jön be a legkevésbé :D
  • Kandurex
    úgy,úgy :Ö
  • ProGabe #6434
    nekem kb. 10%-nyi dolog tetszik benne

ebből 8% az art a maradék pedig a lila láncos skill. továbbra is a barbár-wizard kettős a nyerő. az első végigjátszások ebben a sorrendben fognak történni. aztán jön a witchdoctor
  • Kandurex
    hm, nem jön be ez az új kari :( olyan, mint az előző részben a bérgyilkos pepitában
  • ProGabe #6432
    skillek a blizzcon build alapján
  • sirdond
    én is elvetemült fan vagyok, de azért nem hülye...
    1500 dollár? no way
  • SLICK
    pl én ^^
    na jó nem, de vagyok hasonló elvetemült Diabló fan én is :D
  • sirdond
    lol, ki az hülye aki ennyit kiad érte?
  • TurboX
    íbéj kezdőlicit 1500 dodo ofkorsz
  • ProGabe #6427
    nagyon örülök, hogy tévedtem ezzel kapcsolatban :D
  • Akranor
    hehe 1000db D3 Beta kulcsot kaptak a szerencsések a BlizzCon-on...
  • sirdond
    a q&a alatt volt egy olyasmi kérdés is,hogy a blizzard hogy viszonyul a 3rd party oldalakhoz? (mint pl a d2jsp)

nektek erről mi a véleményetek?
    a válasz egyébként az volt, hogy nem örülnek neki, ha nem ingame, vagy nem játékon belüli pénznemmel történik a kereskedés

szerintem nem tudják megoldani, hogy csak játékon belül cserélgessenek az emberek, viszont az sem jó, mint most a d2jsp szerepe,ami gyakorlatilag már egy itemshoppal egyenlő
  • Sheltem
    Skullokat akarok a drágakövek mellé :( Ide a skulljaimat...
  • sirdond
    khm
    http://www.vg247.com/2010/10/24/blizzard-confirms-diablo-iii-beta/

amúgy blizzconra visszatérve, tényleg csak egy nagyon nagy marketing fogás volt...
    minden idők legjobb blizzconja a diablo 3-ra kiélezve... ja persze
  • sirdond
    így van, rúnákat csak a skillekhez lehet majd használni. azt mondták, hogy a runewordok már craftrendszernek számítanak és nem akarnak kétféle rendszer

• Nabunaid
    Szerintem jól látod. Amikről beszélünk azok skill rúnák és 5 fajtája lesz mindből 1-7 egyre erősebb verzióban. Csak a skilljeidbe rakhatod. A cuccok craftolásáról inkább nem mondok semmit, elég képlékeny a dolog, az biztos, hogy a drágaköveket majd abba kell beszuszakolni...
  • Sheltem
    Csak hogy világosan lássak. Rúnákkal ezentúl csak a skilleket lehet erősíteni az itemeket "csak" drágakövekkel?

Próbáltam utánaolvasni és valami ilyesmi jött le. Ami nem feltétlenül gond, csak fura lesz elsőre. Jól értelmezem ?
  • Nabunaid
    Információ morzsák:

- a játékban 14 szintje lesz a drágaköveknek, ezekből azonban csak 5-ös szintig találhatunk, a hírek szerint ahhoz, hogy 5-ös szintűből 14-es legyen csak 19.683 darabot kell összeszedni... XD

Drágakő lista

- 18, egyre erősebb szintű páncél lesz a játékban, ami átível a 3 nehézségi fokon. Többé nem lesz olyan, hogy a normál végén már Gothic Plate-ben rohangálunk, aztán Nightmare fokozaton az első bőrmellény kétszer erősebb mint az előző lemezpáncél. Aki lemezpáncélban akar virítani, az végig verekszi magát a hell végéig...

- a kincses ládáknak különböző grafikája lesz, ezúttal a ritka ládák sokkal jobb cuccokat adnak

- minden páncél több színben is lesz, lesz olyan szín, ami iszonyú ritka lesz és csak egy valaki veheti fel /bound/ utána nem eladható

Enjoy!
  • berlinboy6329
    Azon gondolkoztam,h ugy is olyan rohadt soká lessz kint,az a pár hónap meg mit számit..Csinálhatnának a karaktereknek külön történetet a főszálon kivül ami csak rájuk jellemző..Épp mondták tegnap h kinyirták a családját a demon hunternek és akkor ő azért lett hunter,h mi lenne ha minden acton lenne 3-3-3-2 küldetés v 2-2-2-1 küldetés,ami csak a karakterhez kapcsolódik és igy kipróbálná mindenki az összes karaktert meg lenne hozzájuk háttértörténet is.
  • SLICK
    Istenkirály!!!!! Barbár, Wizard és Demon hunter lesz a sorrend nálam, ez már tuti ^^
  • BoneDragon
    Eskü legjobban a mana tartály tetszik az egészből a legjobban!:D
  • TurboX
    na, azért lesznek itt komolyabb szettek is
  • berlinboy6329
    http://dyyno.com/channel/solidvamp#sid=04C4CC31913258E7
  • berlinboy6329
    van vkinek stream linkje a d3hoz?Moast megy a crafting sanctuary
  • Hegi90
    ez kurva jó lesz :D:DD

+ így már lesz értelme a klánoknak is...
  • Prince23

5 videó-jelenet egyben
  • Klemice
    ma még lesz valami dio3?
  • TurboX
    no, végignéztem ezt a 20 perces ízelítőt az assassin khm..izé, akarom mondani a démonhánterről. nem igazán jött be ez a gránáthajigálós, csapdás, ugrabugrás dolog ill. az ehhez tartozó animációk sem tetszettek, maradok a wizardnál. csak engem zavar rohadtul a jelenlegi verzióban az hogy sebzés esetén a mobok villognak?:S..
  • miilann04
    pvpbe ezeket a semmiből odatermő potikat eléggé fasságnak találalom.
  • FSpofon

bloodline championst úgylátszik nemismerik