78998
  • bélanéni #7846
    Őszintén szólva az utóbbi 5 év legvárósabb anyaga. Amit eddig láttam, valami nagyon kicsi esélyt látok rá, hogy ne minimum 2 évig toljam (napi átlag 15-20 perc mellett).
  • jazzy
    2012 Február 1.
  • bélanéni #7844
    Szintúgy.
  • Tatyla
    ehelyett a sok ah meg real money faszság helyett de szívesebben olvasnék már inkább valami megjelenési dátumot :(
  • Hegi90
    szerintem ne menjünk bele ennek a pontos megfogalmazásába, mindenki tudja, hogy mire gondolok :D
  • bélanéni #7841
    Tudom, de általában az offline-ról nem a multi jut eszembe.
    Nem mondtam, hogy vidéki paraszt aki ezt igényli. Én csak leírtam egy véleményt, és sajnos a felhasználóknak kell igazodni a fejlesztők elképzeléseihez, hiába akar 100.000 vásárló offline módot, ha ennek megvalósításával elesnének 1-2millió vásárlótól a warez miatt.
  • ProGabe #7840
    "utoljára: offline =/= single player."

mer' mér' nem? nem úgy van, hogy Diablo multi=single co-op?
  • shala
    jobbat mondok, én az első netem a diablo 1 alkalmával kaptam, jó kis betárcsázós. Tíz perceket kellett várnom hogy a bneten megjelenjen egy sor szöveg. De szuper volt:S
  • Hegi90
    utoljára: offline =/= single player.
    és mégegyszer utoljára: nem mindenki vidéki paraszt, aki szeretne offline módot!
    ezt a statisztikát meg mégis honnan szedted?
  • bélanéni #7837
    Itt is lesz single player mód, csak épp online.
    Ez a trend nem alakult volna ki, ha az aktív játékosoknak nem a 10% lenne csak legális felhasználó. Engem egyáltalán nem zavar az állandó net igénye.
  • Terence007
    Szerintem is egy elég velős content és jelentősen kitágítja a diablo-beli trade fogalmát.
    Remélem lassan lecseng a téma (mert 1. úgyis majd kiderül milyen lesz 2. marhára kezdem unni) és valami újabb bejelentés miatt lehet olvasgatni a cikkeket meg a flame-et. :)
  • Hegi90

Bár azzal sose fogok megbarátkozni, hogy az offline játék manapság már csak "feature" lett a blockbusterekben :(
  • ProGabe #7834
    én tényleg nem értem, hogy egyeseket miért bánt ez az AH rendszer. le kell szarni, rá sem kell nézni. "amiről nem tudsz, az nem fáj"

ez nem egy MMO, ahol összefuthatsz egy összevásárolt karakterrel. itt 4-es partyk lesznek, nem kismillió játékos egymás seggében

