78998
  • BoneDragon
    Ott nem kell gondolkodni mikor a boss 1 ütéssel a fél hp-dat leüti, hanem rohanni kell mint a veszett nyúl. :D
  • Hegi90
    #7484, de ha tényleg így lesz, akkor remélem raknak rá legalább egy fél perces CD-t is.
  • Hegi90
    vagy csak úgy kell megcsinálni azt a mapot, hogy taktikázással kevés gömbbel is ki lehessen nyírni? (gondolkodni is kelljen :o)
  • Daell Drow
    is-is
    Nyilvan a sima minion elleni csatakban, a sok kis dogbol kieso gombok. Eleg lesz arra hgy fedezd az eleterod, egyszeruen at mesz folottuk es tolti vissza. Ezzel gordulekenyebb is a game. Na de mikor kemenyebb bossokhoz kerulsz, akkor nem lesz eleg vagy nem is lesz gomb. Ilyenkor ezt potionnal kel kompenzalni.
    Szerintem jo lesz ez igy, a 2 kiegsziti egymast.
  • BoneDragon
    Egy erősebb bossnál érdekes lett volna, ha nincs gömb a mobokból. Ezt kb úgy tudták volna megoldani, ha mindig idézne addokat. Szerintem jobb is, hogy visszatették a potit.
  • Terence007
    Belső bétában lehet kiderült, hogy mégse működőképes az ötlet.
  • Hegi90
    Azthittem pont azért lesznek ezek a vérgömbök, hogy ne abból álljon a játék, hogy elmebajos módjára nyomogatod a potiövet....
  • Rettenthető
    "Amúgy nekem semmi infóm nincs arról, hogy mennyire lesznek random mapok."

Nekem annyi dereng a pályákkal kapcsolatban, hogy a felszín az fix (vagy többnyire fix?), de a dungeon-k randomok lesznek. Lehet ez már változott.
  • gerey
    A potikon lesz CD, TP is lesz de csak akkor tudod használni ha nincs szörny a környéken, tehát bossharcból nem lehet vele menekülni.
  • TVelvet
    Remélem lesz CD a HP potikon. Bassza a csőröm, hogy lehetett vedelni mint az állat...
    Sok sok sok sok taktikázást akarok. azt szeretem :)
  • Noodlee
    \o/.
    Olvastam valahol régebben, hogy mégis csak visszarakták a játékba a TP tekercseket, de a wikin még mindig azt írják, hogy kivették, és nem lesz benne.
    Remélem az is lesz benne, pláne, hogy a WP-k messzebb lesznek egymástól, mint a 2. részben.

Amúgy nekem semmi infóm nincs arról, hogy mennyire lesznek random mapok.
    Örülnék, ha csak annyi fix map lenne benne, mint a második részben.
  • Daell Drow
    Lesz mind ketto, a poti a hagyomanyos modon. A "ver gomb" meg egy kenyelmi funkcio, hogy ne keljen potionozni csata kozben.
  • Noodlee
    Állat lenne, ha nem csak a mobok dobnának potit!!
    Ezt a DS 3-ban is nagy faxságnak tartottam.
  • TVelvet
    Jól látom az ott HP poti?
  • Hegi90
    Congrats!
  • Hegi90
    gyors volt :D
  • sirdond
    törölték :/
  • Daell Drow
    Diablo 3 beta gameplay
  • 5c0rp330n
    na menjenek a picsaba
  • Rage47
    ilyet én is rajzolok
  • Daell Drow
  • Carlos
    túléled!
  • Tomy Lee
    Nem fogadja el a wow accountom amivel regisztrálnék bétára.
    Eu az acc.eu oldalon próbálom de semmi:/
  • gerey
    A legújabban bejelentett ui változtatások is látszanak, (amik a pár hónappal ezelőtti valamilyen ázsiai bemutatón még nem) szóval elég esélyes, hogy igazi.
  • sirdond
    már egy ideje megy a cégen belüli closed béta
    és ma hajnalban (vagy tegnap?) kezdődött a sajtókonferencia a blizzard hq-ban,ahol a szerencsés meghívottaknak mutatják be a majd játszható béta verziót
  • TurboX
    feltéve ha nem ps, ilyenkor furcsa módon szaporodnak a vicces kis gézengúzok akik már nem bírják kivárni az a pár hetet
  • gerey
    Úgy néz ki a bétában Leoric lesz a főboss.
    http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-3-beta-screenshot#comments
  • Klemice
    már mennek a béták? :O
  • BongoBácsi
    Azzal kezdtem , kösz a segítséget.
  • Daell Drow
    Igen, illetve ott mellette egy alkalmazas ami letoltod es futtat egy ellenorzest a geped adatairol. Ezt is meg kell csinalni.
  • BongoBácsi
    Kiválasztam a diablo universet, update preferences és annyi ?
  • Daell Drow
    igen, lenyeg hogy egy eredeti blizz gamed legyen beregelve az accountodra.
  • BongoBácsi
    Ha van eredeti wow-om applyolhatok a betara ?
  • Akra
    :)
  • Akra
  • Noodlee
  • sirdond
    már miért lenne hírzárlat?
    csak azok nem írhatnak semmit akik ott vannak :D

amúgy az a baj ezzel az egésszel,hogy mégha jön is valami infó, akkor sem tudjuk biztosra,hogy igaz. de nincs olyan messze az az aug 1,úgyhogy nem tehetünk mást,mint várunk
  • Davidus
    ha ti nyertek keyt akkor majd megosztjuk
    ha én akkor eltitkolom:D
  • shala
    dav, mi közösen indulunk keyert, remélem tudod:D
  • sata75

[URL=http://diablo3.hu/2011/07/27/hirzarlat/]"Ugye senki se felejtette el, hogy mától egészen Augusztus elsejéig hírzárlat van a Diablo 3-as hírekre."[/URL]
    Persze biztos nem szivárog majd ki semmi...:)
    Szóval várunk.