78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-

-
-
Bhalage #6924 ápr1 -
az alchemy-re hajaz -
sirdond #6922 :) -
Horadric Cube iphone app! -
első ránézésre elég karcsú -
sztem fellövik a szervereket, kiadnak max 2 patchet aztán köv. DLCig letojják a játékot - EA :D
ennél még a DeathSpank is jobban tetszett, ott legalább jó dumák voltak:D -
pvp érdekes így
mondjuk balance nem hiszem hogy lesz :D -
unalmas sztem, és gagyi a lények váltogatása... -
Darkspore BETA a Steamen ápr. 1-ig
hogy enyhüljön a d3-ra várakozás:) nagyon jól összerakott game, remélem a d3 online része is hasonlóan lesz integrálva. -
Köszi 
-
Bélánk, tudod mi a 99%, hogy hülyeségeket beszélsz!
-
NovaTerra #6913 Kedvencem az ilyen forrás nélkül kiragadott egy mondatok, amiből levonjuk a szuper tuti biztos következtetést. Egyébkén már párszor ki volt tárgyalava, hogy nincs megjelenési dátum. Akkor mit csúsztatnak? Tök fölöslegesen ilyeneken rágódni, miért nincs kész, miért nem jelent már meg, stb.. Ha kiadják, kint lesz, lehet örülni, játszani, majd akkor moroghat, akinek nem tetszik. -
Tévedsz. Én biztos otthagyom ha kijön a D3. -
sztem ez a folytatása egy interjúnak amiben pár hete mondták hogy az új mmo nem lesz konkurenciája a wownak, gondolom így érti hogy akkor jobb ha maradnak az ő egyik játékuknál mintha pl a rift mellett játszana vki az új mmo-val. -
(az hogy nekem is az a véleményem, hogy max. kis időre és minimális rajongótábor morzsolódik le, az nem annyira érdekes a D3 megjelenése szempontjából, inkább a Blizzard álláspontja a mérvadó) -
De azzal, hogy kifejtették ezen véleményüket, kb. 99%, hogy ez csúsztatja a megjelenést. Persze a Blizzard minőséget készít, de valamit meg lehet nagyon jól csinálni a szükségesnél 2x annyi idő alatt is. -
csak a kocawowosok fognak diablozni, a keménymag ottmarad (max. kipróbálják de a réjd az réjd
) és ebben a műfajban az utóbbi van túlsúlyban.
ami pedig a fejlesztési időt illeti, bőven benne vannak még a keretben, elvégre blizzardról beszélünk -
Minden világossá vált, kitisztult a kép:
"Frank Pearce, a Blizzard alelnöke elismeri, hogy a Diablo új része is keresztbe tehet a World of Warcraftnak, de a csapat úgy gondolja, még mindig jobb, ha ők kannibalizálják a saját rajongó táborukat, és nem mások..."
Baszd meg, ezért megy direkt lassan a fejlesztés.
-
btw akinek újabb pótlás kell, jövő hónapban lesz Darkspore open beta aztán meg is jelenik, érdemes ránézni. -
garaib #6905 Vagy a Sacred 2: I&B-vel, nekem nagyon jó Diablo pótló volt. -
2,5-3 órát simán el lehetett vele lenni!
-
sirdond #6903 hát, nem tudom. nem volt rossz játék egy kis kikapcsolódásnak, de nem fogok játszani vele hónapokig még 10 év után is :)
-
Torchlight
-
Azért egy ütős játékhoz erős tőke is kell. -
amikor volt a "nagy" kivándorlás mindenki egyből a szívéhez kapott, mert a pletyka arról szólt, hogy az igazi nagy öregek mentek el
amikor összeálltak (először ugye mindenki ment, amerre látott), akkor sokan tapsikoltak, hogy megszületett az új Blizzard
szerintem elég jó választ adott erre az egészre az idő: hol is van ezeknek az embereknek a világbüntető játéka?
-
jönnek mennek -
a diablos csapat ki is vált a Blizzardtól nem? gondolom ezért nem is említik meg a diablot, max. 2 mondatban, a mostani 20 éves Retrospective videójukban -
sirdond #6897 ugyanolyan pletykák, mint most :)
-
kisokka #6896 Amennyire emlékszem már 2008 előtt is felrebbent, hogy lesz folytatása.Aztán, hogy az is hivatalos "felrebbentés", vagy csak megint a takarítónő volt a ludas, nem tudom
-
sirdond #6895 az ok,hogy egy évtized, de szerintem anno nem tervezték,hogy lesz folytatás. persze félig-meddig nyitva hagyták a történetet,de szerintem nem meglepő az,hogy csak 2008-ban jelentették be -
kisokka #6894 Na igen a pletyka ugye...De azért közel egy évtized egy folytatás között nem semmi:D Én nem csodálom, hogy sokan várjuk már. -
r4pt0r #6893 Blizzard sose mond évszámot csak ha biztos már. A legpontosabb az volt hogy idén szeretnék kiadni, de ne reménykedjen senki.
Ha kell inkább megvárom már azt az 1 évet, csak legyen jó. Bár nem hiszem hogy csalodnék. -
NovaTerra #6892 Hivatalos megjelenési dátum nem volt még. Az a baj, hogy egy blizz-nél dolgozó takarítónő azt mondja, hogy "a srácok örülnének, ha 2010 nyarán kiadnák a d3-at", akkor a médiában rögtön lehozzák hírként, hogy 2010 nyarán jelenik meg a diablo 3. -
kisokka #6891 Akkor cseréld ki erre: ígérgetik=várom.Egyébként nem egy hírben olvastam már, hogy év végére, nyár elejére, vagy borjúnyúzó pénteken már lesz.Hogy most a Blizzard ígérte/mondta/vártam tőle, vagy csak egy unatkozó német gamer újságíró, az már más tészta. -
r4pt0r #6890 El vagy tévedve. Senki nem ígért neked semmit. -
kisokka #6889 Én nem pont a videóra értettem a mondandóm, hanem arra, hogy mióta ígérgetik Diablo 3-at. -
már elmondták párszor: amit akkor bemutattak direkt azért rakták össze. nem mutatta a játék valós állapotát, az nem egy kiragadott részlet volt a "nagy egészből" -
wizard megkapta:)