78998
  • Carlos
    Mieza star wars izé?
    Asszem a PVP részt kerülni fogom...
  • sirdond
    optimista :)
  • Rage47
    picit jobb minőség
  • TurboX
    ínyenc vagy

én 2015 nyarát várom, mikor is jó eséllyel bejelenthetik majd alfa végét és a béta fázis várható kezdetét!
  • antgecc
    Jöhetne már a witch doctor trailer...
  • EnxTheOne
    Ez a wizard egyre érdekesebb számomra. Egyébként a ray of frost, electrocute, disintegrate olyasmi mint a d2ben a sorceress infernoja/ druida ice blastja? Mert az nagyon tetszett csak használhatattlanok voltak. A wave of force, slow time, disintegrate és a ray of frost, blizzard wizard nagyon tetszik nekem. :D
  • TurboX
    no, azért jó látni hogy lassan de biztosan alakul az interfész
  • Daell Drow
    Hat, nem lesz nem lesz. Ok tudjak, de a d2-ben azert jo volt 2 fegyver kombinacio. Illetve ha nem valtogattunk, akkor plussz inventorykent hasznaltuk.
  • Psychedelic #6638
    Nah megtaláltam a kék postot, ami azt irja, hogy nem lesz, persze, aztán lehet ez is változik. Berakom ide a szöveget, azt is irja, hogy miért. Persze angolul.

Bashiok bluepost…
    At the moment it is. The confusion it creates for players is a good point really in my opinion. From my time in tech support it was a common enough issue that we had pre-written responses to send to people to help inform them of where their weapons went. BUT that said it's not a problem that's completely without a solution, so while it's a decent argument it's sort of weak because it could probably be addressed somehow.

One good reason why it's not a feature we like the idea of is that it adds a new type of play complexity that we don't want to layer on top of those that we already have. We're creating the game, the skills, the movement speed, kill rates, skill runes, and all other combat related mechanics and features to fit as tightly together as possible. Throwing in weapon swapping forces that tightening/balancing to take it into account. Only thing is that it's not a clear cut feature. You either know how to game it – or you don't. So it creates a separation of players that isn't based on use of the character and skills but doing this weird little trick and swapping back and forth between weapons at specific times. It becomes a necessity to remain effective or as a strong opponent, and we believe the combat has enough going for it that it doesn't need difficult to explain and understand features like weapon swapping.

I know this is probably the wrong audience to try to make that argument to, because most of you are on the winning end. But trust us that there will be plenty of separation between you and the noobs to show how awesome you are without weapon swapping.

You also have the issues of it just being used for storage, which feels super cheesy. Or as a means to game MF by swapping in weapons to get 0mgz uber dropz.
  • Psychedelic #6637
    Ha jól rémlik, akkor azt mondták, hogy ezt a fegyverváltás dolgot, nem tervezik belerakni a játékba, de nem vagyok benne biztos.
    Nekem teljesen jó ugy a játék, ha nem kell majd váltogatnom fegyvereket, én bizom is abban, hogy olyan lesz a játék, hogy elég 1 gear, ami jo mindenre, és nem kell váltogatnom pakolhatnom, ha éppen shoutolni akarok barbárral, csak hogy 2-3 szintel nagyobb legyen.
  • sirdond
    jaa, szerintem ilyen biztosan nem lesz megjelenéskor
    vagy kiegészítőbe rakják majd be, vagy max valamilyen későbbi patch-be
  • Daell Drow
    Igazad van, ezen a kepen meg jo latnia fejlodest.

A 2 fegyveres dolognal meg erre gondoltam:
  • Psychedelic #6634
    Itt van pár, viszonylag friss kép, és még valószínű ehhez képest is sok minden fog változni a következő jó pár hónap során, a többéves dolgokkal inkább ne foglalkozzunk és linkelgessünk. :)

