78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
sirdond #7646 ha előrendelni nem is fognak annyian, de minőségben biztos,hogy egy szinten lesznek. szerencsére már nem kell sokat várni,hogy kiderüljön -
Szokásos.. amit még senki sem tartott be.. na de majd jön kandurex és rendet tesz végre :) -
Sőt: meg merem kockáztatni, hogy a Torchlight 2-re többen fognak előrendelni, mint a Diablo 3-ra.
Ezt akár fogadalomnak is vehetitek, a szokásos 18+ logó fejében
-
hát nemtudom... szerintem a Minecraft és a Torchlight sikere elég bizonyíték arra, hogy ha foglalkoznak a vásárlókkal, és valós tartalmat adnak ki a kezeik közül, akkor kurva nagy rajongótáborra lehet rövid idő alatt szert tenni. -
Nem,ha nem Zs. Kotick irányítana,akkor a blizzard sem folyamodna ilyen "inkorrekt" megoldásokhoz. -
Ha az emberek lelkiismeretesen vásárolnák a PC-s játékokat, akkor a Blizzard sem folyamodna ilyen "inkorrekt" és nem tökéletes megoldásokhoz. -
Jól kib***tál a Blizzarddal. Ez olyan mint amikor a kórházban a szobatársam egy gyomorműtét után büszkén mondja, most jól kibaszok az orvosokkal, kimegyek elszívok egy cigit és megiszok fél liter bort. -
Igazad van,mert úgyis csak multiznék,de akkor is zavar,mert ez csak csökkenti az általam megvett játék értékét,és a blizz pont nem az a fejlesztő akinek a játékait lewarezolják. -
Csak mondjuk még most se mindenhol van stabil net. A szerverek is szoktak baszakodni, még az istenített BNET2.0 is: minden harmadik versenyen szopás van miatta... Emelett a célját egyáltalán nem éri el, lásd Assassin's Creed 2. -
Nagyon jó példa erre a Witcher2. Szerintem az elmúlt 3 év legjobb játéka, mégis 1M alatt jár az eladás. Ott kb. 0 védelem van, meglett az eredménye. -
Starcraft 2t is a lan hiánya miatt nem vettem meg... -
Ez ma már csak annak gond, aki warezolni akar.
Akkor nem értem ezt a mínusz 1 vásárlót. Ha meg elvek miatt, hidd el inkább -5% vásárló, mint -50% a warez miatt. Ezzel csak magaddal szúrsz ki. Az értelmetlen elveknek nincs sok értelme. -
sok itt a haverod Dav -
Igen, AC2-ben is milyen jól megakadályozta a warezt: aki megvette a játékot, még az is töltötte hozzá a cracket, annyira szar volt 

SC2-ben is milyen faszán bevált, hogy nincs LAN... ja, várj.
Ezzel csak a rendes felhasználókat szopatják... -
Megnyitott témák: Starcraft 2 Off / Warez -
Mer? Net mát olyan alap dolog, mint víz vagy az áram lassan. Warez miatt kell ez. -
Állandó internetkapcsolat kell a játékhoz...-1 vásárló. -
van neted -
Dehogynem, minden játékban ugyanolyan build van, valaki kitalálja a tutit és mindenki azt csinálja, skillrendszertől függetlenül. -
Ha belegondolsz, D2-ben is ez volt a helyzet: külön voltak választva az offline karakterek a bnetesektől.
Csak hát az a plusz 10-15 giga... :/
Meg kitudja, hogy a gyengébb gépeken hogy fog menni az emulátor a warezhez. -
hat, de en a battle.netes karakterekkel mokoltam volna offline. Vegulis mindegy, nem fogok belehalni, csak nekem kenyelmesebb lett volna. -
sirdond #7625 ha nincs más, majd felraksz egy warez verziót is.
már sc2-höz is van lan törés, sima skirmish, meg béta legeleje óta van -
jo lenne, ha valtozna. En sokat utazom, es ilyenkor altalaban nincs netkapcsolatom, viszont az idot jo lenne elutni vmi offline jatekkal. Szerintem ezzel nem vagyok egyedul. -
sirdond #7623 na ja, tényleg ez a helyzet. én voltam figyelmetlen először.
azért én nem vagyok benne biztos,hogy ez nem fog változni megjelenésig -
sirdond #7622 én valahogy mást olvastam
elvileg single úgy fog működni,mint sc2-ben. csak aktiválni kell az accountot neten és utána nem kell folyamatos netkapcsolat
de mindjárt utána nézek megint. -
nem, sc2-vel lehet offline játszani minden probléma nélkül. Annyi a hiányossága, hogy nem kapsz achievmenteket.
D3-nál viszont a bneten tárolódnak a karakterek, mint egy MMO-ban, ergo offline játékra semmi esélyed sincs, ha nem warezolsz. -
sirdond #7620 nekem furcsa,hogy össze-vissza kell majd váltogatni a skilleket minden egyes act után. de tény,hogy így legalább még annyira sem lesz két ugyanolyan build
hegi: már sc2-nél is így van, miért gond ez? -
de le lehet warezolni, eddig is le lehetett mindent warezolni. Itt nem ez a lényeg. -
Úristen, most nem tudod egyből lewarezolni? Jaj mi lesz velünk. :) -
nekem nem fog hiányozni az tuti.. régen mi volt? néztél egy tuti buildet pl. egy firewall sorcihoz és lemásoltad, jött egy pecs utánna szart sem ért majd kezdtél lvl1től egy frozen orbosat.. lehet hogy valaki ezt élvezte, én annyira nem. -
hír kell?
tessék
A D3-at csak állandó netkapcsolat mellett lehet majd játszani.
Azt a rohadék mocskos kurva eget már ebbe a DRM buziságba.
-
árakat a piac szabályozza (: -
Terence007 #7614 Hát érdekes dolog az biztos. Annyi előnye lehet, hogy változatosabban fogják használni (legalábbis lesz rá lehetőség) az emberek a skilljeiket. -
sirdond #7613 nekem egyetlen dolog nem tetszik az új hírekből,mégpedig,hogy kivették a skill pontokat. ez senkit nem zavar?
egyedül ennél érzem úgy,hogy elvettek valamit a diablo univerzumból és nem hozzáadtak
21. Q: How does the respec system work? (frequency of respecs/ease/costs/etc)
There are – get this – NO MORE RESPECS!
Why? Because there are no more skill points. Yes. That’s right. You unlock skills that will scale by level but once they unlock, they unlock permanently and can be swapped out at any time.
“We felt this was an important change because what we saw people doing was, in the early game mostly, they would put all their points in those low skills. But as soon as they got a better skill they would run back to town, respec, and dump all their points into that new skill. We didn’t think that was very fun and it was counter to the goals we had for the skill system. So we took out skill points and allowed people to swap skills at any time because what is what people were wanting, and it’s had a great response in our alpha testing. -
sirdond #7612 http://forums.battle.net/thread.html?topicId=27822632343&sid=3000&pageNo=1#10 -
Én most már tuti, Monk-kal indítok, aztán Wizard/Demon Hunter, stb. Már ha egyszer kijön a valóságban. -
szerintem jópofa : D
A karakter is nevetséges amúgy, miért ne legyenek a képességei is azok
A női karaktert pedig annál rondábbra képtelenek lettek volna csinálni : D
-
Ja az elég géz volt....Meg a pók is...Lehet,hogy csinál vmit,de itt nem tudtuk meg... -
Terence007 #7608 Witch Dokinak az az egymás fejére állnak és eldőlnek képessége elég nevetséges szerintem. :) -
Te csak ne jósolgass, inkább azon a bantu****on gondolkozz