78998
  • Daell Drow
    Nem, de ma mar 1-2 ezer forintert vehetsz sc1 vagy d2-t.
  • SLICK
    Amúgy akinek egyetlen eredeti Blizzard játéka sincs, az nem is igényelhet béta kulcsot?
  • Klemice
    IPS panel
  • Akra
    most nézzem,hogy Dell U2311H powa :)
  • Akra

Ez még jobb! Talán itt jobban is élvezhető a minőségi megjelenítés.
  • Akra

ÁÁhh mocskosul várom ezt a gamet. Én is ribanc kígyókat akarok csapkodni és 2 havonta új egeret venni!
  • Carmang
    Még az is lehet, hogy nem max grafikára beállított gépről vették a képeket.
  • TurboX

részemről kezdődhetne az a nyamvadt béta
  • Rage47
    fog ez változni
    SC2 bétában is rengeteget változtattak a kinézeten és a hangokon is
  • lolSL

• Nabunaid
    Most olvastam, hogy a követők csak normál nehézségen lesznek életképesek. Csupán a kezdő játékosokat célozták meg velük, hogy könnyebb legyen a normál szint. Egyfajta tutorial, de annak nagyon király, nem?
  • Hegi90
    haters gonna hate
  • Terence007
    Nincs kedvetek megvárni, hogy kijöjjön mielőtt ítélkeztek? :)
    Miután remegve feltelepítitek és elmerültök benne egy (két, három, négy :D) napra és még mindig hasonló véleményen vagytok, na akkor jöhetnek a postok. :)
  • sirdond
    +1, nem értem miért a grafika a lényeg...

egyébként is, még mindig egy olyan játékban keresitek a hibát,ami meg sem jelent. sőt ezek még csak tavalyi blizzconra készült verziónak a képei lehetnek, mivel a külsős béta elindításáig csak azt próbálhatják ki a különböző magazinok/hírportálok képviselői.
  • BoneDragon
    Amúgy tényleg mintha hiányozna róla pár effekt. Előző képek szebbek voltak. Mondjuk ez nem érdekel, mert tudom, hogy király game lesz!
  • Daell Drow
    A diablo olyan szinten ki lesz dolgozva jatek menetileg hogy csak na, aki ezek utan is a grafikan akad fen. Azert max en is gyujtook egy gyertyat, es le van szarva.
    Amugy tolnam nagyon.
  • Akra
    Majd gyújtok egy gyertyát érted :)
    Ma vettem 10db SC1-et.Be is regeltem a betara őket :) hátha..
  • Outlander
    A 6. 7. és az ut'só kép kifejezetten hangulatos, de a többin szerintem a karakterek/szörnyek és a környezet valahogy nincs összhangban, míg az előbbiek élesek s jól definiáltak, addig az utóbbi túl festményszerű, tompa, homályos. Nah mindegy, ez már úgysem változik, de azért valószínűleg imádni fogom.
  • Carlos
    tolnám!
  • berlinboy6329
    De csúnyák...Nem teccik.Még árnyékok sincsenek rendesen.Túl egyszinű is.:(
  • lolSL

• lolSL
    amúgy abszolút rejtély hogy miért nem tesznek AA-t a bemutatókra, ez választja el attól hogy a király gameplay mellett jól is nézzen ki
  • lolSL
    kell a wowos paladin, nem kockáztam ki de gondolom ott a bubi a skilljeinél ..
  • sirdond
    jó lesz ez a follower system is. lelki szemeim előtt látom,ahogy egy legendás barbár és egy hős templar küzd egymással hosszú napokon keresztül a semmi közepén. egyenlő erőik miatt egyik sem tudja megölni a másikat ezért elhatározzák,hogy ideiglenes szövetséget kötnek és diablo és csatlósai ellen harcolnak vállt vállnak. a szövetségből igaz barátság lesz és együtt küldik majd vissza a pokol legmélyebb bugyraiba a terror hatalmas urát!

na így kezdek majd neki a játéknak
  • r4pt0r
    Új videó a segítőket mutatja be.
  • [HUN]Crassus
    karácsony?
  • Hegi90
    na erről van szó. Egyébként valami olyasmiről is hallottam korábban, hogy lesz benne külön Matchmaking is. Erről tud forrást adni valaki, vagy csak pletyka?
  • ProGabe #7099
    http://forums.battle.net/thread.html?topicId=24702200044&pageNo=1&sid=3000#5
  • Hegi90
    404
  • lolSL
    amúgy wowban nagyon visszavettek az arena erőltetéséből, ebben a kiegben pl nincs is új arena map, direkt a nagyobb szabású bg-t nyomják újra vissza. az arena lanok is megszűntek (mlg, esl). gondolom inkább ráállították azokat akik wowban ezzel foglalkoztak a diablora, mégis csak jobban illik oda ez a 3v3 szintű harc, mint egy mmo-ba ahol háború van.
  • r4pt0r
    Ezt kijelentették, persze lehet hogy megváltozik de nem hiszem.
  • ProGabe #7095
    http://diablo3.hu/2010/05/06/Tetszik_nem%20tetszik_ez_van_balance_olt_PvP-vel_jon_ki_a_jatek/
  • lolSL
    az új mmo a facebookon lesz, nem hiszem hogy nagy pvp game lenne :)
  • Hegi90
    aj ez akkora baromság, hogy arra ott a wow, vonatkoztassatok már el attól a játéktól könyörgök
    akkor már pve se kell, mert az is megvan faszán csinálva wowban, nem?
    Amúgy meg már leírtam vagy háromszor a véleményem erről a vitáról, nem igaz, hogy még mindig itt vagytok leragadva.

Persze nyilván nem lesznek kurvanagy D3 pvp versenyek, de kétlem, hogy 2011-ben még mindig leragadnának az MF-nél meg a _rusholjuk fel magunkat 99-ig 3 hét alatt és szedjük össze az összes cuccot, majd félévente ismételjük meg ugyanezt_ rendszernél....
  • sirdond
    de arra ott a wow, meg a majd megjelenő titkos mmo
    ez mást képvisel
  • Hegi90
    nem hiszem, hogy ez így igaz lenne, de majd meglátjuk. Én azért kiegyeznék egy a saláta is megmarad és a kecske is jól lakik verzióban :)
  • r4pt0r
    Csak lehetőség lesz a pvp, és nem fogják rá balanszolni a játékot. Ez egy PVE játék nagyon kis PVP résszel.
  • NovaTerra
    Abban a negyedévben fog megjelenni, amikor azt jónak látják üzleti szempontból. PvP balance talán megjelenés után pár évvel és legalább 10 patch-el későb lesz.
  • sirdond
    ezért írtam,hogy talán nem lesz olyan hosszú a d3 béta és akkor még nagyobb esély van az idei megjelenésre
  • Carlos
    szerintem karácsonyi dömpinggel jön, de ez csak egy erős tipp.