78998
  • berlinboy6329
    A mystic mit csinál?Nem emléxem,h elmondták volna Blizzconon...Csak a többiről beszéltek.
  • pxxl
  • TurboX
  • pxxl
    óó fakanál már kezdtem beleélni magam, hogy már csak 1 év
  • sirdond
    jelenlegi állás szerint nem
  • pxxl
    12? nem 11?
  • sirdond
    majd,ha tudjuk mikor lesz a béta, akkor tudunk pontosabb megjelenést is mondani
  • Rundstedt17
    2012 közepe/vége leghamarabb
  • BaziJoe
    Mikorra várható a megjelenés???
  • Rundstedt17
    Hammerdin>összes többi
  • TurboX
    a baj az hogy még a megjelenés előtt kiszivárog a render ill. az ingém átvezetők 80 százaléka (lásd: sc2, ráadásul ott még a poént is lelőtték)
  • HeadHunter86
    Az nem baj. Legalább sok átvezető lesz. HA ingame az se zavar.
  • ProGabe #6474
    5 cgi átvezető lesz, a leghosszabb 4 perces (vagy átlagban 4 perces, nem emlékszem)
  • sirdond
    egy fullos light sorc mennyit is sebez? ja,hogy immun, ott az infy
    pvp-ben pedig nincs verhetetlen karakter...
  • Hegi90
    Egyébként remélem itt már nem lehet majd összehozni olyan resisteket meg hp-kat, hogy az elementes kariknak esélytelen legyen normálisan pvpznie, mert 0-át sebeznek...
  • Hegi90
    Azért mert 15k-t sebzett olyan skillel, amire egy két kivétellel nem volt resist?
    Plussz pvp-ben is verhetetlen volt.
  • Hegi90
    a nyakamat teszem rá, hogy ugyanaz lesz, mint sc2-ben:
    ~3 cgi, az összes többi játékmotorral.
  • HeadHunter86
    Azt tudni lehet hogy lesznek-e játék-engine-es átvezető videók, mint SC2-ben? Olyan mint pl. a Demon Hunter trailer. Gondolom nem viccből csinálták játék enginnel a videót.
  • sirdond
    miért is volt végig op? azért mert volt rajta enigma,hoto, stb...? sok "pénzből" akármelyik karakter lehet op
  • Nabunaid
    Olvastam, hogy a démon vadásznak is lesznek olyan traitjei amik a közelharcra erősítik a karaktert illetve már most is láthattunk olyan skilljét ami erre volt jó. Pl. az a körkörös nyílzápor csak 1-2 méterre lőtt el maga körül, jó, nyilván nem egy pofozkodós karakter, de lehet majd vele valami hasonlót kivitelezni. Megjegyzem mi értelme lenne?
  • Rundstedt17
    "A dio1-2 paladin nagyon bejött nem tudom miért azt hagyták ki. "

jah végig overpowered karakter volt.
  • Outlander
    A Monk lesz az a kari, ami közelharc mellett mágiát is használ, igaz a nála a palával ellentétben nagyobb részt tesz ki a közelharc, mint a varázslás.
  • vidu01
    Majd kb 3 év múlva az első kieggel érkezik a paladin is vagy a másodikkal esetleg, ki tudja.:)
  • repvez
    épp ezt akartam kérdezni, hogy most ahogy olvasom nincs paladin a 3adik részben.
    Akkor melyik kari lesz ami egyszerre közelharc és tud varázsolni is.Ha nem lesz ilyen akkor nekem marad a barbár, mert nem szeretem a távolsági fegyver használokat és a tiszta varázslokat sem.
    A dio1-2 paladin nagyon bejött nem tudom miért azt hagyták ki.
  • sirdond
    :D
  • TurboX
    hirtelen a k1 bajnokra gondoltam..
  • sirdond
    hmm, bennem csak most tudatosul,hogy leonard boyarsky is részt vesz a játék fejlesztésében. még egy ok a biztos siker mellett :)
  • TurboX
    elég lesz ez a nettó 150 kg fém is
  • ShaiHulud
    "Our armor preview continues today with a behind-the-scenes look at the female wizard sporting a red plate mail set"
  • ShaiHulud
    hat az vilagos hogy milyen kene legyen a barbar :) de az 5 class kozul megiscsak o all legkozelebb a nehezebb pancelzathoz :) amugy meg a blizzcon elott kiadott kepek kozul a wizard is plateben volt :D
  • [HUN]Crassus
    nos a barbár az összes rpg-ben max bőrpáncélban hasít/feszít.....ezért hiányolom a kard+pajzs-os nagy full platemail-es warrit:(
  • ShaiHulud
    gondolom majd barbar lesz az hell nehezsegre :)
  • [HUN]Crassus
    und where is the nagy ármoros harcos?
  • gfreak
    már látom hogy három karaktert kell hogy vigyek párhuzamosan: klasszik barbár, egy monk meg egy demonhunter xD
  • Carmang
    Nekem a Monk jön be a legjobban (csak ezért írom, mert most rákényszerítettél :DDD). Második helyezett, amire mondjuk úgy "kíváncsi vagyok" a Witch Doctor.
  • jazzy
    2ben is vicces volt amikor megszakadt a net és 200 hpn szakadt ki a kis 96os sorcim :)
  • TurboX
    dehogynem, csak idő kérdése;)
  • jazzy
    Akkor a 2 után a 3ban nem fogok hczni..
  • Delac
    Dual Crossbow, keménység.
  • ShaiHulud
    glory of spartacus