78998
  • Aradebil2
    azért arra kíváncsi leszek
  • Daell Drow
  • Tatyla
    háh na tényleg,nem kell itt izgulni :D
  • Hegi90
    ez meg a másik
  • Davidus
    1-2 nap és feltörik a bétát. nem kell bekerülni ahhoz hogy nyomjad:D
  • Hegi90
    az európaiak amúgy is csak később kapnak meghívót
  • Aradebil2
    hát így h nem lesz tömeges béta,így nem is tud nagyon felizgatni ez a mai este:(
  • TVelvet
    :( nem fogok bekerülni az alienwaremmel :(
  • bélanéni #7878
    hivatalos Béta FAQ

How are beta test participants selected from the opt-in pool?

Beta testers are chosen according to their system specs and other factors, including luck. Our goal is to have a good variety of system types to best test compatibility.

Az utolsó mondatot én találtam ki, mint esélylatolgatás.
  • Tatyla
    jaja had pörögjön :D
  • sirdond
    forrás?
  • bélanéni #7875
    Na elégedett vagy a hsz/perc rátámmal? Teleflood-oltam a topikot, remélem tetszik!?
  • bélanéni #7874
    De szerintem úgy logikus, gyengébb konfigurációval rendelkezők közül többet behívnak. Arra annyira nem kíváncsiak, hogy Core i7-el és AMD 6990-es kártyával hogy megy a játék, meg mondjuk 80Mbit-es nettel.
  • bélanéni #7873
    Egyetlen dolgot olvastam, ez biztos így igaz. A bétába bekerülés nem teljesen véletlenszerűen megy, a feltöltött konfiguráció információ befolyásolja a bejutást. A lehető legszélesebb skálát le akarják fedni, ami a tesztelendő hardvereket illeti. Ez persze nem azt jelenti, minél jobb géped van, annál valószínűbb hogy bekerülsz. Inkább azt, minél "szabványabb" géped van, annál kisebb az esély.
  • bélanéni #7872
    Hát azért ők mégiscsak a magyar Diablo3 oldal. Persze, lehet nem jelent semmit, de pl. anno a Runes of Magic csapata elsőként próbálhatta ki a bétát. Ez persze lehet nem jelent semmit a Diablo3 bétát illetően
  • sirdond
    nekik is csak ugyanannyi esélyük van bejutni mint neked vagy nekem,vagy akárkinek innen a fórumról
  • bélanéni #7870
    USA-ban miért jobb a helyzet? Talán 1-2 nappal előbb kezdődik a béta, de esélye szerintem semmivel nem nagyobb.
  • Tatyla
    írtam most az uncsi tesómnak az USA-ba hogy regeljen be hátha ő kap kulcsot :D
  • bélanéni #7868
    Biztosabb, mint hogy mi tesztelünk. Nem biztos semmi, persze.
  • bélanéni #7867
    Itt van előttem a 2008. júniusi bejelentés pillanata, élőben néztem. Alig hiszem hogy több mint 3 éve volt, mégis már kissé kínos ez a hosszú várakozás.
  • sirdond
    már miért lenne biztos,hogy tesztelnek? :D
  • bélanéni #7865
    Ha beindul a béta, beindul az élet is. Ez már elég.
  • bélanéni #7864
    Akkor olvasgatom diablo3.hu-t, ott azért elég jól össze lesznek foglalva a bétázók véleményei, visszajelzések. Meg biztos a diablo3.hu csapat is benne lesz hamar a bétatesztelők körében.
  • bélanéni #7863
    Hát azért valaki már csak lesz.
  • Carlos
    másodikban sem. :)
  • TVelvet
    Ne aggódj, első körben tuti senki nem lesz sg.-ről :)
  • bélanéni #7860
    Jaja, tényleg így volt. De hogy már fellőtték a hivatalos Béta beharangozó oldalt, ebből sejthető hogy max néhány hét választ el bennünket a béta kezdéstől.
    Nem gond ha nincs kulcs, csak aki kap, az sok beszámolót írjon ide a fórumra.
  • Newfronter
    Ma este esetleg Dio3 beta bejelentés, vagy csak annyi hogy: "Nemsokára beta." - Már ez is elég lenne, mert anno SC2-nél is ennyit mondtak, 1 hétre rá meg indult a beta.
  • Tatyla
    8 új üzenet pfffffff....,nem történik semmi?
  • sirdond
    uh, na ezt inkább nem hallgatom meg
  • Davidus
    http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?t=806536
  • SLICK
    OTT A PONT!!!!!!!
    Az a baj hogy hiába két külön fajta játék, mégis összekeverik.
    Így, hogy senki más nem lesz veled a pályán, tényleg a kutyát nem érdekli, h kinek milye van, mibe rohangál. Úgy meg pláne nem, hogy haverokkal barátokkal játszik az illető (pl. én is).
  • sirdond
    az baj,hogy egy interjúban azt mondták,hogy soloban is simán végig lehet vinni a játékot,azaz semmi szükség társakra,ha magányos farkasként akarod leélni a teljes d3-as pályafutásod. elvileg társakkal még könnyebb, ezért is vagyok kíváncsi,hogy milyen endgame tartalmat találnak majd ki (a folyamatos item findolás-eladáson kívül) amivel hosszú távon lehet élvezni a játékot.
    jó lenne,ha az inferno már nem egy nehézségi szint lenne,hanem egy olyan mód,mint a d2-ben az über tristram,csak sokkal nagyobb és random és stb...
  • Terence007
    "Runestones, however, add another layer of complexity, so we’re spending a lot of time with these. In fact, we’re treating each rune much like a unique skill because we want the player to think carefully about the advantages and drawbacks of each rune choice. For example, the wizard’s Electrocute attack can be modified with an Obsidian Runestone to give it a shorter, wider blast radius, much like a shotgun, or it can be modified with a Crimson Runestone which decreases overall damage, but can pass through multiple targets in a longer line, making it ideal for sniping ranks of enemies."

AAAhhhh, de szeretnék már játszani vele. :D
  • Daell Drow
    En orulnek egy ilyen szinten, ami csak csapatban menne es ott is ossze kene dolgozni.
  • Hegi90
    egy über nehézségi szint? fuck yes
  • sirdond
    Inferno szintről mi a véleményetek? Egyszerű elírás,vagy inkább elszólás?

"Ultimately, it’s going to take the game's harder difficulty modes -- Hell and Inferno -- to challenge the limits of the best Diablo III players."
    forrás

részemről én örülnék egy hell-nél is erősebb módnak,ahol csak csapatban érvényesülhet az ember és persze ezért jobbak a loot-ok is
  • Avenger
    Hogyha a megjelenésig nem kapsz kulcsot akkor biztos, hogy nem kerülsz be :D De amúgy tényleg, mindig annyi kulcsot küldenek ki amennyi userre éppen szükségük van.
  • Avenger
    Pontosan :) és béta kulcs jöhet privátban :D
  • BongoBácsi
    Mikor derül ki, hogy bekerültünk-e a betaba ?