78998
  • Rage47
    rengeteget csiszolnak a játékon, hogy meglegyen tényleg a Diablo-hatása
    Starcraft 2 is teljesen más lett, mint az előzetes videókban bemutatott verziók, még a bétában is cseréltek le hangokat, animációkat, modelleket stb.
    és sztem jobban is tették, mert ránézve a régi SC2 videókra, sokkal jobb lett a végleges kiadás minden szempontóbl. kicsit talán a Mothership idő-gömbjét sajnálom, de sebaj:D
  • lolSL

• keysersoze
    Arról ködösített a Blizzard a dio2 után hogy Dio és tsai kifingtak-e, vagy élnek tovább, tehát akármi is lehet.
  • ShaiHulud
    mert az nem diablo hanem belial/azmodan.
  • kisokka
    És mindez 2008-ban...Hihetetlen, hogy nem jött még ki.WoW ide vagy oda.Inkább legyen az az igazság, hogy azért késnek vele, mert tökéleteset akarnak kiadni.Bár ez is inkább álszöveg...
  • sirdond
  • sirdond
    már miért ne szerepelt volna?
  • ShaiHulud
    nem szerepel benne
  • unusual
    Ez tetszik! :) El is mentettem. ;)
  • kisokka
    Nekem se volt tiszta minden részlet, főleg úgy, hogy az első résszel nem is játszottam...
  • Terence007
    Érdekes volt ezt olvasni, mert amikor először játszottam végig a játékot még nem tudtam angolul, most viszont szépen felépült a történet.
  • antgecc
    Hehe, hónapok óta az első valamire való kommented!
  • lolSL
    a blizzardról van szó, onyxia meg nefarian is a testvérük lesz ha úgy gondolják :)
  • kisokka
    http://hu.diablo.wikia.com/wiki/A_Diablo_t%C3%B6rt%C3%A9nete
  • miilann04
    hopsz.
    de szerintem rájuk gondolt.
  • Hegi90
    ezek nem a fő 3 tesói. Andariel pl Mephisto unokája.
  • sirdond
    szerintem csak hárman testvérek, a többi pedig csak alattvaló
  • miilann04
    andariel, azmodan, belial, duriel
  • Daell Drow
    En regen par eve olyat is olvastam, mintha 7-en lennenek testverek.
    Ebbol en csak diablo, mephisto, es baal-t ismerem, tobbi nem tudom. Szal lenne meg kit megolni.
  • sirdond
    én kizártnak tartom,hogy ne legyen benne valamilyen formában diablo
    és blizzard elég erős ilyen téren,szóval én nem félek. történetben biztos tökéletes lesz a játék
  • Hegi90
    ah, már látom.
  • Hegi90
    3 fej?
  • TurboX
    a fenti kép tudtommal még nem kapott megerősítést hogy ki és mi az. persze nagyon hasonlít, ill. mentek a találgatások hogy miért ékesíti 3 fej (dio+mephisto+baal összeolvadás) stb.. majd meglátjuk de a 3 testvér lélekköveit már hagyni kéne darabjaiban szvsz
  • sirdond
    hát, mivel a bejelentést megelőző videóban is szerepelt, így valószínű,hogy belerakják valahogy
    még, ha csak egy beszélgetés erejéig fog is szerepelni
  • TurboX
    a sztori folytatódik, dio2+20(?) év

#6856: "Már csak azt nem tudom, hogy jön a képbe Diablo"

szerintem nem kötelező szerepeltetni a 3.részben, elcsépelt lenne újra lecsapni, meg amúgy is hogy?.. tyrael egyértelműen megkapja a bukott angyal figurát, majd folytatja amit az öreg elkezdett

• kisokka
    Nem sokat tudok mi lehet a D3 története, de akkor elvileg most tudjuk meg mi lett annak következménye, hogy Tyrael elpusztította a Világkövet?Vagy ez egy teljesen más sztori lesz?
  • Rage47
    úristen ez dejó emlékeket hozott vissza:) remélem a D3nak minimum ilyen hangulata lesz :b
  • Hegi90
    Azt el is felejtettem említeni, hogy Belial D3-as szereplését már bejelentették.
  • Hegi90
    google dobta miközben Belial+Azmodan kulcsszóra kerestem :)
  • sirdond
    te sem unatkozol igaz? :)
    3 éves hsz-re rákeresni :)
  • Hegi90
    Nem tudom, hogy ez már meg lett-e közben vitatva, de így éjfél fele baromságokon gondolkozik az ember, szal:

Belial (lord if lies) = Tyrael.

Az elemében lévő (és a legmájerebb mágus [Tal Rasha] testét megszálló) Baal nem nyírta ki Tyrael-t, mikor elvileg gyengének számított, vajon miért?

Ha sikerül rávennie a D3 főhősét arra, hogy kinyírja Azmodan-t akivel Belial jelenleg harcot vív a pokol urának címéért, akkor Belial lenne a pokol egyedüli uralkodója.

Már csak azt nem tudom, hogy jön a képbe Diablo.
  • sirdond
    nagyon jó, ment is favba
  • Hegi90

• Carlos
    télleg...
  • TurboX
    no, ez is nyomja a bruttó 6 mázsát. be szép!

..az ökle mintha nagyobb lenne a fejénél:S
  • Carlos
    Egy debil kisgyerek hozzáállása...
  • r4pt0r
    Ahogy mondod a felszín fix lesz.
  • jazzy
    Milyen hülye hozzáállás ez? Ha valakinek valami nem tetszik csináljon jobbat? Tapsvihar.
  • Rettenthető
    Izé.
    Nekem úgy dereng, hogy a felszín fix lesz és csak a katakombák lesznek randomosak, ezzel szemben a legtöbb helyen azt olvasom, hogy a felszín is random lesz... hát ne nekem legyen igazam, de félek páran meg fognak lepődni.
  • BoneDragon
    Csinálj jobbat.