78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
rengeteget csiszolnak a játékon, hogy meglegyen tényleg a Diablo-hatása
Starcraft 2 is teljesen más lett, mint az előzetes videókban bemutatott verziók, még a bétában is cseréltek le hangokat, animációkat, modelleket stb.
és sztem jobban is tették, mert ránézve a régi SC2 videókra, sokkal jobb lett a végleges kiadás minden szempontóbl. kicsit talán a Mothership idő-gömbjét sajnálom, de sebaj:D -
-
keysersoze #6884 Arról ködösített a Blizzard a dio2 után hogy Dio és tsai kifingtak-e, vagy élnek tovább, tehát akármi is lehet. -
ShaiHulud #6883 mert az nem diablo hanem belial/azmodan. -
kisokka #6882 És mindez 2008-ban...Hihetetlen, hogy nem jött még ki.WoW ide vagy oda.Inkább legyen az az igazság, hogy azért késnek vele, mert tökéleteset akarnak kiadni.Bár ez is inkább álszöveg... -
sirdond #6881 -
sirdond #6880 már miért ne szerepelt volna? -
ShaiHulud #6879 nem szerepel benne -
unusual #6878 Ez tetszik! :) El is mentettem. ;) -
kisokka #6877 Nekem se volt tiszta minden részlet, főleg úgy, hogy az első résszel nem is játszottam... -
Terence007 #6876 Érdekes volt ezt olvasni, mert amikor először játszottam végig a játékot még nem tudtam angolul, most viszont szépen felépült a történet. -
Hehe, hónapok óta az első valamire való kommented!
-
a blizzardról van szó, onyxia meg nefarian is a testvérük lesz ha úgy gondolják :) -
kisokka #6873 http://hu.diablo.wikia.com/wiki/A_Diablo_t%C3%B6rt%C3%A9nete -
hopsz.
de szerintem rájuk gondolt. -
ezek nem a fő 3 tesói. Andariel pl Mephisto unokája.
-
sirdond #6870 szerintem csak hárman testvérek, a többi pedig csak alattvaló -
andariel, azmodan, belial, duriel -
En regen par eve olyat is olvastam, mintha 7-en lennenek testverek.
Ebbol en csak diablo, mephisto, es baal-t ismerem, tobbi nem tudom. Szal lenne meg kit megolni. -
sirdond #6867 én kizártnak tartom,hogy ne legyen benne valamilyen formában diablo
és blizzard elég erős ilyen téren,szóval én nem félek. történetben biztos tökéletes lesz a játék -
ah, már látom. -
3 fej? -
a fenti kép tudtommal még nem kapott megerősítést hogy ki és mi az. persze nagyon hasonlít, ill. mentek a találgatások hogy miért ékesíti 3 fej (dio+mephisto+baal összeolvadás) stb.. majd meglátjuk de a 3 testvér lélekköveit már hagyni kéne darabjaiban szvsz -
sirdond #6863 hát, mivel a bejelentést megelőző videóban is szerepelt, így valószínű,hogy belerakják valahogy
még, ha csak egy beszélgetés erejéig fog is szerepelni -
a sztori folytatódik, dio2+20(?) év
#6856: "Már csak azt nem tudom, hogy jön a képbe Diablo"
szerintem nem kötelező szerepeltetni a 3.részben, elcsépelt lenne újra lecsapni, meg amúgy is hogy?.. tyrael egyértelműen megkapja a bukott angyal figurát, majd folytatja amit az öreg elkezdett
-
kisokka #6861 Nem sokat tudok mi lehet a D3 története, de akkor elvileg most tudjuk meg mi lett annak következménye, hogy Tyrael elpusztította a Világkövet?Vagy ez egy teljesen más sztori lesz? -
úristen ez dejó emlékeket hozott vissza:) remélem a D3nak minimum ilyen hangulata lesz :b -
Azt el is felejtettem említeni, hogy Belial D3-as szereplését már bejelentették. -
google dobta miközben Belial+Azmodan kulcsszóra kerestem :) -
sirdond #6857 te sem unatkozol igaz? :)
3 éves hsz-re rákeresni :) -
Nem tudom, hogy ez már meg lett-e közben vitatva, de így éjfél fele baromságokon gondolkozik az ember, szal:
Belial (lord if lies) = Tyrael.
Az elemében lévő (és a legmájerebb mágus [Tal Rasha] testét megszálló) Baal nem nyírta ki Tyrael-t, mikor elvileg gyengének számított, vajon miért?
Ha sikerül rávennie a D3 főhősét arra, hogy kinyírja Azmodan-t akivel Belial jelenleg harcot vív a pokol urának címéért, akkor Belial lenne a pokol egyedüli uralkodója.
Már csak azt nem tudom, hogy jön a képbe Diablo. -
sirdond #6855 nagyon jó, ment is favba -

-
télleg...
-
no, ez is nyomja a bruttó 6 mázsát. be szép!
..az ökle mintha nagyobb lenne a fejénél:S -
Egy debil kisgyerek hozzáállása... -
r4pt0r #6850 Ahogy mondod a felszín fix lesz. -
Milyen hülye hozzáállás ez? Ha valakinek valami nem tetszik csináljon jobbat? Tapsvihar. -
Izé.
Nekem úgy dereng, hogy a felszín fix lesz és csak a katakombák lesznek randomosak, ezzel szemben a legtöbb helyen azt olvasom, hogy a felszín is random lesz... hát ne nekem legyen igazam, de félek páran meg fognak lepődni. -
Csinálj jobbat.