78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
http://www.youtube.com/watch?v=zhf7PpXc21I -
majd szerdán:D -
Semmi béta kezdés bejelentés? 
-
Én speciel nem örülök neki, aki pénzt akar menjen tőzsdézni. Másfelől viszont aki akarta úgyis megoldotta d2jsp etc helyeken.. Így vegyesek az érzelmeim, blizzard remélem okosan oldja meg, nem úgy, hogy a lehető legtöbb pénzt zsebelhesse be. -
koocos #7602 Remélem az árak a képeken csak placeholderek... ilyen árak mellett heti 1 itemmel is meggazdagodsz... vagy legalább a wowot fizeted belőle
-
itt van minden -
Azt olvastam, hogy lesz egy heti limit amit freeben fel lehet rakni, tehát csak akkor kell fizetni ha megveszik. Ez pedig neked így megéri, mivel nem veszik meg nem fizetsz, megveszik akkor levonnak belőle egy keveset és kész.
Attól függ mekkora lesz ez a heti limit. De ha akár csak 1 item is lesz, a legjobb itemek akkor is csak pénzesen lesznek fent. -
koocos #7599 +1
Bár ez a real-money AH nekem tetszik... ha az embert nem érdekli annyira a loot, az itemek, akkor szép kis összegeket tehet majd zsebre... remélhetőleg ki is lehet majd venni a pénzt, és nem lesz muszáj blizz store-ban elkölteni :)) -
Miért, lehet még számítani új hírre? -
Kb. olyan érzésem van most,mint mikor vártuk az 1.000.000 likeos meglepetést. -
lehet volt már, 1-2 kép az AH-ról -
koocos #7595 1 perc környékén... a zene... ách :D -
sirdond #7594 1. 18 év alattiak nem kereskedhetnek,bár ezt nem láttam sehol leírva,de gondolom így lesz.
2. nem fogja mindenki oda pakolni a cuccát,mert ahhoz is fizetni kell,hogy megnézd mik vannak, azért is fizetni kell,hogy felrakod eladásra, és az eladás után is kell fizetni valami összeget
egyszóval nem az lesz,hogy hébe-hóba minden hülyegyerek odapakolgatja és tök ingyen fog keresni pénzt a legalapabb itemekből (legalábbis remélem)
másrészről viszont ez még nagyon friss és megjelenésig biztos változni fog -
Ez a Real Moneys érdekes.. Hogy oldják ezt meg? Mi lesz ha mindenki oda fogja bepakolni a cuccát, mondván a pénz az jó, az ingame goldos AH meg picsa üres lesz? -
sirdond #7592 én már meguntam a linkelgetést, de google a barátod ;) -
Majd belefulladunk a hírözönbe, pedig már rég lejárt a hírzárlat.
-
Ennyi volt a hírözön? Mindent hallottunk már, mert ez így karcsú. -
Németről angolra egész tűrhetően fordít a google -
Dr DeViLKiNG #7588 Ezért mondtam, hogy video alapján :p -
sirdond #7587 azért nagyon nagy következtetéseket nem szabad levonni. ahogy írták, mindössze 45-60 percnyi játék van a bétában és nem is a játékélményre mentek rá, hanem hogy meglegyenek a szükséges infok -
Aki tud németül:
Diablo 3 im Hands-on-Test: So spielt sich die Beta - PC Games vor Ort bei Blizzard -
sirdond #7585 kell a sok teszt,de kevés a content,szóval én azt mondom,hogy sokan kapunk majd kulcsot -
"Az a 3-4 monster ami a pályán van állandóan, az hűen hozza a diablo1-2-ben megszokottakat"
http://www.youtube.com/watch?v=-PvrgG4T0yU#t=4m26s -
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy mennyi ember jut be kis hazánkból. -
Dr DeViLKiNG #7582 Video alapján én nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Az a 3-4 monster ami a pályán van állandóan, az hűen hozza a diablo1-2-ben megszokottakat. Ja várjunk csak...
Animációk terén is van még bőven mit csinálni. -
már kaptunk volna egy rakat emailt beta kulcsokról. -
Addig is lehet egy banner-logo készítés versenyt rendezni.
Az általam "legjobbnak" ítélt műalkotás kerül majd a bannerembe egy esetleges 2012-es megjelenés esetén. De szigorúan kivárom a szilveszter estét. -
sirdond #7579 én a látottak és olvasottak alapján azt mondom,hgoy nem jön ki 2011-ben :/
Newfronter:biztos,hogy kamu,mivel blizzard még nem jelentette be -
Mi? -
sirdond #7577 egéybként azt mondom,hogy még mindig inkább a real money auction house,mint a d2jsp és vele hasonszőrű oldalak. főleg így,hogy, nem csak azt lehet használni,hanem mellette van ingame goldos is -
Newfronter #7576 Diablo 3 beta topic - d3scene
Aszondja 1.-én indul a beta Amerikában, holnap meg Európában. Nehezen hihető.... vagy igaz? -
Davidus, nem szép dolog az ígéretek bretartásának elmulasztása.
Én betartom az ígéretem!
-
Most nézem, bekerült a fogadalmam a bannerbe. Híres lettem!!!
-
no, végre valami látnivaló a sablonos csacsogás helyett:)
azt a menüinterfészt remélem még átmasszírozzák mert elég ódivatúra sikeredett:/ -
sirdond #7572 http://www.blizzplanet.com/blog/comments/blizzplanet-2011-diablo-iii-press-event-coverage -
sirdond #7571 -
sirdond #7570 engem leginkább most az érdekel,hogy nincsenek skillpontok és statpontok??? -
sirdond #7569 -
A 2. kép amin a menü van 4 karakterrel, szerintem bűűűn ronda... -
sirdond #7567 http://d3db.com/feature/pressevent2011