78998
  • [HUN]Crassus
    ez olyan semmilyen:S:(
  • Daell Drow
    Egy jo kep a barbarol:
  • ProGabe #6844
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=AHz2ky-jng8]egy laza, 48 perces Blizzard "történelemóra"[/URL]
  • DemonHunterW
    Diablo 3 előzetes!
  • TurboX
    oO

• soo277
    Úgy néz ki,Risingred meg Archi, mint Aniko a vv4ből:D
  • sirdond
    :(
  • lolSL
    oda bármit be lehet írni
  • sirdond
    hm?hm?
  • wantonly
    Akkor talán 3-6 hónapon belül már lesz béta, karácsonyra meg már megvehetem magamnak ajándékba. Vagy nem.
  • sirdond
    mondom én,hogy bevárják a konzol fejlesztést
  • Nenrandil
    Biztató... De legalábbis ad okot a reményre:
    A D3 technikailag kész van
  • lolSL
  • r4pt0r
    Elvileg lesz valami ahol lehet cserélni a tárgyakat.
  • Noodlee
    Eh.
    Tényleg lesz Aukciós ház, vagy ez csak a fantázia szüleménye?
  • Rage47
    ennél azért 2x jobb lesz
  • Daell Drow
    Van aki igy kepzeli el a diablo 3 Bnetet:

• TurboX
    mindenki tolni fogja és kihal a topic
  • sirdond
    cod?nfs?sims?

talán a dragon age körül lehetett ekkora hype
    amúgy tudod mi lesz? warez :D
  • Daell Drow
    Utolso kep bal also sarkaban, ki esett egy full plate mail.

Lehet elo kene kapnom az elozo reszeket.
    Nem emlekszem hogy volt itt olyan game ami megjelenes elott mar 6800 kommentnel tart. Es meg min 1, normal esetben 1.5 ev mire megjelenik.
    Mi lesz itt akkor?
  • Carlos
    nyomnám...
  • Daell Drow
    Tolnam nagyon
  • lolSL

• Klemice
    -.-
  • mascarun
    A Star wars Force unleashed- nél is a Pc verzió bő egy évvel később jött ki úgyhogy szerintem ne várják be a konzolt!
  • Daell Drow
    "inkább arról volt szó,hogy valószínűleg bevárják a fejlesztést és emiatt tolódik tovább a kiadás"

• ProGabe #6820
    tisztázzunk már ezt a dolgot:

ha lesz is konzol verzió (szerintem lesz), azt külön fejlesztik, tehát a PC verzió nem lesz emiatt "lebutítva". ahogy az első rész esetében, itt is teljesen más elvet fognak megközelíteni a gamepad miatt. mivel külön folyik a fejlesztés, így mi PC-sek előbb kapjuk meg, hiszen a "konzolosítást" egy külön csapat végzi. de ez minket miért érdekel?

ha a Bioware meg tudta mindezt csinálna egy Dragon Age-vel, akkor pont a Blizzard ne tudná a D3-al? :S

• sirdond
    szerintem senki sem írta,hogy le lesz butítva a d3
    inkább arról volt szó,hogy valószínűleg bevárják a fejlesztést és emiatt tolódik tovább a kiadás
  • ProGabe #6818
    tisztázzunk már ezt a dolgot:

ha lesz is konzol verzió (szerintem lesz), azt külön fejlesztik, tehát a PC verzió nem lesz emiatt "lebutítva". ahogy az első rész esetében, itt is teljesen más elvet fognak megközelíteni a gamepad miatt. de ez minket miért érdekel?

ha a Bioware meg tudta mindezt csinálna egy Dragon Age-vel, akkor pont a Blizzard ne tudná a D3-al? :S
  • Hegi90
    á, majd jól lebutítják az egészet, hogy 4-5 gombbal le lehessen tudni az egész irányítást, meg félpercenként beszúrnak valami cutscene-t, hogy izgi legyen a sztori
  • TurboX
    ha nem konzol átirat szagú lesz a történet tőlem akár megcsinálhatják androidra is, fakírok és önsanyargatók előnyben. am kb. annyi értelme van mint egy ikszboksz vagy pées ertées. hajrá

a pénz nagy úr..
  • NovaTerra
    Az öltönyös urak nem igen változtak. Korábban is a Vivendi tulajdonában álltak, ahogy most is. Bizony még Kotick bácsinak is vannak főnökei.
  • r4pt0r
    Diablo 1 is volt konzolra, és élvezték. Gondolom ennek is lenne közönsége.
  • lolSL
    hát nem könnyű beismerni hogy már nem ők a zsíros hajukkal döntik el hogy mire fejlesztenek hanem az öltönyös urak egy másik cégtől
  • Daell Drow
    Na, reagalt a blizzard mai temara.
  • lolSL
    kb
  • berlinboy6329
    Lol dio konzolra...

Nagyon király lesz..Auto aim kurzoron is,h eltalálják a támadó szörnyeket?Hogy fognak a spellek közt váltogatni?Gyorsan rárántani az "egeret" a health orbra mer alig van nekik?Vészhelyzetben egy ritka town portalt használi nehogy megdögöljenek?

El nem tudom képzelni konzolra..Mekkora fos lehet rajta..
  • sirdond
    amúgy nem, nagyon sokáig úgy volt,hogy nem lesz d3 konzolra és nem is akarnak foglalkozni a fejlesztéssel,még hivatalos q&a-n is tagaták.
    csak a tavalyi blizzcon előtt,vagy után nem sokkal,már nem emlékszem pontosan,jött az a bizonyos álláshirdetés és azóta egyre biztosabb,hogy lesz konzolra
  • r4pt0r
    Végülis engem nem izgat hogy mit akarnak, én mind a WoWal és mind az SC2vel elégedett vagyok, megérte minden Ft-ot amit ráköltöttem és fogok költeni. A többi nem izgat. :D

lolSL: mint mindig hülyeségeket mondasz most is, a konzolos diablo folyamatosan beszédtéma volt, és a blizznél folyamatosan keresnek konzolos embereket, ezt nem most kezdték el.
  • lolSL
    hát nem lehet véletlen hogy a guitar hero csődje után 2 nappal indultak be újra a konzolos diablo hírek