78998
  • berlinboy6329
    Kiváncsi vagyok mikor jön..Az SC bétáj februárban indulkt,júniusban jött..Az 4-5 hónap,mer' volt szünet is.

Akkor Dionak Júliusban kellene jönni,ha Decemberre legkésőbb akarná kihozni..
  • TurboX
    "...elvégre a játék nem a pvp-re lesz kiélezve, így balanszolni sem kell annyit.

attól tartok hogy ez ilyen formában nem fogja megállni a helyét
  • sirdond
    azért mert a pvp csak egy plusz a játékhoz és nem egy újabb wow-ot csinálnak. persze, legyen jól balanszolva, de ne basszanak el rá 4 hónapot...
  • Hegi90
    miért ne lenne kiélezve pvp-re? Akkor szerinted minek vannak az arénák?

Egyébként Q3: beta, Q4: launch. Tehát kb ugyanannyi mint az SC2-é, de nem is értem mi ezzel a problémád?!
  • sirdond
    viccen kívül, reméljük,hogy tényleg jól haladnak és a belsős béta után 1 hónap open béta elég lesz az egyéb social dolgokra
  • lolSL
    csak a facebook integrációt fogják tesztelni :>
  • sirdond
    legalább reménykedjünk abban,hogy a diablo-nak nem kell olyan hosszú teszt időszak,mint az sc2-nek, ezzel is előbbre hozva a hivatalos megjelenést
    elvégre a játék nem a pvp-re lesz kiélezve, így balanszolni sem kell annyit.
  • Hegi90
    DIABLO 3 BETA ANNOUNCED
  • TurboX
    akkor nem vágom fel az ereimet amiért kihagytam:)
  • Sir Cryalot
    "egyetlen d3-mal kapcsolatos kérdés sem volt."

kérdeztek volna a stereo3d-ről , rögtön előmásznak a trollok a kövek alól
  • sirdond
    hehe, ja
    30 perc a pénzügy,részvények,activision tervek
    utána morhaime, 10 perc wow, 5 perc sc2,2 perc blizzcon, 1 perc d3. mondta,hogy lesz béta q3-ban,de házon belül már egy hete folyik. nem tudják mikor jelenik meg, de remélik idén.
    egyetlen d3-mal kapcsolatos kérdés sem volt.
    ennyi
  • plu604
    köthetnéked van...?
  • TurboX
    béta q3 környékén? ezek szerint szédületes hírértéke volt a tegnap estének:D
  • lolSL
    "erre mindegyik netes vagy neten regisztrálós"

