78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #7686 Mert pistike elhasználja a 3 lehetöséget, aztán uj karit kell huznia, és beunja a játékot. Itt is egy rakat ember mondja, hogy mennyire utálta, hogy egy másik spechez uj karit kellett huzni.
Pedig szerintem a legjobb volt az egészben, huztam sword barbárt, esett 1 mace, huztam olyat is, hopp esett 1 durva 1 kezes fegyver, huztam egy frezy barbárt is, minden ladder resetnél volt legalább 3-4 barbárom, az egyik ilyen, másik olyan. Én élveztem, másnak megha 2 karit is el kell huznia csak lvl 10-ig, már abbahagyja a játékot...
Nah az ilyen szerencsétlenek miatt, vesznek ki mindent a játékból, amivel egyedi és táp karit tudtál csinálni, elöször a statokat, most a skill pontokat, ki tudja mi jön még. -
r4pt0r #7685 Belegondolva nekem jobban tetszik az új verzió, és nem is nagyon fog hiányozni a skillpontok pakolása. -
sirdond #7684 az mert az új karakter felhúzása időbe telik. az idő pedig pénz :D -
Amúgy a Dio 2-es skillrendszer miért nem volt elég jó nekik?3 respec lehetőség oszt kész....Most meg csak azé' veszik ki,mer' ha jön a jobb skill, a régiekből/gagyibbakból átpakolják a pontokat és ez szerintük gáz. -
De azért ha játék közben esik vmi,amit jópénzért el lehet passzolni,csak felrakja eladni azoknak akik pénzért vásárolgatnak. -
Psychedelic #7681 Azt lehet tudni, hogy minden országban elérhető lesz a pénzes AH? Ugyanis blizz még a legbénább screenshotos versenyeire se szokta engedni a nevezést magyarországról, a hülye törvényeink miatt. Legalábbis régen igy volt.
Az elég nagy szopás lenne, ha minket simán letiltanának róla, a többi 3. világbeli országgal együtt. -
a nyomi kis pisisek ált. a papi kártyáját használják, én pedig nem vásárolni hanem eladni fogok ah-ban
-
sirdond #7679 de itt nem a kis pisikről van szó,hanem azokról akik JÁTSZANI szeretnének és nem pénzért vásárolgatni -
legalább a nyomi kis pisisek akik nem tudnak még hitelkártyát használni legalább kimaradnak a jóból és igen leszarom hogy rinyálnak,mert gonosz vagyok 
[sátáni kacaj] -
sirdond #7677 majd,ha arra leszel kényszerítve,hogy a pénzes AH-t használd a sima goldos helyett,mert a simában nincsenek olyan itemek,amik neked kellenek (ahogyan d2ben is rá vagy szorulva jsp-re) és persze gyakran jönnek a resetek,hogy újra magasban legyenek az árak, majd jusson eszedbe,amit írtál :)
tényleg, nehéz (vagy inkább kár) erről vitatkozni,úgy,hogy még nem láttuk élesben. de már az,hogy maga a bejelntés mennyire megosztotta a közvéleményt szerintem jelent valamit -
nevetséges ez a sok rinya ami az auction house miatt megy külföldi oldalakon o.O mondjuk a DRM tényleg elég gáz,de túl lehet élni -
DemonHunterW #7675 Diablo 3 - Friss infók -
szerda este -
úgyúgy -
sirdond #7672 senki nem mondta,hogy augusztusban lesz a béta,mindenki csak reméli.
ugyanúgy,ahogy egy hónappal ezelőtt mindenki azt remélte,hogy a press event után kezdődik majd egyből a béta (azaz ma) és ugyanúgy,ahogy most mindenki azt reméli,hogy gamescom előtt még elkezdődik a béta és aztán majd lassan ráeszmélünk,hogy csak szeptemberben kezdődik...
ahogy már korábban is írtam,szerintem nem fog idén megjelenni a játék. az csak a marketing szöveg, hogy minél többen előrendeljék -
az a holnap az csütörtök reggel:) -
Én leszarom, milyen aukciós ház lesz, ingame gold-os, vagy real world dollar-os, vagy anyámkínja vérgömbök vagy löttyök töltik fel az életerőt, vagy hogy a segítőre mennyi cuccot lehet aggatni, csak figyeljen már a gépemen a Diablo 3 ikon. Mert abban biztos vagyok, hogy a részleteket a végletekig kidolgozzák, aztán még 5 évig csiszolják patch-ek formájában. -
Na, tehát összefoglalva, a mondanivalóm lényege - hátha nem jött át -, hogy ha holnap nem jelentik be, 90% hogy augusztusban nem indul a béta ==> idén már nem jelenik meg a játék. Na, ez bebaszna. -
Hát elvileg ha augusztusban kezdődik, akkor holnap már be kell jelenteniük. Ha meg nem jelentik be, valószínűleg nem kezdődik még a béta, és akkor mehet a bantufasz a bannerembe.
