78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Aha. Ez több mint fél éves kép. -
Noodlee #6965 Azt elfelejtettem írni, hogy nem hivatalos infó :( -
Noodlee #6964 Némi infó:
-
olvasol a gondolataimban, attól függetlenül egy szint/act.limites megoldás simán elképzelhető csak azok kedvéért akik nem kizárólag a pvp miatt fogják megvenni, így mindenki kapna egy minimális betekintést. szvsz a sc2 beta, egyértelműen pvp orientált játék mivoltja miatt nem kapott kampány részt
mindezek ellenére én is arena bétára számítok -
-
látszatbéta, igen... -
azért írtam múlt időben mert már nem játszom, mindenki gondolhatja hogy nem vették ki, de köss csak nyugodtan bele... :D -
minek egy ilyen játéknak komolyabb beta? kb csak az arenas stuff lesz benne úgyis, arra elég 1-2 hónap max
sc2-ben is csak látszatbeta volt kamu előre kitalált patchekkel -
1. kiegről beszélhetnek pl :) -
Ok, ez is igaz. De mit akarnak még az idei bliconon bemutatni a diablo 3-rol? Szinte mar tudunk mindent ami kell, a tobbi meg maradjon meg a jatek felfedezese kozben. -
ez a "szeretnénk ha idén megjelenne" című fejezet a fejlesztők részéről elég komolytalan volt, blizzcon-on majd bejelentik az év végi-köv.év eleji bétát és majd utána beszélhetünk megjelenésről. túl kevés a hír(/hájp) ahhoz hogy az idei nyáron elkezdődjön. aztán ki tudja... -
Ez nem baj csak hogy akor addig nem lesz beta? es akkor esetleg iden meg sem jelenik. :/ Elvileg nyaron mar kene a indulnia a betanak, es ev vegen pedig megjeennie. De igy megint +1 ev torlodas. :/ -
no, az idei blizzcon promo art központi és igen hangsúlyos eleme egyértelműen a dio3-ra utal, remélem lesz belőle valami.. -
vidu01 #6953 Nem meg volt csinálva, hanem most is meg van és működik. Az égvilágon mindent lehet venni AHba, még cigánygyereket is. :) -
ott tényleg faszán meg volt csinálva, és szerintem minden benne volt ami kellett. -
sirdond #6951 nem tudom milyen van wowban, még sosem próbáltam,de ha tényleg ilyen és működik is normálisan, akkor azzal kiegyeznék
bár blizzardék biztos finomítanak még rajta valamit -
egyszerű lenne a dolog... aukciós ház. pontosabban egy npc. ilyen cross-realm. WoW-ban nagyon jól ki volt találva. Lehet licitálni, buyoutolni... megmaradna minden, csak nem kéne fórumra járni tradeléshez. -
Terence007 #6949 Vagy az megmarad ez meg csak egy + feature? -
Terence007 #6948 Hát nem rossz megoldás ellene, csak így elveszik az alkudozás/licitálás, ami az üzletelések lényege kb... -
sirdond #6947 "But more importantly we expect a more robust trading system will make it much more feasible to sell off a ton of gems, earn that wealth, and then buy back into gems later when you want – and on the buyer side of that, if you have some gems and just need one more to upgrade, it will be quick and easy to go get one for a reasonable price."
aha,szóval így akarják megkerülni a külső trade siteokat
ha jól értelmezem,akkor npc-knek tudod eladni a cuccaidat pénzért,vagy valamilyen fizetőeszközért, ami megjelenik egy közös piacon és amit mások is látnak és megvehetnek -
valld be, hogy csak lusta voltál megnézni. -
-
percenként változik jobban teszed ha saját magad nézed meg én nem akarok hazudozni neked hogy aztán bíróságra se kerüljek csak orbán kutyákkal kietesse a szemem ha nem jelenik meg augusztus 3-án a d3 -
pedig tényleg egy eléggé egyszerű kérdés volt. -
facebook.com diablo -
most mennyinél jár? -
r4pt0r #6940 Volt ilyesmi játék SC2nél is, ott a végén egy videót kaptunk. Bár SC2nél ekkor már tudtuk a megjelenési időt is, szóval az egy kicsit más helyzet volt. -
sirdond #6939 tényleg,bocs -
simán diablo -
sirdond #6937 facebook -> diablo 3 -
MrTwister #6936 Ezt merre kell lájkolni? -
sirdond #6935 ennél azért többet remélek :D -
-
facebook flash játék xD -
rákövetkező nap megjelenik a d3. -
sirdond #6931 köszi
kíváncsi vagyok mi lesz majd az "ajándék" ha összejön az 1 millió -
763.651
embernek tetszik -