78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Jah, mert nyáron a motorozás, strandolás mellett napi 1-2 óra game már nem fér bele, igaz? -
már fel is vágtam az ereimet Gézu!:D -
ÉNIS! -
Noodlee #7203 Én pl. rühellem a nyarat :P -
Terence007 #7202 Vajon melyikből van több nálunk? Ez pedig nem gyermeteg felfogás barátom, hanem pozitív hozzáállás. ;)
De te ha akarsz, keseregj egész nyáron, hogy nincs D3, nekem az is jó. -
..és mi lesz a téli sportok szerelmeseivel?
annyira gyermeteg ez a felfogás:D -
Le van szarva a nyár ha van diablo3....:)
-
sirdond #7199 nem lesznek talismanok a játékban megjelenéskor
Második hsz
tldr: nem tetszett,kivették,megjelenés után patch formájában még belekerülhet -
aztán úgy jársz, mint SC2nél...:/ -
sirdond #7197 ha valaki, valami miatt nem tudná megnézni az animációkat:
-
sirdond #7196 télen és nyáron, csak a diablo 3 :D -
Ezzel en is igy vagyok, nyaron tura, balaton (20 percre van tolem) igy nekem meg ra er. Osszel telen meg mehet a hent ezerrel. -
Noodlee #7194 lol -
Terence007 #7193 Örüljetek, hogy nem most jön ki, itt a nyár! Aztán majd utána, ha jön a hideg, akkor mehet a hentelés. :) -
f*szom már ki van a várakozással....:( -
Nabunaid #7191 A wizard területi jégvarázslata valami eszméletlen jól mutat, szinte látom ahogy belefagynak az ellenfelek. Nagyon szeretném látni a többi skill rúna hatását is...
-
akarooom!!!!!! -
Ez nagyon durva! Nekem barbár tetszik a legjobban. Witch doctor fura hangokat ad ki... rosszat álmodok tőle.
-

ilyenek után mindig rám jön a de nyomnám már fíling és nagyon szar:( -
sirdond #7187 omg,mennyire brutál jó animációk
a barbár mikor köp egyet
viszont a witch doctor "hányás" nem igazán tetszik
zseniális lesz a játék, csak jönne már végre -
http://eu.blizzard.com/diablo3/world/systems/runestones.xml -
800x600ban talán így is elviszi :D -
sirdond #7184 az ati biztos,hogy nem lesz elég, cpu tuning és még egy kis ram és szerintem jó leszel -
látatlanban amondó vagyok: vga csere +2 gb ram, ezek után van rá esélyed hogy élvezd is a játékot -
Mire ez a játék kijön, addigra a kvarcórád tudna fogja az itt felsorolt szintet. -
Biztos tudunk válaszolni, főleg úgy, hogy nincs még hivatalos gépigény. -
STomiS #7180 Hi all! Jó a fórum. Remélem nem lesz túl nagy gépigénye.
Szerintetek: Core2Duo 2Ghz,2 giga RAM, Ati Radeon X1650Pro 256 MB DRR2, konfiguráción futni fog a játék? -
sirdond #7179 egy újabb lépéssel közelebb az 1 millióhoz
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/the-diablo-facebook-ransom-is-paid-part-xvii/ -
r4pt0r #7178 Hogy pontosak legyünk egy king leoric, akit a Diablo 1 ben szintén meg lehetett ölni. :D -
Ez a skeleton king van a wizard video vegen, nagyon ujat nem mutatnak mostanaban.
-
kegyetlen!
Hirtelen azt hittem ez is vmi új Barbár szerkó, csak a melléig láttam a képet, aztán görgettem lentebb és megláttam, hogy mégiscsak egy csontváz :D -
-
sirdond #7174 itt van még pár kép a tavalyi blizzconról, ha unatkozna valaki:
http://game.163.com/photoview/4KHR0031/20766.html#p=73M25J8I4KHR0031 -
sirdond #7173 zavvi-t nem is néztem, az tényleg nem rossz ár, viszont több topikban is láttam már,hogy panaszkodtak rá a szállítás miatt.
-
én is decemberben vettem starcraft 2 collectorst bőven ár alatt :) -
hát az nem kell megjelenésre.. úgyis annyi lesz belőle, hogy fél év alatt nem fogy el. én pl wow cata collectorst a múlt héten rendeltem utólag össz-vissz 7 ezer forintért angol boltból. -
majd meglátjuk mi lesz a collectors tartalma :) -
+10 font szállítás
zavvi-nál ingyenes a szállítás és 26 font a game.
az a baj hogy ezek biztos nem érnek még a megjelenés hetében se ide, annyi rendelésük lesz.
ha nagyon elfajult bolti árak lesznek mo-n akkor online cdkey shopból battle.neten aktiválható kulcs lesz a legjobb megoldás. -
ott mennyi a posta? és akkor tuti hogy 22ért veheted meg? -
sirdond #7167 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0030DH9R6?*entries*=0&*Version*=1
angol amazonon 22 fontért lehet előrendelni (26-ot ír, de 22-t számol fizetésnél).
szvsz nem olyan rossz ajánlat, főleg úgy,hogy várhatóan a duplája lesz