78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ha a lustaságot a megjelenések eltolására ill. a fejlesztési időre érted, még mindig jobb mint ha gyártósoron szarnák a hulladék játékokat mint az íégémsz és társai -
de ez nem egy hagyomány amit meg kell őrizni .. csak egy rohadt lusta cég védjegye -
A Diablo-k grafikailag mindig is le voltak maradva a megjelenés idejében. -
Nem kötekedésből de azért a D1-D2 idejében is volt már miből válogatni a pc-s játékok tekintetében, az már más dolog, hogy kinek mi jött be.
Ami a grafot illeti, eredetileg már a kettőhöz is egy jobb grafika készült, csak időközben váltottak meg minden, mégis népszerű a mai napig. -

Szerintem hangulat terén nagyon ott van. Ha most kiadnák akkor is 100%, hogy megvenném. :) -
Egyetértek!
D3-nak most meg kell felelni a veterán D1-es generációnak és az új játékosoknak egyszerre.
Nehéz feladat. A régi játékosokat a hangulattal és az összetettséggel kell meggyőzni, az újakat a csilivili effektekkel és PvP-vel. -
NovaTerra #6760 Azt is nézd, hogy akik játszottak az előző részekkel, azok elfogják fogadni ezt is. Azóta sokkal több a játékos, persze ezek egy része csak konzolon játszik. Viszont a játékipari marketing rengeteget fejlődött és jóval nagyobb pénz fordítanak rá, mint a d2 idejében. A régi rajongók + az új vevők, hozni fognak több milliós vásárlást. Ha 2012 tavaszán jön, akkor egy super bowl szünetében leadott reklám garantáltan generál pár százezer plusz eladást. -
jah de úgy értem hogy azért játszottak diabloval pl mert nem volt más akkoriban pcn, playstationon meg a japcsi szarok pörögtek
most már nem fog annyira ütni akármilyen grafikával adnák ki, van egy kialakult igénye a piacnak ahol csak kevesebb emberhez juthat el -
-
relatív, 10-15 év múlva minden jelenlegi játék szarul fog kinézni -
Ez jópofa. :) -
Azert valamilyen szinten szamita graf, bar nekem is tok mindegy milyen. Ha a hangulat meg van akkor nekem annyi eleg is.
Bar most nezem ezt a gameplay-t, itt is boven meg vana sotetseg, es a darkosag. Jo lesz ez, csak jonne mar ki!!!
-
ez volt 10-15 éve is csak akkor minden szarul nézett ki általánosan -
Egy jó játéknál a grafika nem olyan lényeges.
Bár ezt a mai fiatalság nem érti, mert ebbe született... -
Egyet értek. Nem csoda, hogy kukázták. 2005-ben már ez ciki lett volna.
Amúgy nem értem egyesek miért nincsenek megelégedve a mostanival, hiszen árad belőle a hangulat és elég "darkos". Akinek meg nem elég darkos az meg menjen el az erdőbe éjjel, lámpa nélkül. :) -
Viccet félretéve, szerintem ez ocsmány, ellentétben a mostani változattal, amiből árad a hangulat. -
Hát ez nagyon ronda! Még a 2. rész is szebb volt. O.o -
Akkor még legalább darkos volt! -
-
Szép!
Engem a diabló 1 re emlékeztet. -
Regi 2005-os kepek dio 3-rol, nekem nagyon tetszenek.
tobbi ITT -
szarügy
-
ennyit bír az xbox -
vato loco #6743 Ez elég tré kép, remélem nem ilyen "minőségben" akarják kiadni a játékot. -
-
Ha tényleg a végletegik történő polírozás miatt ez a hosszú fejlesztés és állandó tologatás, akkor áldásom rájuk. Csak ugye ez nem biztos. Ha abból indulunk ki, hogy Blizzardról van szó, azért van remény. Egyébként minden amit eddig láttam a játékból, abból b**zottul árad a hangulat, úh. én nem parázok. -
Newfronter #6740 Továbbra is szimpatikus a hozzáállásuk, tényleg jöjjön ki később, de azt élvezzük az elejétől a végéig. Amúgy is ebben az évben rengeteg játék jön ki, így egyáltalán nem csodálnám ha jövőre tolnák. -
Hat ebbol sajnos nem jon le, hogy az iden kijon. 
A fejlesztok csak "remelik" + "osszeteszik a kezuket" + megprobaljak talan idenre osszehozni, de igazabol akkor fogjak kiadni amikor ugy erzik, hogy mar tenyleg kesz van teljesen.
Kb ennyit irnak.
En 2012 tavasz-nyarra tippelek kb. -
oktoberi béta realis a blizzcontol, bar ha nyaron indulna akkor sem sertodnek meg. :) -
sirdond #6737 egyezzünk ki egy idei bétában :) -
2012 február elsejével kibékülnék -
Ebből a cikkből nekem full az jön le, hogy idén nem lesz DIablo 3. Mintha nem ismernétek még a Blizzardot. Egy ilyen bejelentés után, ahol elmondják, hogy szeretnék, hogy idén megjelenjen, de fontosabb, hogy tökéletes legyen.... hát na! Leghamarabb 2012 eleje, én azt mondom. -
Newfronter #6734 Diablo 3 talán idén
Viszont jövőre tuti hogy nem az új MMO jön, hanem az SC2 kieg. -
Hát igen... -
Lényegében semmi nem jött be neki.
Ahhoz képest a logo-ja semmit nem változott.
-
Meg a 2010-es sc2 kieggel. -
mindegy davidus már a 2009es starcraft 2-vel beszopta :D -
MÉGIS IDÉN JÖN.!!!! -
Na, hol az a bantu fasz a logódból? :) -
Rundstedt17 #6727 "Sajna én attól félek, hogy nagyon eltolják a dio 3-at a multi irányába, holott a játék sose a multiról szólt. Volt azis, de nem az volt eddig a lényeg"
Ne viccelj már:)
A blizzard is egyértelművé tette még a d2-ben hogy a multiról szól
-Battle net only runewordok
-Battle net only eventek,questek
-Nem utolsósorban hogy singlében csak 1db 100%-ig hellképes build van,a buildok többsége használhatatlan mert singlében sosem tudod megszerezni a szükséges itemeket....