ráadásul arról sincs szó, hogy valaki csesztet, hogy vedd meg tőle ezt, vagy azt: tiltólistára teszed és máris le van tudva az illető. mintha nem is létezne
  • bélanéni #7833
    Nekem tetszik a rendszer. Nekem úgy jön le a dolog, hogy aki marha sokat játszik, és nem "ér rá" kivárni a free listes eladásokat, azonnal kell neki a pénz egy másik tárgyra, az azonnal felteheti a fizetős eladó listára a cuccát. Illetve vásárlással ugyanígy, akinek marhára kell egy jó cucc (hardcore játékos), az fizessen. Itt nincs kötelező, és én speciel leszarom, hogy valaki így hamarabb tápol fel egy karaktert. Nekem megfelel az egyszeri vásárlás és az "ingyen" lassú tápolás. Valahol számomra ebben rejlik a Diablo varázsa, nem abban hogy fizetek a fejlődésért.
    Ez a rendszer marha jól ki van találva, több a lehetőség, mindenki döntse el maga, mi mennyit ér meg, és én úgy látom a plusz pénzszerzésen túl elsősorban ennek a komplex rendszernek az offline kigyomlálása a cél, hogy a játékélmény egybemosódjon az online fogalmával, így megnehezíteni a warezelők dolgát. Én nagyon helyesnek és jó rendszernek érzem.
  • Daell Drow
    EZT olvassatok el, es a legtobb kerdesre valaszt kaptok.
  • Terence007
    Fix összeget vonnak le, nem százalékot.
  • Terence007
    Azért a 6 item/óránál remélem egy "kicsit" szigorúbb lesz a limit. :)
  • NovaTerra
    Kb. úgy fog ez működni szerintem, mint az online pókernél. Tehát tranzakciók után a blizz majd levon egy bizonyos százalékot, be-kifizetés vagy átutalással fog működni vagy egy külső cégen keresztül, mint a Moneybookers vagy a Paypal.Ez csak feltételezés.
    Az adózás más kérdés, mert ott kell adózni, ahova a cég be van jelentve. Nem lepődnék meg, ha az európai adok-veszek külön céghez tartozna, ami mondjuk Gibraltár-ban van bejegyezve.
  • Avenger
    Gondolom így lesz, meg ha egy kínai vagy akármilyen ip-s user már a 6. über mega atom páncélt adja el 1 órán belül, akkor gondolom utána néznek :)
  • Dr DeViLKiNG
    Igen, csak egy része megy blizzardhoz. Amiről viszont még nem tudunk, az az hogy a 3. féllel kötött szerződésükben pl kikötötték-e, hogy mikor tagadhatják meg a kifizetéseket. Simán el tudom képzelni, hogy ez megtörtént, és nem lesz kifizetés kínai cégeknek/sima számláknak us/eu területről.
  • Acidlich
    Majd kitalálnak itt valamit kedvenc politikusaink, hogy a chipsadó után a lútadót is kivethessék:)
  • Avenger
    Az igaz, hogy elvileg régiókra lesz osztva az AH, úgyhogy az amerikait, meg a többit lehet nem is látjuk majd... Ez is jó megoldás mondjuk farmerek ellen.
  • Davidus
    minden kínai farmerre fog jutni 1000 játékos akik ugyanúgy tolják majd be a cuccot a pénzes AH-ba.
    az se biztos hogy lesznek kínai farmerek a US/EU szervereken
  • Avenger
    Az elveiddel egyet értek. De a negatív hozzászólásokat szerintem azért kaptad, mert nem a blizzard kapja a pénzt így se, csak kap belőle, de a nagy része ugyan úgy a kínaiakhoz vándorol :) Nem az blizzard árul, hanem a játékosok egymás közt, a blizzard az infrastruktúrát biztosítja csak.
  • shala
    Nem.
    Arról van szó, hogy pénzért eddig is vásároltak az emberek (itemet karaktert, lófaszt. Kínaiktól pl.)
    A különbség annyi, hogy most normális és legális keretek közé lesz foglalva.
    Szóval gyakorlatilag olyan dolog ellen lázadtok, ami már eddig is létezett.
  • Dr DeViLKiNG
    1. Nem lesz fizetős ah
    - Jönnek a chat spam botok, jönnek a gameben spammelő botok. Aki mostanában játszott diablo2-vel, az tudja hogy ez mennyire idegesítő.
    - Kergetni kell az itemseller siteokat, az embereket akik vásároltak, meg kezelni a tömérdek sírást MINDEN játékostól.
    - Mindez milyen pénzből megy el? Természetesen abból amit a fejlesztésekre kellene inkább költeni. Supportra is jóval többet kell költeni, mert jön majd a Pityuka apukája, hogy mégis miért bannolták "csak úgy" ki a szive csücskét, amikor ő nem csinált semmi rosszat (csak vette a karaktert), és már jön is a per, mert amerikában bármit megtehetünk(megintcsak megy a pénz).

2. Van fizetős AH
    - Kergetni kell a botokat, meg kezelni az 50 IQ-s embereket.
    - Rengeteg plusz pénz folyik be a Blizzardhoz, amit extra fejlesztésekre lehet fordítani, meg jobb servereket biztosítani, plusz pénz a dolgozóknak(akik szívesebben dolgoznak, és alkotnak jobb dolgokat).

