78998
  • unusual
    Azért elég sokat fejlődött. ;) Nekem tetszik.....
  • bélanéni #7325
    Hihetetlen hangulat árad ezekből az egyébként majdnem "jelentéktelen" képekből.
  • sirdond
    egy rövidebb cikk a hátizsákról
  • bélanéni #7323
  • Klemice
    én szvsz elmegyek biciklizni, vagy leugrom a kondiba, és kihúzom a bétáig :D:D
  • sirdond
    azért pár órát el lehet baszni a ds3-mal is, talán bétáig kihúzom vele.
    torchlight 2 szerintem ősszel fog jönni, e3-on most kiszivárogtattak pár infót és jónak igérkezik. ha d3 után jelenne meg, az tényleg nagy öngól lenne
    http://www.gamespot.com/pc/rpg/torchlight-ii/images.html?tag=images
  • Ariakus
    Dungeon Siege-el nem igen , mert nem lett vmi túl jó, főleg az irányítás lett elkúrva. Torchlight 2 nagyon jónak tűnik csak remélem tényleg a Diablo 3 előtt adják majd ki , mert ha nem akkor nagyot buknak.
  • sirdond
    kicsit off:
    megjelent a dungeon siege 3. ezzel és a torchlight 2-vel talán ki lehet húzni a d3 megjelenéséig
  • TurboX
    kötve hiszem hogy egy ss padot dobnának a dobozba
  • Klemice
    sc2ben nem vót pad :D:D :( sajnos
  • FSpofon
    Jó lenne ha a collectorsban nem egy bóvli 200ft-os pad lenne mint a wownál hanem egy ilyen.
  • Davidus
    D3 egér meg fejhallgató

már csak azért is érdekes mert az SC2 billentyűt 1 hónappal a béta előtt jelentették be:)
  • sirdond
    és a hivatalos bashiok bluepost mellé:
    "A wallpaper has been what we’ve given out for our Warcraft and Blizzard Facebook pages hitting 1 million. You could argue three wrongs don’t make a right, but we honestly never thought about doing something other than what we’ve done for the other pages (more really since it’s creating all the resolutions for five pieces). If you did, or expected something big and grand for a Facebook milestone, I apologize. I can totally understand building up expectations around it, and maybe we could have done more to make sure you knew we weren’t going to release anything but screenshots and artwork.

Hopefully the Tyrael piece, which has never been seen before, is still cool. I hope you enjoy it. "
  • Davidus
  • doktor tarhonya
    kb
  • Count Adyn
    emohullám:D
  • BoneDragon
    De hát ennyit számít nekik az 1 millió rajongó...
  • Daell Drow
    Hat illyenek en is jobban orultem volna mint par szaros fanart wallpaper amit mar 2 eve is lattunk mar.
  • Rage47
    kb. bárminek jobban örültem volna :D
  • sirdond
    egy kis lore. egy ilyennek például sokkal jobban örültem volna az 1 millió like után
  • sirdond
    azért többet annál,mint amit kaptunk. miért te meg vagy elégedve az ezerszer látott fanartokkal?
  • TurboX
    komolyan, mit vártatok?:D

enbosszfájtgémpléjt? ingyenes bétakulcsokat? ejnye
  • BoneDragon
    Ezzel bökték ki a szemünket? Grat megint a blizzardnak. Wow szar, sc szar. Diablo maradt, amit ők meg leszarnak...
  • sirdond
    ez lesz majd a megjelenéskor :)
    http://www.newgrounds.com/portal/view/549991
  • Tatyla
    én már olyan 96 óta játszok de ennyire én se vártam még semmit mint ezt a gamet
  • Noodlee
    Rengeteg éve nem vártam ennyire játékot, mint a Dio 3-at.
    Talán az Alan Wake volt, csak a mocskok nem adták ki PC-re.
    Szerintem felkötöm magam kiadásig
  • Daell Drow
    1 honap es beta, az is kozel van.
    Ha megsem jon 1 honap mulva, akkor bantu neger lesz.
  • Davidus
    azok sokkal közelebb voltak a megjelenéshez
  • r4pt0r
    Én a Dominion videókat mondom, bár az lehet nem facebookos volt de az is "like"os.

Mindenesetre bármi is legyen ez a pár kép amit már eddig is meg elhetet szerezni, szerintem nagyon gáz 1 millának. És nem csak szerintem.
  • Davidus
    Dablonak öltözött murloc lesz a Blizzcon virtual ticket pet
  • Tatyla
  • Davidus
    ezt az 1 hónapot már kibírjátok:D júliusban úgyis béta
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha nem akkor tényleg jöhet a bantu:D
  • Carmang
    A képek alatt a kommentelők is ekézik a Blizz-t.

"meh. The wallpapers look good, but just like we were promised…nothing ground breaking. "

Válasz:
    "i have to disagree, i think this is ground breaking. its a ground breaking slap in the face. “thanks for following us and getting people to click the stupid like button as a reward let me show you something you have already seen a million times” "
  • Davidus
    összes SC2 videó "pvp" videó volt. a kampány ott se lett lelőve.
    el lett mondva hogy az eddig látott területeken kívül semmi újat nem fognak mutatni a megjelenésig
  • Tatyla
    kocsogok...
  • edios
    torchlight: érezhetően kisebb költségvetésből készült, mint a hsz-ban szereplő többi játék. kevesebb modell, kevesebb pálya.

"1 próbát megér" kategória. évekig (inkább már évtized pontosabban) nem fog szórakoztatni, mint pl diablo 2, de néhány óra kikapcsolódásra akár még jó is lehet.
  • sirdond
    ja és egyébként ugyanezek a képek voltak a 2010-es blizzcon sajtós lemezén. szóval még csak nem is újat kaptunk...
  • sirdond
    még nincs ilyen.

Terence007: azért én 5db fanart-nál kicsit többet vártam volna. hazugság,ha valaki azt mondja,hogy ez igen is kielégítő volt 1 millió like után...
  • r4pt0r
    Volt ilyen az SC2nél is, érdekes ott nem is 1 videót kiadtak, miközben tartott ez az egész. Úgy látszik a Diablo fanok nem érnek annyit.
  • FSpofon
    hogy mi?