78998
  • Avenger
    Én nem értem miért a sírás, játszol nyugodtan, a saját tempódban, pont mint régen. Kiesik egy brutál fegyver, amit nem tudsz használni, és egy havernak sem jó. Berakod AH-ba, és vagy kiveszed kp-ben, vagy gyűjtögetsz a diablo 3 kiegészítőjére, amit blizz store-ból megvehetsz. Hatalmas plusz ez a játékosoknak is, nem csak blizznek. Venni biztos nem fogok semmit, de eladni simán, ha lesz rá kereslet.
    Az meg, hogy a ranglista elején hány 1000 euros vérpistike van, az eddig sem érdekelt egy játékban sem :D
    A másik dolog meg az, hogyha valaki ügyesebb és goldért vesz ezt-azt, amit pénzért továbbad, majd visszaforgatja a hasznot, simán jó lehet egy idő után fizetés kiegészítésnek is.
  • MrAndree
    Az a lényeg hogy kinek van jobb cucca, hogyne, kb. az a szint, hogy kinek jobb csaj a barátnője meg nagyobb a tudjátok micsodája. Persze akinek erről szól a Diablo az most sír, de ez inkább róluk mond el valamit.
  • Daell Drow
    En azert igy jobban orulok hogy a blizz kezeben lesz a store, mint kulso illegalis forumok.
    Akik ez miatt sirnak, nezzek meg a Diablo 2-t hogy tonkretettek az ilyen d2jsp szeru kulso illegalis dolgok. Egy reset utan 1 hetmulva mar mindenki uber cuccokban rohangalt, tonkre teve a jatekot ezzel. Na meg el ertektelenitve a cuccokat.
    Szal lehet hgy a blizz hasznot huz belole, de legalabb kordaban is tartja a dolgokat. Es ez majd motivalja oket hogy folyamatossan ujabb es ujabb szeteket rakjanak be a patcehekkel eggyut.
    Es aki ebbol akar megazdagodni felejtse el mert heti limit lesz, szal nem lehet agyba fobe venni/adni mindent.
    En varom ezt a rendszert, es hasznani is fogom ha kell. Akinek nincs paypal az meg mindig hasznalhatja a jatekbeli goldal valo fizetos storet is.
  • TurboX
    azért a nagy sírás-rívás közepedte arról a tényről ne feledkezzünk meg hogy mindenki ugyanakkora eséllyel indul a jobb(eladható) tárgyak megtalálásában csak valaki szerencsésebb lesz, valaki kevésbé.. az hogy az általad feltett rílmánis tárgyak értékéből mennyit húz le a bliz tudtommal még kérdéses.
  • jazzy
    Botozni miért nem lehet? Külső eszköz amivel előnyt szerzel más játékosokkal szemben. Mondod erre, hogy de más is vehet cuccot. Igen, de más is botozhatna.

Pedig a botozók sem találnak olyan cuccot, amit más ember ne találhatna. Egyszerű. Német kisgyerek belepumpál a játékba 1000 eurot, mert mi az neki, te meg farmolhatsz látástól mikulásig.

A diablo egyik nagy fegyvere mindig a versengés volt. Kinek van jobb cucca, ki nagyobb szintű, ki tudja fullozni a karakterét. Így lesz kihívás? Ki pumpál be több pénzt.
  • Aradebil2
    ne haragudjál mennyivel volt jobb,h gyakorlatilag szürkén vehettél eddig is cuccokat?legalább mostmár nem a lehúzó vérpistikék kezében lesz a piac,hanem a blizzében
  • Carlos
    hát mivel szinthez kötött a dolog, ezért szerintem annyira nem vészes.
    Mi a játékbeli előny?

Hogy a 5 dolláros all ethernal chest +10 ad a hp-hez, míg a 20 dolláros dark siders pauldron +12-t (csak ez persze sokkal faszábban néz ki)? Mindkettő kifarmolható fél év alatt, szóval szerintem tudják a blizzard-ék, hogy mit csinálnak.
  • Fpocok
    Részben? Szerintem meg zöld utat adott neki. Ráadásul, amíg ő bevételt kap ebből, addig le is szarja, mi van a játékosokkal. Félelmetes.
  • jazzy
    Igen, lehet rajta keresni. Nem kapsz jobb itemeket, mint amiket kifarmolhatsz fél év alatt, de kicsit olyan mint a mostani micropaymentes mmo-k, minden területet elérsz farmolással, vagy megveheted. Csak itt az alap játék sem ingyenes.

Blizzardnak mindig is az volt az egyik alapelve, hogy játékbeli előnyhöz ne juthass pénzért, most ezt szegték meg részben.

