78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
sirdond #7046 diablo3.hu-n is van élő cset,ha érdekel valakit -
stream d3 csevejjel a konferencia alatt -
megnyalnám -
ez a Blizzard mindig tudta mitől döglik a légy... 

-
-
Új kép! -
+8 csak órát állítottunk okos fejjel, ezért +9 :D -
Attila1234 #7039 Mivel a buli a nyugati parton lesz, ezért +9 órával kell számolni, azaz magyar idő szerint este fél 11-kor kezdődik a buli. Csak a prezentációt szokták streamelni, de ingyenes az egész. Arra is számítani lehet, hogy nem a Diablo 3-mal fognak kezdeni, hanem süketeléssel, szóval kb. csak negyed 12 körül várható bármi is.
http://investor.activision.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=570018 -
hát arra felé most 2:15 van szal...számoljunk csak :D -
Akkor hajrá,számoljunk...Tegnap volt SC2 meccs,11PM PSt-kor kezdődött,az volt 8 óra..Akkor +2,5 óra,az 22:30.Elméletileg.Majd kiderül. -
sirdond #7036 szerintem 20.30 lesz az :D -
+7..Akkor mégiscsak jól számoltam? -
sirdond #7034 1.30pm pst
ami -7 óra hozzánk képest
és nem biztos,hogy lesz bejelentés, csak elég erősen várható -
Najó vmit,elszámoltam..22:30-tól lesz..Talán... -
19:30-kor kezdődik,ha minden igaz. -
mikor lesz a bejelentés itteni idő szerint? -
r4pt0r #7030 Az mindegy hogy 1 vagy 10 játékod van, az esély nem változik. -
Az, hogy adnak kulcsot... De blizz akkor se szeret nekem kulcsot adni, ha megvan az összes játékuk. Na sebaj. Majd instant vétel lesz. -
sirdond #7028 egyelőre még nem találtam semmit, de estig szerintem biztos lelünk egy streamet
Bonedragon: miért, ennél nagyobb dolog mi lehetne? :D -
kulcsot* -
De fasza, bejelentik a betat..oda ne rohanjak. Utána megint várhatok heteket, vagy nem is kapok kulcsit... -
Lehet majd vhol nézni este a konferenciát?olvastam,h lesz vmi stream...Csak jó lenne mindenféle hülyeség nélkül nézni vhol(fizetéés,regelés) -
sirdond #7024 ok, végül is nem erről volt szó az utóbbi mittudomén hány hsz-ben
de reklámozz csak...
egyébként meg semmi lényegi információ sincs a "cikkben" -
nyugi van még... előbb olvassatok: Katt!
-
sirdond #7022 fene se tudja, lehet,hogy én is beregeltem előtte d2+lodot,rég volt már
nagyon remélem,hogy holnap kapunk egy fix dátumot és nem megint csak a mézesmadzagot húzgálta morhaime -
dehogynem, be is regeltem a sima starcraft+broodwar-t -
sirdond #7020 hm, nem emlékszem,hogy sc2-nél is lett volna ilyen -
unusual #7019 Unable to Continue
You must have at least one full version of a Blizzard Entertainment game attached to this Battle.net account in order to set up your beta profile. -
miért, számít, h ki mióta van beregelve? mert nekem volt egy pár éves regem amivel ma nem tudtam belépni egyáltalán, szal újra regeltem.. -
az a bénet bétás ikszelgetés csak hájpfaktor, közönséges halandók majd a béta utolsó fázisában, úgy a megjelenés előtt egy hónappal juthatnak kulcshoz mikor is a különböző fanszájtok birtokában már annyi lesz hogy csak az nem kap aki nem akar. lásd sc2.. -
tudom -
3. az a checkbox az új bnet óta ott van, én pontosan aznap ikszeltem be, amikor a Starcraft-ét is. magyarul ez nem jelent szart sem, a béta még a kanyarban sincs -
nem kellett volna benyögni ezt a bétajelentkezős cuccot, mert 1. mindenki kérdezi 2. elindul a béta és mindenki nyafogni fog, hogy beikszeltem és nem is kaptam bétakulcsot
:S:S:S:S:S -
r4pt0r #7013 Bejelentkezzel, jobb felső sarok Account, majd jobb oldalt középen: Beta Profile Settings. -
r4pt0r #7012 Nem jelenti de megeshet. Én kaptam pl SC2re, de lehet Diablo 3ra nem fogok. Ilyen a szerencse. Viszont SC2nél is megoldották hogy mindenki tudja tolni, szerintem itt is megoldják. -
valaki segítene? A B-NET Diabl o3 oldalán avgyok de ott hogyan tovább a bétára való jelentkezésig? Biztos én vagyok a hülye és vak, de nem találom :| -
ami még nem jelenti hogy kapsz béta kulcsot,Starcraft 2-re is Kandurextöl kaptam és nem a Blizzardtól,pedig már egy ideje be vagyok regelve,Diabló 2 -vel és WoW-al is... -
r4pt0r #7009 Felmész a battlenet oldalra, és ott valahol be lehet állítani hogy te szeretnél bétázni (3 kategória van jelenleg: Diablo, Starcraft, és Warcraft univerzum), le kell szedni egy kicsi programot, ami felméri a gépedet, és kb ennyi. (Ez az utolsó nem biztos hogy kötelező) -
MaRee #7008 Most akinek van Bnet accountja mondjuk wowhoz vagy bármihez az alapból benne van a "sorsolásban"? -
thx