• Psychedelic #6633
    Ha megnézed, a kép linkjét, akkor ezt látod diablo-iii_20090331120001_6145_original.jpg nekem ebböl az jön le, hogy 2009.03.31.-én lett lőve, sztem nem kéne messzemenő következtetéseket levonni, leírni a játékot stb. egy lassan 2 éves képböl.
  • sirdond
    szerintem arra gondolt, hogy az invertoryban elfér e még egyszer annyi item, mint ami rajta van
    dual wielding alapból lesz benne, de ha jól emlékszem csak barbárnak
    demon hunternél csak dual crossbow
  • Jaffa 2843
    azért ha őszinte akarok lenni, akkor csak a betűtípusból lehet megmondani, hogy ez Diablo.. simán elnézném valami gagyi mmo pvp-nek. amit ebből a vidóból látok az nekem határozottan nem tetszik. Remélem a Blizzard nem indul meg az igénytelenség lejtőjén, mint azt teszi az összes játékfejlesztő bagázs (kivéve talán még a Valve-t).
    mindenesetre a kampány videók még meg tudnak nyugtatni :)
  • ProGabe #6630
    mekkora határ fos az ikonok és egy-két elem artja! Samwise-ék ennél egy "kicsit" többet tudnak, mondjuk érthető, hogy nem akarják még azokat mutogatni. legalábbis nagyon remélem, hogy ez a helyzet

"pl nem latom hogy lehet e 2 fegyver osszeallitast vinni. Bar a 2 kiegeszitobe is kell valamit tartogatni. "

az Assasin (ugye jól emlékszem, hogy ez az 5-ik kaszt? :D) 2 fegyverrel tolja valamelyik videóban, de a bemutatkozó kisfilmben biztos. meg az elég tirpák dolog lenne, ha ezt olvasnánk: "Diablo 3 - expansion 18: dual weapon mastery" only $49
  • Daell Drow
    Egy kep, csak ugy.

Remelem azert az invertory-t még bovitik, pl nem latom hogy lehet e 2 fegyver osszeallitast vinni. Bar a 2 kiegeszitobe is kell valamit tartogatni.
  • sirdond
    na, szerintetek van valamilyen jelentősége annak,hogy 10 szint van a bnet2 cow level chaten?

talán egy 10 szintes dungeon? :D
  • sirdond
    "bosszantanak a nagyon alacsony intelligenciaju eletformak."

akkor magadat sem bírhatod nagyon ;)
  • Carlos
    nem sok közöd van a játékfejlesztéshez ahogy látom...gyász...
  • Bhalage
    ja, teljes mertekig tukrozi ahogy es amit gondolok. bosszantanak a nagyon alacsony intelligenciaju eletformak. Ha nem ertesz akkor nincs mit tenni. ;d
  • jazzy
    Ez a hsz maximum a te értelmi szintedet tükrözi és itt csak is te vagy a hülye pubi. ( ez meg az enyémet tükrözi, szevasz )
  • pxxl
    "done when it's done"
  • Bhalage
    lett mert most ottvan? ertelmezesi problemaid vannak, vagy esetleg azt hiszed, hgoy meroben mas lesz a release mint ez a betaalphamittudodmi?

ne okoskodj, hulye vagy ;d
  • TurboX
    korai
  • mascarun
    Van már hozzávetőleges megjelenési időpont?
    Vagy erről még mindig nem tudunk semmit?
  • sirdond
    valamibe bele kell kötni :)
  • jazzy
    Lett? A megjelenés még igencsak soká van, ez betaalphamittudomén videó..
  • Bhalage
    foscsi pewpewlazergunz? mi a picsa ez a szar?
    mi ez a halalsugar spam, istenem nagony gyik lett.
  • bélanéni #6616
    SC2-t sokat nyomom, ne szórakozz már!
  • TurboX
    kicsit módosítanám az előbbi megjegyzésemet:
    HALF TANK MAN > ALL !
  • Daell Drow
    Asszem lesz par bantu neger fasz itt majd.
    Megvan miert késik folyamatosan a jatek.
  • TurboX
    no, azért remélem hogy a megjelenésig visszavesznek az effektekből mert néhol csak annyit látni hogy villog minden.

de azért wizard>all:)
  • sirdond
  • antgecc
    Bélus! Te ezt is csak várod, mint a starcraftot, aztán ha kijön mész wowozni? :)
  • Daell Drow
    Ez is nagyon jo.
  • Daell Drow
    ne megegyszer
  • Daell Drow
    Jaaaa, akkor el neztem. D1-t szereted akkor rossz ember nem lehetsz.

Meg most pangas van, itt van meg egy:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xOdg2d3c51Q?fs=1&hl=hu_HU&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xOdg2d3c51Q?fs=1&hl=hu_HU&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
  • Hegi90
    Nekem Lut Gholein zenéje tetszett még nagyon :)