78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
sirdond #7406 egyelőre csak ez a kettő, szerintem hamarosan jön a többi
hegi: mire gondolsz? úgy tudom "ráklikkelhetsz" valakire és akkor őt fogja támadni hétszer, ha jól emlékszem valamelyik videóban volt is ilyen,talán egy tavalyi blizzconosban, de most nincs erőm visszakeresni. -
wahahah nem hiszem :D -
a monk a villogós-ugrálós skill alatt targetolható lesz? Csak mert ha nem, akkor érdekes lesz a pvp :D -
Hát ezekből a skill spotlightokból jobban tetszik a Monk :o
Van még több is, vagy majd azok később jönnek? -
Kíváncsi lennék a Multishot milyen erős ebben a bemutatóban. A többi elég erősnek néz ki, de úgy tűnik, hogy a Multishot-ot alaposan legyengítették, hogy ne legyen imba. Viszont úgy tűnik hogy átestek a ló túlsó oldalára és túl gyenge lett. -
Nekem bejön! -
sirdond #7400 a teleporton 8 sec cooldown lesz és valamelyik rúnával 1 secet tudsz lefaragni (a rúna legmagasabb szintjén 7 secet)
ez van a jelenlegi állás szerint,aztán ki tudja mennyit változik ez majd a béta alatt -
úgy nézem lesz. de a fasz se tudja, hogy ugyanúgy fog-e működni :) -
ha lesz tele akkor én is :D -
Ez igaz !
De én először tuti ,hogy wizzardot csinálok. -
barbár brutálabb :D -
Hát valahogy ettől a class-tól nem estem hanyatt... -
sirdond #7394 itt a demon hunteres verzió is:
-
sirdond #7393 brutál monk skilles video! komolyan mondom megtetszett,jedi skillek :D kíváncsi vagyok, vajon az inner sanctuary pvpben is működik? imba
-
bénethez lesznek új ficsőrök, a pvp rendszer miatt (ami szerény meglátásom szerint a d3 gerincét fogja képezni) pedig egy életen át fognak balanszolni jó szokásukhoz híven -
sztem nem sok szükség van rá,bnet2 már kész van,balanceolni meg nem kell,legfőképp e két ok miatt volt sc2-nél egy rahedli kulcs -
szerintem száz -
ilyen biztosak vagytok benne hogy lesz beta stress test? -
Nabunaid #7388 Én abszolút caster párti vagyok így vagy Witch Doki vagy varázsló. Előbbibe a spirit walk, zombifal és az állatos varázslatai /béka pestis, sáska raj, denevér támadás/ miatt, míg a varázslóval az idő lassítás miatt muszáj játszani! A vajákosból lehet, hogy nőt indítok, ez a remegőkezű-sorozatgyilkos kinézetű faszi nem igazán jön be...
-
apró, ám igen fontos kiegészítés:) -
egy időben -
sirdond #7385 jó, de az nem a gamescom előtt lesz -
béta utolsó fázisaiban kb. már csak az nem fog bétázni aki nem akar -
sirdond #7383 anno a wow-val is ez volt a helyzet.
egyébként ja, nem mindenki tud majd bétázni és blizzardék sem ellenezik a hypot, főleg így nem sokkal a megjelenés előtt -
Mar pedig elvileg ugy lesz, hogy aug elejen indul es aug vegen is ki lesz allitva. Nem mindenki kap kulcsot. -
Sok értelme lenne kivinni a bétát, miközben már tartana... -
sirdond #7380 utána? inkább előtte,remélem nem tolják ki augusztus végéig az indulást... -
a Blizznél az utolsó pillanatig feszítik a húrt... -
Remélem utána indul a beta. -
sirdond #7377 ez már nem kérdéses,biztos hogy lesz -
Diablo 3 at gamescom after all? -
1. Barbár (férfi): Mivel a 2-ben rengeteget toltam vele (2. karakterem amit kimaxoltam a Druida után) így ezzel kezdek. Már csak a Whirlwind miatt is :D Legjobb skill
2. Wizard (nő): Hellgate London óta nagyon megtetszettek a varázsló karakterek is, na meg nagyon fasza képességei vannak. Multiban biztos nagyon gyilkos lesz.
3-4 Vagy a Demon Hunter (nő) vagy a Witch Doktor (férfi vagy nő nem tudom még): A DH azért mert kicsit Assassinos beütése is van meg egyszerűen megfogott valami benne. De ugyan ez igaz a WD-ra is eleinte esetlen kakinak tűnt de mikor megláttam a setjeit meg pár képességét bejött az is nagyon. (mire kimaxolo maz első két karaktert addigra tisztább képet fogok kapni, hogy melyik a jobb karakter és azt kezdem :D )
5. Monk: ezt a karaktert lehet nem is fgom kezdeni, semmi nem fogott meg benne, sztem nem illik a játékba. Sokkal jobban örültem volna egy Druidának. Na talán vmelyik kiegben -
athenetől úgy hallottam diablo i'm coming for you -
kábé én is leszarom maga játékélmény mindennél többet ér mint hogy a karim fullos legyen az első héten... -
LOL, ne is mond. Meg emlekszem az ezred fordulora mikor az volt a hir hogy egy team 1-2 nap alatt kinyomta a barbart. -
sirdond #7371 ki nem szarja le? :D -
ehh, erről jutott eszembe: vajon mennyit kell majd várni a vörldförszt 60asra? 1-2nap? athene figurák itt is lesznek bőven -
Terence007 #7369 Én több különböző gépen elindítom a játékot és egyszerre játszok mindegyikkel. -
Monkkal fogok indítani (bár ha tényleg hasonló lesz, mint az assa, akkor nem fog bejönni). A következő a WD lesz. Utána meg szépen sorban a többi :) -
Pedig a monk nekem eléggé Assassin koppintásnak tűnik még mindig ezekkel a charge-os skilljeivel.
Én valszeg egy DH-val kezdek majd, ránézésre azzal lehet farmolni a legtöbbet + már D2-ben is én voltam a blinkelgetés királya sorcival, itt se szeretnék elszakadni a hagyománytól :D