78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
[SiX] Boci #7526 A játékhoz nincs köze, de a pénzügyi részhez annál inkább. Nem szólnak bele a contentbe, de a megjelenési dátumba simán. -
Akra #7525 Bugot majd hetente patchel javítják..ez idáig is ezt tették az összes játékukkal. Legalább addig is játszhatunk. franc bele 11év telt el... :D -
azért az Activisionnek ne legyen már köze a Blizz játékokhoz.... pláne hogy mikor adják ki. Inkáb adják ki később "tökéletesen", mint hamarabb bugosan... -
sirdond #7523 -
"A 2011. május.9 gazdasági beszámoló alkalmával, Mike Morhaime közölte, hogy a Diablo 3 bétája 2011 Q3-ra, vagyis őszre várható, valamint a Blizzard még az idén szeretné kiadni a játékot és azon van, hogy, hogy ez meg is valósuljon. Jelenlegi állás szerint 2011 Q4-2012 Q1-re várható a Diablo 3 megjelenése."
ezért várja mindenki a karácsonyi szezonra -
Ugy legyen.
Amugy holnap reggeltol vega NDA-nak, es el leszunk latva rendessen mindenfele infokkal. -
[SiX] Boci #7520 Meg fog jelenni idén, nem kell izgulni. Egy dolog, hogy a Blizzard mindig azt kommunikalja, hogy majd kiadják ha elkészül, de a háttérben komoly pénzügyi érdekek is vannak. A WoWot is kiadták karácsony előtt az USAban, pedig még bőven tele volt hibával. Amióta az Activision betette a lábát a pénzügyi érdekek még jobban érvényesülnek. Tehát béta augusztus, megjelenés november. -
En is csak egy dologtol felek, az hogy esetleg iden nem jon ki. -
: D annyi.
De amúgy tényleg, mindentől félek ( leginkább attól, hogy nem jön ki idén : D), csak a csalódástól nem. És pont hogy nem érzek akkora hájpot, mint egy cod esetében pl, már kész a játék, de még a megjelenési dátumot se tudjuk. -
sirdond #7517 már csak 1 nap, kíváncsi vagyok milyen infók látnak napvilágot -
Blizzard még nem csinált csalódást, legalábbis számomra.
Ahogy a Valve sem, kivéve, hogy nincs lába a karaktereknek a L4D2ben. -
akkor remélem hogy szélsőséges amerikai diablo fan tagok kis csoportja elmegy a blizz székházhoz és rájuk gyújtja főmunkaidőben :D -
ratgab #7514 Én csak egy dolog miatt aggódom: Nehogy a nagy elvárások és hype után nagy csalódás legyen a vége a dolognak... -
Pedig akárhogy is, nagyobb dobás lenne karácsonyra kiadni, mint jövő év tavaszára... vagy jövő év Karácsony, de akkor mindenki elbőgi magát : D
Egyébként arról úgy rémlik, valóban volt szó, hogy még 2011-ben kijő -
Ha blizz mondta volna, akkor nem lenne mit bejelenteni... -
sirdond #7511 hol?mikor? -
hátha októberben jelentik be akkor kábé 2012 feb-marcius a megjelenés,de akkor sírni fogok... -
blizz -
sirdond #7508 de nem tudom, egyáltalán ki találta ki ezt a decemberi megjelenést? -
nem hinném hogy ha egy decemberi megjelenés lenne, azzal októberig várnának.. előrendelések stb -
Az ilyen nagy durranásokat inkább blizzconra tartogatják. :/ -
Elvileg augusztus 3-an a BLIZZ-ACTI Q3 negyed eves besezamolon fogjak mondani.
Ha megsem, akkor marad az oktoberi blizzconon valao bejelentes. -
Csak lenne már egy megjelenés dátum legalább
-
hja ,mindenképp CE :) -
alap a ce... -
Akra #7501 Igazad van majd én is nyomok egy "....." a CE dobozra :D -
kaka -
Akra #7499 -
ja,hogy aztán kiszedjék őket,amikor már jön a diablo4:D(iron maiden?:D) -
Én amit legutóbb hallottam az élet visszatöltésről az az az volt, hogy ugye Orbok lesznek. Boss harcoknál amit Nabunaid írt előttem, hogy a boss életerejének X %-onkénti csökkenésekor dob orbot.
A Health poti pedig egy X idő eltelte után használható, és lényegesen kevesebb lesz belőle. -
Nabunaid #7496 A bossok többször dobnak életgömböt, tehát mikor levered az élete 1/5-ét, 2/5-ét és így tovább, de nyilván nem árthat egy-egy életmentő poti.
A barbár manája a rage, egy narancssárga-vöröses lávára emlékeztető, fortyogó valami. Alapból nulla az értéke, úgy tudom bizonyos ütéseivel tölti meg, illetve lesz ilyen harci kiáltása és bizonyos körülmények között akkor is töltődik, ha ütik pl. ha az élete nagyon lecsökken.
A harc is taktikusabb lesz, lásd a barbár forgószél támadása lepattant a csontvázak pajzsáról, teljesen blokkolták az ütéseket, szóval előbb el kellett őket kábítani /stun/ a dobbantás skillel, hogy ütni lehessen őket. Remélem sok ilyen szivatós képesség lesz a játékban...
-
Lesz taktika, ha CD lesz a potikon, 2 percig futsz körbe-körbe, hogy ne üssön meg a boss amíg a regen feltölti a HPdat meg letelik a CD, aztán ütöd a bosst, majd megint futi. H&S lesz, nem lehet túlbonyolítani:) Különben is, ha 10 percig tartana a bosst leverni, hogy akarsz MF runolni?:D -
Akra #7494 Végömb, poti és társai :)
Nekem azt mondja meg valaki,hogy a fincsi barbárnak milyen lesz a "riszörcs orbja" .2009 - 3db gömb egy körben. 2010 - nagygömb 3 felé osztva közepében 1 kicsi gömb. 2011 - azt olvastam elvetették az ötletet...?! -
nekem nem kell bizonygatnod elhiheted hogy én is szeretnék pár okosságot bele a sima csihi-puhin kívül... -
persze, ezért is mondtam, hogy naiv vagyok. Mindenesetre örülnék, ha valami hasonló koncepcióval állnának elő, mint amit én is lefestettem. -
De ez teljesen más stílus. Ez a hentről és a jobb cuccokról szól. Na meg a nagy böszme bossokról -
nem kell Tomb Raider szintű puzzle-öket belerakni, de lásd ott van pl a Half-Life. Egy játék és két kiegen keresztül ugyanazokat a fegyvereket használod, nem leszel se erősebb se gyengébb, és mégis tudnak 16 óra játékidőt izgalmasra csinálni a MAPOKKAL. -
ilyen bonyolult taktikával csak elriasztanák a 11 éves vérpistikéket,mit nem gondolsz hisz az ő pénzükre is számít a Blizz :D -
igen, D2-ben ez így volt, én naiv azt hittem D3-ban ennél kicsivel izgalmasabb lesz. Főleg úgy, ha már belerakták ezt a sok generált dolgot a mapokon, pl: lelövöm a csillárt, kibontom alóluk a talajt, stb stb. Ilyeneket lehetett volna rakni a bossos mapokra is, csak tervezetten és nem generáltan. Máris nem abból áll a játék, hogy beáll a "pala" a boss mellé és nyomja a hammert x másodpercig. -
Elvileg lesz CD a potionokon is, bar ezt en sem tudom pontossan. Minden estre jovo heten majd a legtobb kerdesunkre valaszt kapunk.