készülj rá hogy a d3 is ilyen lesz.
    és
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    párod a sorban volt az oviban.. a barátnőd/feleséged egy random ember akivel összefutottál vhol
  • myvalentin
    Mostmár igazán bejöhetne. A minap a párommal kitaláltuk, hogy leülünk és szerepjátékozunk valamit lanon. Letöltöttem ezer játékot - mivel viszonylag keveset ismerek - erre mindegyik netes vagy neten regisztrálós. Szempont volt, hogy a játék szép legyen, RPG és viszonylag új, meg élvezetes. A legélvezetesebbekből. Diablot ismerem, eszembe is jutott, azzal is sokat LANoznak... de megörültem voln, ha már kijött volna a III.... de nem. :(
  • r4pt0r
    Teljesen mindegy mit hoznak, telt ház lesz. :D
  • sirdond
    azért tavaly elég nagy d3 marketing ment blizzcon előtt, "minden idők legjobb blizzconja", meg hasonló. nem tudom idén mit tudnának felhypolni annyira,mint tavaly a diablot, hacsak nem az új mmo-t
    de legyen úgy,ahogy mondtad és kezdődjön már a béta :)
  • lolSL
    teltház lesz, akármit jelentenek be
    szó szerint percek (tavaly 23) alatt fogytak el a jegyek minden alkalommal eddig
    online nézőket meg a fizetős sc2 verseny hozza inkább
  • sirdond
    jó,de ők is maximális profitot céloznak meg és így esetleg egy jelentős csoporttól eshetnek el. ezzel is számolni kell,akármennyi esélye is van
  • lolSL
    blizzconon már sc2 kieggel kéne nagyban foglalkozni
    blizzcon jegyeket meg a wowos beöltözős arcok is elkapkodják 5 perc alatt ne féltsd őket :D
  • sirdond
    ok, akkor júliusnál előbb nem lesz sajnos. de akkor meg blizzcon alatt lesz béta? nekem ez egy öngólnak tűnik,mert aki bétázik az nem megy blizzconra. és a legnagyobb marketing név jelenleg a d3
  • lolSL
    2 sorral feljebb kínai sc2 megjelenés q1 volt, vagyis naptári
  • BoneDragon
    Jó kis spam megy chaten. Szét anyázzák blizzardot. Öröm nézni. :)
  • sirdond
    pozitívak=optimisták
  • BoneDragon
    Szerintem ne legyél.
  • sirdond
    hm, most eszembe jutott valami
    a q3 az a naptári év szerinti (jún-júl-szep), vagy pedig az üzleti év szerinti (ápr-máj-jún)?
    mert ugye üzleti években számolnak, szóval mégis csak legyünk pozitívak?
  • sirdond
    elvileg igen, de hát tudjuk mit jelent blizzárdéknál...
    belső béta most kezdődik majd, aztán kitalálják,hogy valami megint nem jó és tolják még pár hónapot...
  • BoneDragon
    De ki a f*szt érdekel a wow? Ennyit dumálni róla...
  • Daell Drow
    vagyis julius-augusztus-szeptember?
  • lolSL
    3. negyedévben indul a BETA.!
  • BoneDragon
    Én a blizzardnak már csak akkor hiszek, ha itt van a gépemen a játék... Náluk soha nem lehet tudni.
  • sirdond
    hoppá
    most mondták,hogy azért írták úgy,hogy nem lesz játék,mert a blizzard nem jelentette be. szóval még egyáltalán nem biztos,hogy nem jön idén :O
  • lolSL
    azt mondják amit negyed éve is
    HA idén nem jön 1 game akkor jövőre 2.
  • sirdond
    ok,kösz,közben én is megtaláltam
  • lolSL
    http://investor.activision.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=575495
  • sirdond
    amúgy honnan is van ez?
  • sirdond
    szerintem tavaly még ők sem
    de ennyit az évenkénti 1 játékról...
  • Klemice
    nem gondoltam, hogy idén egy játékot se adnak ki...
  • sirdond
    hát, béta még jöhet
    de akkor elég valószínű,hogy blizzcon előtt nem lesz semmi
  • lolSL
    Company Outlook

On May 3, 2011, Activision Publishing released the Call of Duty: Black Ops Escalation content pack on the Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft. The pack also is expected to be available during the second quarter on Sony's PlayStation3 computer entertainment system and the PC. During the quarter, Activision Publishing also expects to release Transformers: Dark of the Moon, which will launch in connection with the release of the upcoming feature film of the same name; and Wipeout In The Zone, a Kinect-ready title for the Xbox 360 which is expected to be available in conjunction with the premier of Wipeout's summer television season.

The company plans to allocate the majority of its resources and focus toward opportunities which it expects will afford it the greatest competitive advantages and the greatest potential for best-in-class quality, high-margin digital growth, and long-term success. These opportunities include new content for Blizzard Entertainment's World of Warcraft, StarCraft and Diablo franchises, and its next-generation MMO; robust investment in forthcoming Call of Duty titles, including a micro-transaction game for China; the development of a best-in-class digital platform surrounding the Call of Duty franchise; a new property from Bungie; and Skylander's Spyro's Adventure,™ an innovative new universe bringing the world of toys, video games and the Internet together in an unprecedented way. These investments should better position Activision Blizzard for long-term growth and enable it to continue expanding its position as the largest digital publisher.

For calendar year 2011, Activision Blizzard is raising its outlook from the estimates it provided on February 9, 2011. Since Blizzard Entertainment has not confirmed a launch date for its next global release, the company's calendar year outlook at this time does not include a new game from Blizzard in 2011

lehet hívni a bantukat.