78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ott nem kell gondolkodni mikor a boss 1 ütéssel a fél hp-dat leüti, hanem rohanni kell mint a veszett nyúl. :D -
#7484, de ha tényleg így lesz, akkor remélem raknak rá legalább egy fél perces CD-t is. -
vagy csak úgy kell megcsinálni azt a mapot, hogy taktikázással kevés gömbbel is ki lehessen nyírni? (gondolkodni is kelljen :o) -
is-is
Nyilvan a sima minion elleni csatakban, a sok kis dogbol kieso gombok. Eleg lesz arra hgy fedezd az eleterod, egyszeruen at mesz folottuk es tolti vissza. Ezzel gordulekenyebb is a game. Na de mikor kemenyebb bossokhoz kerulsz, akkor nem lesz eleg vagy nem is lesz gomb. Ilyenkor ezt potionnal kel kompenzalni.
Szerintem jo lesz ez igy, a 2 kiegsziti egymast. -
Egy erősebb bossnál érdekes lett volna, ha nincs gömb a mobokból. Ezt kb úgy tudták volna megoldani, ha mindig idézne addokat. Szerintem jobb is, hogy visszatették a potit. -
Terence007 #7481 Belső bétában lehet kiderült, hogy mégse működőképes az ötlet. -
Azthittem pont azért lesznek ezek a vérgömbök, hogy ne abból álljon a játék, hogy elmebajos módjára nyomogatod a potiövet.... -
"Amúgy nekem semmi infóm nincs arról, hogy mennyire lesznek random mapok."
Nekem annyi dereng a pályákkal kapcsolatban, hogy a felszín az fix (vagy többnyire fix?), de a dungeon-k randomok lesznek. Lehet ez már változott. -
A potikon lesz CD, TP is lesz de csak akkor tudod használni ha nincs szörny a környéken, tehát bossharcból nem lehet vele menekülni. -
Remélem lesz CD a HP potikon. Bassza a csőröm, hogy lehetett vedelni mint az állat...
Sok sok sok sok taktikázást akarok. azt szeretem :) -
Noodlee #7476 \o/.
Olvastam valahol régebben, hogy mégis csak visszarakták a játékba a TP tekercseket, de a wikin még mindig azt írják, hogy kivették, és nem lesz benne.
Remélem az is lesz benne, pláne, hogy a WP-k messzebb lesznek egymástól, mint a 2. részben.
Amúgy nekem semmi infóm nincs arról, hogy mennyire lesznek random mapok.
Örülnék, ha csak annyi fix map lenne benne, mint a második részben. -
Lesz mind ketto, a poti a hagyomanyos modon. A "ver gomb" meg egy kenyelmi funkcio, hogy ne keljen potionozni csata kozben. -
Noodlee #7474 Állat lenne, ha nem csak a mobok dobnának potit!!
Ezt a DS 3-ban is nagy faxságnak tartottam. -
Jól látom az ott HP poti? -
Congrats! -
gyors volt :D -
sirdond #7470 törölték :/ -
Diablo 3 beta gameplay -
na menjenek a picsaba -
ilyet én is rajzolok -
-
túléled! -
Tomy Lee #7464 Nem fogadja el a wow accountom amivel regisztrálnék bétára.
Eu az acc.eu oldalon próbálom de semmi:/ -
A legújabban bejelentett ui változtatások is látszanak, (amik a pár hónappal ezelőtti valamilyen ázsiai bemutatón még nem) szóval elég esélyes, hogy igazi. -
sirdond #7462 már egy ideje megy a cégen belüli closed béta
és ma hajnalban (vagy tegnap?) kezdődött a sajtókonferencia a blizzard hq-ban,ahol a szerencsés meghívottaknak mutatják be a majd játszható béta verziót -
feltéve ha nem ps, ilyenkor furcsa módon szaporodnak a vicces kis gézengúzok akik már nem bírják kivárni az a pár hetet -
Úgy néz ki a bétában Leoric lesz a főboss.
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-3-beta-screenshot#comments -
már mennek a béták? :O -
BongoBácsi #7458 Azzal kezdtem , kösz a segítséget. -
Igen, illetve ott mellette egy alkalmazas ami letoltod es futtat egy ellenorzest a geped adatairol. Ezt is meg kell csinalni. -
BongoBácsi #7456 Kiválasztam a diablo universet, update preferences és annyi ? -
igen, lenyeg hogy egy eredeti blizz gamed legyen beregelve az accountodra. -
BongoBácsi #7454 Ha van eredeti wow-om applyolhatok a betara ? -
Akra #7453 :) -
Akra #7452 -
Noodlee #7451
-
sirdond #7450 már miért lenne hírzárlat? 
csak azok nem írhatnak semmit akik ott vannak :D
amúgy az a baj ezzel az egésszel,hogy mégha jön is valami infó, akkor sem tudjuk biztosra,hogy igaz. de nincs olyan messze az az aug 1,úgyhogy nem tehetünk mást,mint várunk -
ha ti nyertek keyt akkor majd megosztjuk
ha én akkor eltitkolom:D -
dav, mi közösen indulunk keyert, remélem tudod:D -
sata75 #7447
[URL=http://diablo3.hu/2011/07/27/hirzarlat/]"Ugye senki se felejtette el, hogy mától egészen Augusztus elsejéig hírzárlat van a Diablo 3-as hírekre."[/URL]
Persze biztos nem szivárog majd ki semmi...:)
Szóval várunk.