-
sirdond #7667 kb annyira,mint a legutóbbi ilyen pénzügyi meetingen, ahol szintén semmi nem volt. bár mindenki reménykedik... -
És az aug. 3. mennyire biztos? Gondolom semennyire. -
sirdond #7665 nem tudom miért rágódsz még mindig ezen, mivel már elég régóta lehetett tudni (sőt tegnap is mondtuk),hogy ma biztos nem lesz bejelentés -
100%,csak nem biztos hogy játszható lesz,ugye állandó netkapcsolat kell a játékhoz,és ha olyan lesz,hogy a szervertől kap a kliens minden adatot,akkor használhatatlan lesz. -
Kicsit csalódott vagyok az információkkal kapcsolatban, ami a mennyiséget illeti. Minimum egy béta kezdés már befigyelhetett volna. 

-
Állandó netkapcsolat kell :-/
Innen már csak egy lépés a minden szerda 05:00 - 11:00 karbantartás (mint a wow-nál) és a random szerver-leállások. (szintén mint a wow-nál, patchek előtt-után.) -
Sziasztok!
Mennyi az esely ra h ez a beta is kiszivarog mint anno az sc2-nel?:D -
(Portal2 isteni, már aki szereti a logikai játékokat) -
7perc gameplay -
Attól még lehet szar. SC2-t tök mindegy mi alapján csinálták, grandiózus. És úgy tűnik, D3 is az lesz. Nekem csak ez számít. Végleges véleményalkotással részletkérdésekben azért megvárnám a megjelenést. Ami elsőre rossznak hangzik, lehet hogy mégsem az, vagy pl. nem befolyásolja a játékléményt. Nagyvonalakban brutálisnak tűnik eddig a játék, mármint D3. Én Blizzardot tartom jelenleg a legjobb fejlesztőcsapatnak a CD Projekt Red-el karöltve, esetleg még Valve, bár ez utóbbi játékok terén mostanában nem sokat alkot. -
sirdond #7657 de legalább törődnek a userekkel és nem mindig a saját szempontjaikat helyezik előtérbe -
Ehhez képest TL1-2 egy hobbiprojekt. Már ne vegye senki sértésnek. -
Hát én nem tenném a 2 játékot semmilyen körülmények között 1 mérlegre. -
sirdond #7654 én is ezen gondolkaztam az előbb és arra jutottam,hogy gyakorlatilag semmi :/
bélanéni: számomra az alapján,hogy az első részt gyakorlatilag a semmiből csinálták olyanra,amilyen lett. és a kettő annak a továbbfejlesztése multiplayerrel.bár az első rész nekem sem a kedvenc játékom, de figyeltem a fejlesztést, olvasgatom a fórumot és nagyon pozitív amit látok. figyelnek a userek véleményére és megpróbálják a lehető legjobb játékot megcsinálni.
-
r4pt0r #7653 Pl egy mmoban nem 4en vannak fent 1xre. -
Ezt milyen információk alapján lehet leszűrni?
Csak mert az első részt még meg is vettem Steam-en, de 8-10 óránál nem tudtam vele többet játszani, a megvalósítás nem volt rossz, de annyira egysíkú volt, hogy egy idő után marha unalmas lett. A második rész annyira király lesz? -
jogos -
Amúgy mi választja el a Diablo 3-at attól, hogy MMORPG-nek nevezzük? -
sirdond #7649 igen. játékélményben biztosan
-
Egy szinten, mi?
Ezt nem értem. A TL2 ezzel?
-
Én be fogom.
És az is fogadalom, hogy a D3 valós tartalmat kínál majd, amivel egy átlag Diablo rajongó 2 év múlva is tuti játszani fog.