78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Dodo55 #78294 "Európában nem is árulták, csak Amerikában KFC menü mellé kaptad ajándékba."
Pedig ha ennyi a gond vele tényleg, akkor nyugodt szívvel adhatták volna az európaiaknak is, hisz úgy tudom csak a minőségi és megfizethető dolgokat szokás mostanában az amerikaiaknak megvonniuk tőlünk :DDD -
Jó hülye, aki pénzt ad bétakulcsért, ami 3 napig érvényes csak ... De tudtommal Európában nem is árulták, csak Amerikában KFC menü mellé kaptad ajándékba. Nem tudom, hogy az menne-e egyáltalán EU régióban.
Én a teljes játékot vettem meg, nem a béta kulcsért, de ha már adják a bétát, kipróbálom. Ma sikerült is, series x-en, nem pc-n, jól is megy, lag kidobálás nincs, 1 perc alatti várakozás belépéskor. Így kellett volna mindjárt. -
Nomad90Hun #78292 Írnék ide valamit, de fölösleges, mert kevés rá a szürkeállomány, hogy felfogd..
Nem használok al nicket.
Am érdekelne hányan vettek csak beta kulcsot innen-onnan, és nem a teljes játékot?
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2023.03.18. 14:19:47 -
Húbazmeg, te nagyon keményen nyomod. Crasher99 altnickje vagy? Kb hasonló ész van mindkettőtöknek. :D
Ügyesen white knightoltad az acti-blizzardot, jár érte a buksisimi. :D Cseppet sem volt szánalmas, de legalább megnevettettél, ez is valami. -
Gyerekek, 3 hónap múlva jön a teljes játék. Azt azért vágjátok, hogy azt nem lehet majd ingyen játszani, igaz? Ez megvan? A sok hihihi fizettél a tesztelésért hihihi embernek mondom. -
Te nem vagy túl okos, igaz? Én kértem, hogy legyen béta az előrendelőknek vagy ők ajánlották? Ingyen? 70 euró az ingyen van?
Te pénzért csüngsz egy milliárd dolláros vállalkozás farkán vagy hobbiból?
Ha 1. valamit ígérnek, 2. ezért pénzt kérnek, akkor hadd várjam már el, hogy amit ígértek, azt teljesíteni is képesek. Pláne egy olyan cég, amelyik az elmúlt 20 évben csak multi játékokat tolt ki, ezektől talán nem irreális elvárás, hogy egy fizetős béta launchot le tudjanak vezényelni. Nem tudtak. Mára már megjavult, de kész vicc, hogy ezt minden játékinduláskor el kell játszani.
A stressz teszt nem azt jelenti, hogy nézel egy csíkot és be se tudsz jelentkezni, ha meg mégis, kibsz két perc után valami hibaüzenettel.
Arcból meg úgy mindenből neked kéne visszavenni inkább. De k gyorsan.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2023.03.18. 14:06:28 -
Nem ingyen, mert fizettek azért, hogy tesztelhessenek.
Jövő héten pedig ingyenesen több tartalom lesz bárki számára elérhető a bétában, mint most a fizetősöknek.
-
12 éves agykapacitásról beszélsz, miközben megvettél egy félkész terméket 30 ezer Ft-ért, és még teszteled is ingyen a cégnek. Hihi :) -
rebekakocsis #78286 nyafnyafnyaf...... -
Dodo55 #78285 A mikrotranzakciókat fél percenként az arcodba toló Immortal gyalázás után a sokmllió Diablo hívő részéről morálisan ez egy teljesen jogos igény lehetne (mondjuk azok számára, akiknek az accján ott vannak az előző részek minden kieggel). A 70 euro is ezért bajuszhuzogatás. Nem sok pénz a mai világban, nem az a baj itt, de pont a Blizz részéről most egy életveszélyes bajuszhuzogatás az említettek után.
(Nem ismerek pontos számokat, de az egyébként már most feltűnt, hogy a korábbi alkalmakhoz képest még csak csöpögni is alig akar a csapból a hétvégi beta, nem hogy úgy ömlene, mint régen amikor hasonló alkalmak voltak pl. D3 kapcsán. Tehát így elsőre úgy látom, hogy a körülmények fényében döbbenetesen érthetetlen mentalitásuk nagy valószínűséggel meg is tette a "rendkívül jótékony" hatását a pre-order eladások kapcsán.)
Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2023.03.18. 13:03:58 -
Ok annyiért jöhet :D -
Ez még csak a béta. A blizz mondta hogy főleg a stressz teszt lesz a lényeg. Gondolom a hype alapján döntik majd el a szerver erőforrás mértékét is. Mit vártatok? Június 6 a hivatalos megjelenés tudtommal, még van 3 hónapjuk nekik is meg nekünk is.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2023.03.18. 12:37:24 -
Nomad90Hun #78282 Sorbanállás szimulátor persze hogyne....
70 euro-ért, tegnap 3x kidobott, a legtöbb amit írt 66 perc lett volna, nem hisztisztem, hanem elvicceltem havernak dc-n. "hogyha igazán troll lenne a játék akkor 666 percet írt volna nem 66 percet", ééés érdekes módon az is lement 25 perc alatt, miközben megnéztem egy anime episode-ot.
Fejben kicsit fel kéne nőni a 20-30-40+ éves korotokhoz, és nem a 12 éves agykapacitással gondolkodni...
Ma reggel 9 körül sorban állás nélkül berakott, havert miután el kellett mennie 2-ára délben most szintén.
Igen a városokban vannak laggok, de sztem a sok player miatt.
Meg lehet nem a nagyi varrógépén kéne próbálkozni a futattással... -
Dodo55 #78281 "Ezek a D3 óta semmit se tanultak."
De, megtanulták, hogy 70$/€-t is el lehet kérni egy várólista szimulátorért :D -
Nomad90Hun #78280 Esetleg a júniusban megjelenő teljes játékot nem kéritek most azonnal ingyen, ajándékba mellé az összes dlc-t előre 2 évre most azonnal? -
Nomad90Hun #78279 Na azért az arcokból vegyünk vissza kicsit kérem, eleve meg lett mondva h ezek stressz tesztek lesznek főleg. Nekem most hibaüzenet után 66 percet írt ki kb 5 perce már 50 perc van csak, és nem verem az asztalt örjöngve és üvöltözve. Addíg tessék filmet nézni stb. Egy nyamvadt betaról beszéllünk a full game még 2-3 hónappal odébb van. -
Kissssss0 #78278 "na akkor mi lesz majd!"
semmi... mész játszani valami mással mert halálra unod a várakozási időt, dio4 szerverek úgy megfognak hasalni. -
Mi lesz itt open betánál, ha a fizetős early access-t nem tudják lezavarni? 2-3 órás queue, ami után legtöbbször valami hibaüzenet miatt be se tudsz lépni. De aki bejutott, azok közül is sokan panaszkodnak, hogy kivágja őket.
Ezek a D3 óta semmit se tanultak. -
Unable to find a valid licence. HE? -
Sorbanállás hegyek.
Teljesen átlagos teljesítmény a Blizzardtól. :D
De jövő héten lesz a tényleges open béta mindenki számára, na akkor mi lesz majd!
(Akkor lesz majd elérhető a Necro és a Rouge is).
-
őrliekszesz:
köszönjük.. -
ezekkel a fényekkel sajnos meg kell barátkozni.
A probléma sztem abbol adódik, hogy sok a nosztalgia faktor és elég régen jelent meg az elözö verzió, abban az időben még nem kezelt sok fényforrást a játék vagy ha igen annak limitált volt a hatása.
DE manapság már ha van ray tracing meg ambient occulsion akkor olyan helyeken is megjelenik a fény ahol a réginél esély sem volt.
Viszont ha meg lebutitják a fényeket akkor azért lenne panasz, hogy miért nem néz ki olyan jol a játék miért nem használja ezeket a feature-t vagy miért nem olyan realisztikus ez meg az.
