78998
  • sirdond
    ez biztos
  • Rage47
    http://eu.battle.net/en/
  • SLICK
    ez biztos?
    Hol lehet jelentkezni?
  • sirdond
    béta, béta, béta
    jön, jön, jön
  • vato loco
    Wizard rlz, többi kuka. ^^
  • sirdond
    http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-teases-unicorn-day/
    sosem vártam még ennyire egy hétfőt
  • Klemice
    ték
  • r4pt0r
    A következő pénzügyi összejövetel. És elvileg valami hírt kell kapnunk a betaról, legalábbis az előzőn valami ilyesmit mondott a boss. :D
  • sirdond
    hétfő?
  • Klemice
    mi lesz akkor?
  • Akra
    Majd május 9-én kiderül minden.
  • sirdond
    teljesen egyetértek
  • r4pt0r
    Az egy Blizz játéknál semmi. Már régen elkezdték a Diablo 3at még a Diablo 2es csapat, csak kidobták az egészet a kukába, gondolom mert nem olyan lett amilyet akartak.

Ha kell még várok 1 évet, de már most tudom hogy nem fogok csalódni.
  • TurboX
    az lehet, viszont akkor már a 3. éve dolgoztak rajta
  • sirdond
    ha jól emlékszem azt mondták,hogy a 2011es üzleti évben (azaz 2012.03.31-ig) meg fog jelenni, de szeretnék, ha még az idei naptári évben.

Daell Drow: milyen rendes harcos? barbár és a monk nem elég? szerintem paladin biztos,hogy nem lesz a kiegészítőkben, ha lesz egyáltalán új karakter
  • Tatyla
    2011 utolsó negyedév,a Blizzard nem hülye és meg is lesz az idei bevétel.
  • jazzy
    Vagy jó öreg sorc, vagy demon hunter lesz itt :)
  • r4pt0r
    Amikor bejelentették akkor kb még az Act 1 se volt kész. Szóval idén vagy köv évben fog megjelenni.
  • miilann04
    witch doctor FTW!
  • Daell Drow
    En is witch doctoral kezdek, a tobbi nem jon be. Max a demon hunter, remelem a 2 kiegeszito valamejkieben kapunk rendes harcost. Nekem nagyon hianyzik a paladin. D2-ben csak azzal toltam evekig, a tobbi karit act2nel tovabb sose vittem.
  • zsotesz
    én majd valszeg monkkal kezdek :)
  • Kandurex
    Mikor is jelentették be? 2008- júniusban? Vagy hogy? Akkor már volt egy kész játék motor, plusz két karakter, most 2011. közepe van lassan...azért illő lenne már kiadni ez évben...azért erre az időre már nem lehet ráfogni a csoda polírozást, meg fejlesztést, pláne egy ekkora fejlesztő brigádnak akiknek a lé dézsából jön minden oldalról...
  • sirdond
    valahogy nekem nyerte el a tetszésemet. ez alapján a videó alapján inkább a barbárral kezdek, bár az is igaz, hogy nem sok skillt láttunk. viszont azok közül a láncos nagyon használhatónak tűnik, kár, hogy falhoz nem lehet odakötni a mobokat.

a zene és a hangok pedig zseniálisak,nálam 10/10, már így is elfogadnám a játékot,bőven :)
  • plu604
    +1
  • Tatyla
    én witch doctorra szavazok :)
  • Klemice
    szvsz barbár vagy wizard lesz az első karakter :D
  • Kandurex
    Elsőre felejtős a Demon Hunter, viszont a videó a 3. felében kezd látványos lenni :)
  • Cat 02 #6979
  • pxxl
    majd később kiadják patch-ben, vagy dlc-ben, hogy úgy tűnjön dogoznak rajta :D
  • ProGabe #6977
    "This is when the magic happens."

jah, ilyenkor dobják ki a felét a kukába, mert nem tetszik nekik így egyben a cucc és/vagy eszükbe jut valami olyan eget rengető dolog, amitől ezt meg kell tenni
  • bélanéni #6976
    Jól hangzik!
  • TurboX
    -eng
    -hun

/random korean cute smiley
  • AntiHero
  • sirdond
    hát nem tudom,hogy 5-6 év múlva lenne e még rá igény :D
  • Klemice
    amit a rajongók csináltak olyan nehéz, hogy beszarás
  • Daell Drow
    Az eggyatalan nem lenne rossz, ha uj kontosbe, eredeti! hangokkal at ultetnek. Mar a most is van ilyesmi amit a rajongok cisnalnak, de megis csak a blizzarde lenne az igazi.
  • Klemice
    sc1 átültetve?
  • TurboX
    nekem valami anim.filmecske rémlene
  • Daell Drow
    SC2 Phoenix az mi is akart lenni? Ja amugy mar fel eve kitargyaltuk ezt a kepet.
  • vidu01
    vótmá!