Kíváncsian várom milyen lesz.
  • Fpocok
    Most vonatkoztassunk el attól, hogy lehet így keresni, meg hogy 3szor húz le a blizzard. Maga a tény, hogy legalizálták azt, hogy pénzért itemeket vehetsz, ami tényleg pluszt is ad, szörnyű. Bár mondjuk engem eddig sem érdekelt a dio.
  • Davidus
    Athene megszólalt:D
  • TVelvet
    Őszintén ? Én meg remélem lesz. Most gondolj már bele, beleölsz egy rakat időt ebbe a szarba, amit melóval, tanulással minden mással eltölthetnél. Pedig ez csak egy szórakozás, tegyük fel találsz valami baromi ritka cuccot, és eladod pénzért. Nem azt mondom ebből fogsz megélni, de még is milyen poén már, hogy a nem használható cuccokat eladod mint a sicc IRL pénzért. Szerintem jó ötlet, aki meg valós pénzért vesz tápos cuccokat és abba villog megérdemli (: Az a lényeg te add el neki azokat a cuccokat, és húzzál hasznot belőle. Akárhogy is, nekem tetszik ez az új rendszer, ha meg elfajulna akkor blizzard majd tesz érte ne legyen probléma. Ezen ne aggonizáljatok.
  • sirdond
    egy tegnapi bashiok post szerint már csak a papírmunka volt hátra, szóval... :/
  • Terence007
    Akkor félreértelmeztem. Hát remélem nem jön létre semmilyen szerződés és csak a Store marad. :)
  • sirdond
    épp az a lényeg,hogy nem csak blizzard storeban tudod elkölteni,ezért is szerződnek egy 3. féllel
  • Newfronter
    Mondjuk a Blizzard Store-ban vannak igen jó kis cuccok. Így is megéri.
  • Carlos
    Ezt én mondjuk támogatom!
  • Terence007
    Jó persze, lehet vele pénzt keresni, de ezt csak a Blizzard Store-ban tudod elkölteni, szóval megélhetési játék nem lesz belőle és ez a lényeg.
  • sirdond
    "So if you sell an item and haven't set up your account to give you cash, it will increase your e-balance instead. "

ez lemaradt :)
  • Terence007
    "That e-balance cannot later be withdrawn as cash, but it can be used to buy other items and anything in the Blizzard store, including games and WoW subscription time."
  • TurboX
    jó lesz ez
  • Davidus
    http://www.diablofans.com/topic/26397-the-auction-house-explained/
  • Aradebil2
    komolyan nem értem azokat az embereket akik itt rinyálnak az AH miatt...komolyan,mintha nem játszottak volna d2-vel,főleg ez a nyomorult aki írt TB-nek...komolyan mondom,sztem sose játszott bneten...miről beszél ez?sellerek,duperek,úgy alakították és torzították a piacot ah akarták,ladder reset után 2 héttel már telítve volt a piac minden szarral,arról nem is beszélve h mondjuk mi folyt egy d2jsp-n...
  • Rage47
    mit játsszunk?
  • SzirmosSzisza
    Ilyeneket honnan tudnak, mikor még ki se jött a játék ?
  • Sáska
    #7735-re akart menni, sry.
  • Sáska
    szinten zenesz, csak meg azt nem tudom, hogy ffi vagy no.

@Fpocok: ez a kerdes nem merult fel valami Q&A-ben eddig?
  • böröczk
    Akkor jöhetsz velünk játszani
  • Fpocok
    Kommentek:

"Oh btw. Blizzard can and most likely will sell stuff directly. They can create characters and just print powerful items to themselves and then sell these items in the AH. Why wouldn't they do this? They would make tons of catch, why wouldn't they, really? This is the most disgusting decision inside the gaming industry ever. I can't remember such a slimy stuff getting implemented like this one..."

Haha... milyen igaz.
  • Fpocok
    Ezt mindenki hallgassa végig!

• vidu01
    beta release date megvan már? most nincs kedvem végigolvasni az utóbbi1 nap fejleményeit.
  • Rage47
    én witch doki leszek amúgy
  • Sáska
    Azert vicces igy olvasgatni azokat a hozzaszolasokat, amikben ledegradaljak azokat, akik itemet fognak eladni vagy venni penzert Pistikeve, verpistivel meg shitnubba. Mindenki hasznalni fogja a funkciot szerintem, hiaba mondjatok,hogy nem.... eladsz valami talalt fasza itemet valos penzert valaki masnak, keletkezik nemi kredited, es a konnyen jott hozam konnyen el is megy...
  • sirdond
    már az s biztató,hogy a weboldal megy :D
  • MrAndree
    Ja, megnézném ahogy bejön egy jelszavas játékba, hogy ugyan vegyem már meg a kardját, most olcsó.
  • böröczk
    időpont persze nincs : D de ezt legalább most frissítették
  • böröczk
    ignore + pajtásokkal játszom
  • shala
    gg
  • sirdond
    hoppá :O
    its coming
  • sirdond
    az illegális emulált bnet még nem lan és nem lesznek hivatalos versenyek sem rajta