Nem csak itt sok más ilyen helyen van ez a fajta kettösség, hoyg nem tudsz jót választani . Mindenkinek igaza van, de bármerre is mész valakinek a másik féle kellene. -
Nekem a light radius hiányzik nagyon. Ami azon belül van, az színes, és látható, ami azon kívül van, az sötét. És így egyszerre van színes és sötét rész a képernyődön. -
Néhány skillnél kicsit túltolták az aoe-t. Továbbá engem sem győzött meg ez a videó. -
D2R graffal jöhetett volna a IV tőlem simán. -
Ez a konzolos verzió, az egy picivel színesebb vagy inkább élénkebb, mint a PC-s.
Egyébként én nem bánom, ha kicsit élinkítenek a színeken, mert szerintem túl komor, szürkés filter volt a játékon. Félreértés ne essék én is örülök a Darkos stílusnak, de valahogy a balanszt hiányolom a sötét és színes közt. A D2R is sütét néhol, de a színek is megmaradtak viszont. -
Valszeg utolsó pillanatban beszólt egy manager, hogy túl darkos :D -
Ez a videó alapján kiábrándító. Talán tényleg itt lenne az idő valami merészebb megújulásra. -
hawkie22 #78266 Nem biztos, hogy benned van a hiba. Én nagyon várom a játékot, a holnapi bétát is. Viszont a mai napig nem tudom megérteni, hogy lehet Diablot konzolon játszani. Elveszik a gyorsaság benne. A mai napig játszom D2R-t, Dio3-at néha elöveszem, de olyan jó érzés, hogy amikor találok valamit, akkor csak kattintok az egérrel, felveszem, de ugyanígy a cuccok cserélése, rúnaszavak kreálása stb. Dio3-at kipróbáltam Nintendo Switchen, iszonyat lassú volt számomra.
Számomra egyébként a gameplay videók nézése baromira unalmas. Nem jön át a játék varázsa. Ezért nem tudok pl. 5-10 percnél tovább twitch vagy bármilyen streamet se nézni, mert iszonyat unalmas nézni, ahogy más játszik. Egy csomó mindent máshogy csinálnék, néha, ha bénáznak, már én anyázok, hogy mit baromkodnak annyit. :)
Én azt mondom, várjuk ki a végét, holnap meglátjuk, hogy milyen lett. Én este, ha a család már lefeküdt aludni, biztos hogy ott leszek a bétában, addigra talán a kezdeti szerverproblémák is lecsengenek majd és sor se lesz. :) -
undY1ng #78265 Ez a videó engem (sajnos) totálisan nem fogott meg. :/ -
Nomad90Hun #78264 Ahogy Yt-on olvasom kommenteket többség ki van akadva, hogy milyen világos, meg miért van körvonalazva a karakter ect.
A világosságra merném mondani, hogy valószinűleg a gammát felhúzták a tökbe. a karakter körülvilágítás sok játéknál már alap sajnos, mert a sok random jóska nem képes anélkül meglátni a csapattársakat...
Valamint fikázzák h miért korábbi játékok elemei vannak benne, amennyire én kivettem a többsége ihlet volt csak.
Holnap meglátjuk. -
Érkezett egy új gameplay videó is:
Emellett indul a 11. szezon az Immortalban:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.03.16. 20:40:51 -
Azert valahol hihetetlen, hogy a D3 (es az error 37) mar 11 eves. -
Na megjött Amazontol a béta kod -
Ashava megcsukási idők: :)
Béta játékért járó jutalmak:
-
Elindult a béta előtöltése!
Érdekesség, hogy 11 évvel ezelőtt, ezen a napon (2012. március 15-én) jelentette be a Blizzard a Diablo III megjelenési dátumát, ami ugye 2012. május 15. lett.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.03.15. 17:11:12 -
hawkie22 #78258 Nem úgy van, hogy ha elörendelted, akkor megjelenik magátol a letöltési illetve elötöltési lehetöség Battle.net-en? Elvileg ma 17 órától elötölthetö. -
Ti kaptatok már preorder beta kódot? -
-
Frissültek a bétával kapcsolatos tudnivalók, a lényeges rész:
Early Access: Early Download begins Wednesday, March 15 at 9 a.m. PDT
Open Beta: Early Download begins Wednesday, March 22 at 9 a.m. PDT
Players who have already downloaded for Early Access do not need to download again for Open Beta.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.03.13. 19:07:33