78998
  • TurboX
    ha a lustaságot a megjelenések eltolására ill. a fejlesztési időre érted, még mindig jobb mint ha gyártósoron szarnák a hulladék játékokat mint az íégémsz és társai
  • lolSL
    de ez nem egy hagyomány amit meg kell őrizni .. csak egy rohadt lusta cég védjegye
  • Carlos
    A Diablo-k grafikailag mindig is le voltak maradva a megjelenés idejében.
  • gerey
    Nem kötekedésből de azért a D1-D2 idejében is volt már miből válogatni a pc-s játékok tekintetében, az már más dolog, hogy kinek mi jött be.

Ami a grafot illeti, eredetileg már a kettőhöz is egy jobb grafika készült, csak időközben váltottak meg minden, mégis népszerű a mai napig.
  • BoneDragon

Szerintem hangulat terén nagyon ott van. Ha most kiadnák akkor is 100%, hogy megvenném. :)
  • Carlos
    Egyetértek!
    D3-nak most meg kell felelni a veterán D1-es generációnak és az új játékosoknak egyszerre.
    Nehéz feladat. A régi játékosokat a hangulattal és az összetettséggel kell meggyőzni, az újakat a csilivili effektekkel és PvP-vel.
  • NovaTerra
    Azt is nézd, hogy akik játszottak az előző részekkel, azok elfogják fogadni ezt is. Azóta sokkal több a játékos, persze ezek egy része csak konzolon játszik. Viszont a játékipari marketing rengeteget fejlődött és jóval nagyobb pénz fordítanak rá, mint a d2 idejében. A régi rajongók + az új vevők, hozni fognak több milliós vásárlást. Ha 2012 tavaszán jön, akkor egy super bowl szünetében leadott reklám garantáltan generál pár százezer plusz eladást.
  • lolSL
    jah de úgy értem hogy azért játszottak diabloval pl mert nem volt más akkoriban pcn, playstationon meg a japcsi szarok pörögtek
    most már nem fog annyira ütni akármilyen grafikával adnák ki, van egy kialakult igénye a piacnak ahol csak kevesebb emberhez juthat el
  • Carlos
  • TurboX
    relatív, 10-15 év múlva minden jelenlegi játék szarul fog kinézni
  • Carlos
    Ez jópofa. :)
  • Daell Drow
    Azert valamilyen szinten szamita graf, bar nekem is tok mindegy milyen. Ha a hangulat meg van akkor nekem annyi eleg is.

Bar most nezem ezt a gameplay-t, itt is boven meg vana sotetseg, es a darkosag. Jo lesz ez, csak jonne mar ki!!!

• lolSL
    ez volt 10-15 éve is csak akkor minden szarul nézett ki általánosan
  • Carlos
    Egy jó játéknál a grafika nem olyan lényeges.
    Bár ezt a mai fiatalság nem érti, mert ebbe született...
  • BoneDragon
    Egyet értek. Nem csoda, hogy kukázták. 2005-ben már ez ciki lett volna.
    Amúgy nem értem egyesek miért nincsenek megelégedve a mostanival, hiszen árad belőle a hangulat és elég "darkos". Akinek meg nem elég darkos az meg menjen el az erdőbe éjjel, lámpa nélkül. :)
  • bélanéni #6751
    Viccet félretéve, szerintem ez ocsmány, ellentétben a mostani változattal, amiből árad a hangulat.
  • BoneDragon
    Hát ez nagyon ronda! Még a 2. rész is szebb volt. O.o
  • bélanéni #6749
    Akkor még legalább darkos volt!
  • bélanéni #6748
  • XenHai
    Szép!
    Engem a diabló 1 re emlékeztet.
  • Daell Drow
    Regi 2005-os kepek dio 3-rol, nekem nagyon tetszenek.

tobbi ITT
  • pxxl
    szarügy
  • lolSL
    ennyit bír az xbox
  • vato loco
    Ez elég tré kép, remélem nem ilyen "minőségben" akarják kiadni a játékot.
  • AntiHero
  • bélanéni #6741
    Ha tényleg a végletegik történő polírozás miatt ez a hosszú fejlesztés és állandó tologatás, akkor áldásom rájuk. Csak ugye ez nem biztos. Ha abból indulunk ki, hogy Blizzardról van szó, azért van remény. Egyébként minden amit eddig láttam a játékból, abból b**zottul árad a hangulat, úh. én nem parázok.
  • Newfronter
    Továbbra is szimpatikus a hozzáállásuk, tényleg jöjjön ki később, de azt élvezzük az elejétől a végéig. Amúgy is ebben az évben rengeteg játék jön ki, így egyáltalán nem csodálnám ha jövőre tolnák.
  • Smithwarden
    Hat ebbol sajnos nem jon le, hogy az iden kijon.
    A fejlesztok csak "remelik" + "osszeteszik a kezuket" + megprobaljak talan idenre osszehozni, de igazabol akkor fogjak kiadni amikor ugy erzik, hogy mar tenyleg kesz van teljesen.
    Kb ennyit irnak.
    En 2012 tavasz-nyarra tippelek kb.
  • Daell Drow
    oktoberi béta realis a blizzcontol, bar ha nyaron indulna akkor sem sertodnek meg. :)
  • sirdond
    egyezzünk ki egy idei bétában :)
  • Klemice
    2012 február elsejével kibékülnék
  • antgecc
    Ebből a cikkből nekem full az jön le, hogy idén nem lesz DIablo 3. Mintha nem ismernétek még a Blizzardot. Egy ilyen bejelentés után, ahol elmondják, hogy szeretnék, hogy idén megjelenjen, de fontosabb, hogy tökéletes legyen.... hát na! Leghamarabb 2012 eleje, én azt mondom.
  • Newfronter
    Diablo 3 talán idén
    Viszont jövőre tuti hogy nem az új MMO jön, hanem az SC2 kieg.
  • Carlos
    Hát igen...
  • bélanéni #6732
    Lényegében semmi nem jött be neki.
    Ahhoz képest a logo-ja semmit nem változott.
  • Carlos
    Meg a 2010-es sc2 kieggel.
  • Klemice
    mindegy davidus már a 2009es starcraft 2-vel beszopta :D
  • lolSL
    MÉGIS IDÉN JÖN.!!!!
  • antgecc
    Na, hol az a bantu fasz a logódból? :)
  • Rundstedt17
    "Sajna én attól félek, hogy nagyon eltolják a dio 3-at a multi irányába, holott a játék sose a multiról szólt. Volt azis, de nem az volt eddig a lényeg"

Ne viccelj már:)
    A blizzard is egyértelművé tette még a d2-ben hogy a multiról szól
    -Battle net only runewordok
    -Battle net only eventek,questek
    -Nem utolsósorban hogy singlében csak 1db 100%-ig hellképes build van,a buildok többsége használhatatlan mert singlében sosem tudod megszerezni a szükséges itemeket....