Nyilván az 1-es verzió a jobb. Sokan még mindíg azt hiszik, hogy a Blizzard jótékonysági szervezet, nem pedig egy cég aminek az a célja, hogy a legtöbb profitot termeljen. Nem kellene elvárni, hogy majd mindenki tolja az emberek alá ingyen a servereket, supportot. Kicsit el van tévedve néhány ember, és az a baj hogy még ilyen 30 éves fejjel sem értik a dolgokat.
    Akinek nem tetszik, nem veszi meg. Ilyen kva egyszerű.
  • Hegi90
  • Fpocok
    Jajj, de hülye vagy, ez már nekem fáj.
  • berlinboy6329
    Most akkor az aukciós ház az globális lesz v mi van?Kínaiaknak fizetni..Hol van innen Kína?
  • Dr DeViLKiNG
    Melyik a jobb: az hogyha a mocskos kínaiaknak fizetik az emberek a rengeteg pénzt az itemvásárlásból, vagy ha a blizzard kapja, és netalán a játékra/bnetre fordítja azt? Merthogy úgyis rengetegen vennének cuccokat az biztos. Volt szerencsém látni, hogy mennyi pénz jön be CSAK a magyaroktól d2 cucc eladásokból. Havi 6 számjegy felettre kell gondolni.

Lehet sírni most a pénzes ah miatt, de teljesen felesleges. Meg igazán ez csak azoknak probléma akik addig jutottak agyilag, hogy 1*1=1.
  • Carlos
    Énis, Énis!!!
  • Davidus
    mivel nem lesz ladder így reset se lesz. a craftolás ki fog vonni egy csomó cuccot a piacról így nem lesz szükség resetre
  • Davidus
    a pistikék zsebpénzét meg ne féltsétek. én is elszórtam több zsák aprót annak idején a játéktermekben:D
    még örülni is fognak neki hogy vehetnek egy szöges bunkót 7 euróért
  • Avenger
    Na igen, ez a blizzard jóindulatán múlik, de biztos létezik erre egy hatástanulmány, és az alapján eldöntik. Vagy néhány reset után kipróbálják így is. Rövidesen meglátjuk :)
  • Davidus
    nem lesz D3ban ladder. még pvpben sem
  • shala
    ez jogos, de ez már egy egészen más tészta.

Nem olyan olimpiai bajnoki címeket veszel amik mögött valódi teljesítmény van. Ez csak egy játék. Az a lényege, hogy mindenki szórakozzon. Azzal meg nem hiszem, hogy bárki rontana valamit játékélményemből, hogy 30 dollárért vett egy kardot meg 50 dollárért egy sapkát.
    Attól viszont még lehetsz te is noob, hogy napi 4 órát nyomod. Sőt gyökér is lehetsz. Na az ilyenek rontják el az én élményeimet.:D
  • Fpocok
    Amúgy HA MÉGIS LENNE ILYEN (kizárt), akkor tényleg nem lenne baj a RL AH. Engem akkor nem zavarna.
  • MrAndree
    Akkor ennyi erővel az is mehetbe hogy fizetek havernak hogy "ugyan vidd már fel nekem 30as szintre a karaktert, aztán majd átveszem". Nem ítélem el aki ezt csinálja, csak hát akkor minek játszik...
  • Fpocok
    Mert a vásárlás arra megy ki, hogy a vevő pimpeljen a karival. Ha külön ladder lesz, akkor kevesebb értelme lesz, kevesebb bevétel.
  • Avenger
    Miért dolgozna maga ellen? ott lesz az elején a sok fizetős karakter, pipálsz egyet és sorba rendezi a nem fizetősöket csak, szóval a listában az első valójában a 656. lesz a ladderen, de a nemfizetősök közt az első. Így elmondhatja a fizetős ember, hogy "haha top 10es vagyok" és elmondhatja a nemfizetős, hogy "haha 656. vagyok de minden nem fizetősnél jobb" Aki fizet annak úgyis a szám a lényeg a neve előtt, aki meg nem fizet annak elég a relatív teljesítmény(legalábbis be kell hogy érje vele). Így mindkét típusú játékosnak ott a győzelem élménye/lehetősége.