78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
mi most a végleges kiadási dátum? -
Van ott ember bőven aki vígan készíthetne videót vagy épp meglepit. Nem menne a játék rovására.. -
Terence007 #7284 Nem tudom mit vártatok, de szerintem inkább a játékkal foglalkozzanak, mint videók vagy valami hatalmas meglepi készítgetésével 1 millió FB lájkért cserébe... -
Ezek után minimum mindenkinek meg kéne nyomni a "nem tetszik" gombot hogy 1 millióról hirtelen lecsökkenjen szinte 0-ra a rajongók száma,talán akkor jobban megbecsülnék azt hogy 1 millió ember "lájkolja" őket. -
ennyi?
-
Én egy videót vártam volna. Amibe megköszönik az 1 millió rajongónak, hogy rajonganak. :D -
Hát ezzel aztán kiszúrták a szemünket, ráadásul mind az 5 wall milliószor látott képekből van.
Úgy tűnik a Blizzard ennyire szarik mégis az emberekre. 1 milló ember ennyit számít...
Én mondjuk nem is vártam nagy dolgot, de ez azért a pofátlanság fogalmát kimeríti bőven. -
Fuuuu
-
:DDD -
Nem is a legszebbek :\ -
-
r4pt0r #7275 Inkább nem mondok semmit... -
sirdond #7274 5 darab wallpaper lett az ajándék :/ -
-
r4pt0r #7272 Ilyen nincs, nem akarok holnapig várni. :D -
sirdond #7271 oh, szóval ezért nincs még semmi:
"its Ascension Day in USA to day so dont count any news from blizzard becase they dont work today" -
Ariakus #7270 Sima Torchlight inkább amolyan nagy demónak tekinthető, inkább várd meg míg kijön a Torchlight 2 ahol több kaszt is lesz meg különböző zónák (nem csak egy bánya lesz az egész hanem elvileg nagy különálló területek mint a Diablo-ban. Egyébként a Torchlight még ha mesésebb a grafikája adja vissza legjobban a diablo hangulatot sztem ( a zenéjét aza fickó csinálta aki a Diablo-ét). -
egy bányában játszódik az egész -
doktor tarhonya #7268 én kb 3-4 óra után meguntam. Nincs valami jó hangulata, a cuccrendszerét meg egyáltalán nem értem. -
Ez a Torchlight ez mennyire jó? Tehát mennyire adja vissza mondjuk a sacred hangulatát (diablohoz nem hasonlítok semmit nálam az etalon :))?
Nem próbáltam még, megéri? -
sirdond #7266 jaja,ebben bízok én is
reméljük,hogy nem egy köteg kép lesz megint -
már alig várom azt a bónusz fanartot
-
r4pt0r #7264 Azért remélem valami fincsi kis videó, ahol esetleg 1-2 új cinematic részlet is lesz. :D -
sirdond #7263 itt a 7. post -
r4pt0r #7262 Ohh azt hittem most írták. :D -
sirdond #7261 ezt még áprilisban írták
egyébként türelem. elvileg amerikai idő szerint munkaidő után lett meg a 1millió like, jelenleg is hajnal van és ezért nem történ semmi szerintem.
majd ha fel kel bashiok és beér a céghez gondolom rögtön az lesz az első dolga,hogy postol -
Ahamm, köszi az infót! Akkor várjunk... -
Facebookon 1 millió "rajongó" van. Így majd kapunk valami "ajándékot". (gondolom videó-t amivel megköszönik.) -
Ha a facebook oldal eleri az 1 millio rajongot, akkor kaunk valami meglepit. Es az nem jott meg.
Bar helyette van SC2 HoTS aradat. -
Miről is van szó?
-
r4pt0r #7256 Írták hogy jönni fog, nem kell félni.
“We have something cool lined up, but it’s along the lines of the visuals we’ve released so far. Nothing earth shattering, but something cool to celebrate the milestone.” -
tul vagyunk az 1 millio rajongon, es semmi nem tortent? -
diablo1
diablo2
titan quest
sacred
torchlight -
Ez, most jól esett 
-
-
doktor tarhonya #7251 :D!
-
Noodlee #7250 "Platforms: PC, PlayStation 3, Xbox 360" -
szerintem meg tuti jó lesz -
Ha azt sem tudod miről van szó, legalább ne írj ekkora baromságot... -
K...ra konzolos lehet mikor megse jelenik rá.