78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
-blizztranslate=örülj ha év végére elindítjuk!
#7165: bruhaha -
Hát akkor még jó soká jelenik meg,ha a december a jó eset. -
Syrew #7164 Ahogy írták lejjebb is,meghívásos (zárt) béta(de amiről már szabad videókat stb készíteni,ezért meg "nyílt") július 1-szeptember 30 között bármikor indulhat,attól függően,hogy állnak házon belül.
Bizakodjunk egy júl-aug közepéig max elkezdődő bétában,szerintem akkor lesz esély decemberi megjelenésre. -
A D3 beta lehetseges kezdese derult ki, ami Q3 negyed ev (vagyis julius-augusztus-szeptember) -
ki -
Ezen a negyedéves beszámolón akkor kiderült a béta vagy a játék megjelenési időpontja?(kicsit lemaradtam róla) -
Igazad is van, meg nem is. A minősége ugyanaz, viszont a minőség felső határa az erősen változott azóta. A ranglétrán minőségileg már nem ott van, mint volt akkoriban... -
Syrew #7159 Amúgy nem tudom ki mennyire emlékszik a hírre, de amikor végre bejelentették a 3. részt, a kettő eladásai úgy megugrottak,hogy felkerült ismét a toplistákra(angoloknál biztosan pl)Szóval van rá kereslet,a 990 Ftos játék az csak raktárürítés,hogy egy minimális haszonnal visszajöjjön a legyártás, szállítás stb ára,2-3e nél van rajta biznisz is nekik. -
köszi -
itt.... -
ha van d2 és lod cd keyem, hogy tudok regelni zárt bétára? -
Amúgy nem feltétlen csak a Blizzard áll az áremelések mögött. Sőt... inkább a boltok :) -
NovaTerra #7154 Azért remélem a lényeget megértetted. Nem véletlenül emelték a d3 megjelenése előtt a d2 árát. A minősége nem változott. Attól, hogy 990ft-ért veszel most egy dungeon keeper 2-öt, még ugyanaz a minőséget kapod, mint, aki 6 ezerért vette. Csak azért adják most olcsóbban, mert nincs rá kereslet. -
Hát ja. Mondjuk én fel se tudok vele lépni battlenetre. :D -
nem hiszem, hogy jó ide ez a hasonlat...
-
Noodlee #7151 Én is 2-3k körül vettem mindkettőt, de a CD kulcsot már használta valaki :P
Elég nagy fight volt megbeszélni a másikkal BattleNeten, hogy ki használja jogosan. -
NovaTerra #7150 Nem. Az azt jelzi, hogy van rá kereslet és hajlandóak annyit fizetni érte. Most nézd meg a d3-at. Gondolom 60$ lesz. Ha nem venné senki annyiért, nem lennének fanok, akik éjfélkor várják, hogy megvegyék, akkor olcsóbban árulnák.
Hülye példa: Angelina Jolie Ebay-en árulni kezd egy fehérneműt, ami rajta volt maszturbálás közben. Na most egy negyven éves nő használt dolce & gabbana fehérneműje nem tudom mennyit érhet, nem sokat. Viszont ezért a darabért mennyit fizetnének? 10 ezer $ dollárt, többet? A lényeg mindig a kereslet, így van ez játékoknál is. Csak itt a Blizzard marketingesei és PR-osai tesznek azért, hogy nagy legyen játékukra az igény. -
Huhh, azt hiszem még media marktba vettem...
Ahogy nézem, most tényleg felment az ára! Közeledik a D3?!:) -
Énis 2k ért vettem d2+lod -ot.
Elég fura volt az árképzés ugyanis emlékeim szerint 1990 volt aztán 2990 majd megint pár hétig(?) 1990 utána meg elkezdett felmenni az ára...
Ez persze kb 3 éve volt. -
sirdond #7147 én d2+lodot anno 3k-ért vettem, az volt a legolcsóbb amivel találkoztam és nem csak cd key
te hol találtál 2k-ért?
-
Hát én annó a diablo2+ kieget 2ezerért vettem!!! Volt olyan időszak.. -
sose láttam még blizz játékot 2 ezer forint alatt btw. Legalábbis olyat, amit a starcraft után jött ki. -
de ha 15 év után is több ezerért vesznek meg egy játékot, akkor az nem jelzi az áru minőségét?
-
azt jelzi hogy féreg activision a kiadó
sierrás időkben 990ft volt minden blizz game is egy idő után.. -
NovaTerra #7142 SC2 megjelenése előtt az sc1 árát is feljebb vitték. Az ár nem a minőséget jelzi, hanem a kereslet mértékét. -
Diablo 2 még mindig 5 ezer :O
Kb 6-7 évvel ezelőtt 4 ezerért vettem :OO
Ebből is látszik a Blizzard minőség :) -
mindegyiket be lehet regelni battle.netre
amúgy én keyt vettem anno ebayen, és teljesen jó -
én diablo 2 + lod-ot keresnék 2-3ezer környékén a kettőt :D -
Syrew #7138 Ha már úgyis ez a téma, van valakinek tapasztalata a "dvduniverzumban" stb kapható 'zsebpénzbarát' kiadású Blizzard játékokkal?
Konkrétan jár-e hozzájuk kulcs,amivel regelni lehet őket battle.neten,Starcraft 1 csak 1890 Ft,pár darab nekem megérné. -
Nem lehet meg csinalni, sc2 beta vege fele megszuntetek ezt a kiskaput. Most mar mindenkeppen kell legalabb 1 eredeti game. -
Amúgy azt a "trükköt" már nem lehet elsütni azoknál, akiknek még nincs bnet accja, amit az SC2-nél is csináltunk? Regisztrálsz egy accot, aztán aktiválod a mittudomén hány napig érvényes WoW trialt, és kész. Sokaknak bevált régen. -
sirdond #7135 ahogy alattam is írták, beregisztrálod a kulcsot és utána a béta profile settings alatt letöltöd a programot amít ír.
egyébként nem hiszem,hogy a zárt bétára esélye lenne akárkinek is bejutnia közülünk. majd a nyitott időszakra... -
Terence007 #7134 Megveszed, beregisztrálod a kulcsot a honlapon és jelentkezel. -
Delac #7133 Nah mert egy darab eredeti D2-vel hogy lehet ezt a beta igénylést levezényelni? Had kérdezzem már meg ha úgyis ez a téma. -
Már megvan... -
Szerintem már kibökte a szemét, annyira keresi. :) -
sirdond #7130 account és ott jobb oldalt beta profile settings -
És hol? -
Pedig már kb másfél éve lehet jelentkezni betara... -
Már lehet bétakulcsot igényelni?
Hol? Mert nekem több Blizzard játékom is van, de ilyen opciót a Battle.net-en és a Blizzard oldalán sem találtam!