78998
  • Különc
    Mintha láttam volna már valami hasonlót, csak ott jobb oldalt voltak a gombok.

Oh wait...
  • TBTPumpa
    De jó lenne már játszani vele...
  • Davidus
  • Terence007
    Mivel te nem a "Ahogy a kettővel is vagyok/voltam."-ra válaszoltál a 12 évvel azért írtam, mert valszeg nem esett neki le, de hagyjuk.
  • bélanéni #7962
    Szerintem meg ő arra válaszolt.
  • Terence007
    Szerintem ő arra gondolt, hogy a 3-mal elleszel-e 12 évig, merthogy akkor jön a 4. :)
  • Noodlee
    Kisebb-nagyobb kihagyásokkal.
  • bélanéni #7959
    Asszem lehet együtt menni, de XP-re ne nagyon számíts.
  • bélanéni #7958
    12 évig??
  • Noodlee
    Ahogy a kettővel is vagyok/voltam.
  • Noodlee
    Én kb Dio 4-ig aktív játékos leszek :)
  • Aradebil2
    ilyen biztosan nem lesz,majd szépen végighúzod az adott szinten a kicsi haverodat
  • Sáska
    Amugy arra van/lesz lehetoseg, hogy egyutt jatsszak olyan cimbikkel, akiknek a karaktere lenyegesen alacsonyabb/magasabb az enyemnel?
    Pl. nekem van egy lvl30as witch doctorom, es a haverommal szeretnek egyutt jatszani, aki meg csak mondjuk lvl18-as barbar: ilyenkor tudunk egyutt menni (pl. az en statjaimat az o szintjehez igazitja a jatek), avagy meg kell varnom, hogy szintben behozza a witch doctoromat?
  • Newfronter
    Legyen igazad. Alig várom! Sőt addig lehet én is kiakasztom az SC2-őt, mert még nem vittem végig, régebben is inkább multiztam vele.
  • bélanéni #7952
    5 karakter, 4 nehézségi szint, random generált scriptelt quest-ek, pályák, loot, szörnyek. Mi kell még? Ez minimum párszáz óra játékot ígér.
  • Newfronter
    Miért nem? :P
    Tényleg tartok attól hogy rövid lesz...
  • Noodlee
    "Attól félek hogy mindenki ráveti magát és megunja míg megjelenik a kiegészítő."
  • bélanéni #7949
    Nekem átlag napi 15 percem van erre a szabadidős tevékenységre. Ezt nem sajnálom, nekem bőven elég. A SC2-ben most tartok a 7. pályán single-ben. De marhára élvezem!
  • bélanéni #7948
    Én még nem futtattam le az újat. Melóhelyi géppel nem merem, ennyire szar gépen azért nem akarják tesztelni a játékot.
  • Newfronter
    Látom nagyon várod a játékot. :)
    De nem lesz kevés a játékidő? Kb mennyire lehet számítani? Dio2-őt egyszer végigvittem, ennyi a dio-s múltam. De az nem volt hosszú, oké a kimaxolás sokkal több időbe telik, de hát azzal együtt is kb 1,5-2 hónap a játék, na meg ott a multi, az is ad pár óra játékot. Attól félek hogy mindenki ráveti magát és megunja míg megjelenik a kiegészítő.
  • Daell Drow
    Valakinek az uj teszt ip cimen kivul sebeseget is mert?
  • Sáska
    de atjott, azert irtam
  • bélanéni #7944
    Ha ez Blizzconon még nem derül ki, akkor kb. jövő nyárra várhatjuk is a játékot.
  • bélanéni #7943
    (doboz terv, sima verzió + CE, ezek árai, némi plusz info stb...)
  • bélanéni #7942
    (SC2-nél ugyanígy volt. Blizzconon várhatóan már a végleges release date lesz közzé téve)
  • bélanéni #7941
    Egyébként béta indításának bejelentése nem egy rendezvény vagy sajtótájékoztató keretében fog történni, sokkal inkább egy spontán semmihez nem köthető bejelentés lesz szép csendben és mennek is az első kör emailjei.
  • bélanéni #7940
    Volt benne némi irónia, csak nem jött át úgy néz ki.
    miilann04: tök mindegy, az a 10 nap Blizzardnál egyenlő a 0-val. Azt akartam hangsúlyozni, hogy túl kevés még az info, béta sem indult még el, nagyon kicsi az esélye egy idei megjelenésnek. És ennek nálam nagy a tétje, mivel egy bantu f*szt kell betennem a lógomba, az újévi fogadalmam miatt.
  • Davidus
  • miilann04
    aug közepén? még csak negyedike van ember.. :D
    amugy aug 17-21 gamescom ahol a blizzard is ott lesz, simán bejelenthetik ott a beta indítását. amíg nem hivatalos, hogy nem jelenik meg idén a játék, addig remélhetem hogy decemberre jön..
  • Carlos
    ÉN reménykedem...
  • Sáska
    Diablo-t varni pont a Jezuskatol kicsit meredek azert
  • TurboX
    február elejére számolok feltéve ha szeptember elejéig valóban elindul a béta
  • bélanéni #7934
    Szerintem túl kevés az info ahhoz, hogy decemberig megjelenjen.
    Aug. közepén még béta időpont sincs, a Blizzard esetében ez nem azt sugallja hogy karácsonykor a Jézuskától várhatjuk a game-t.
    Az oké, hogy keményen dolgoznak, de szerintem egy március-áprilisi megjelenés valószínűbb.
  • Tomy Lee
    Ja ez az 5 igen,nem tudom miért négyet írtam
  • TurboX
    rajzolj, gyurmázz, kovácsolj majd küld be.. szokásos dolgok
  • sirdond
    "The beta test approaches! We’ve just updated our System Check program and would like everyone to update their Battle.net Beta Profile information by running the new one. You should do this regardless of whether there have been hardware changes made to your system.

...

Having current system specifications and checking the franchise boxes to express interest in beta testing our future products does not guarantee your entry into the beta test. We will grant a very limited number of people entry from the entire pool of those interested, based on their system specifications and other factors. While having an official Battle.net Beta Profile is one way to potentially get in, we’ll have information on other ways to increase your chances as we draw closer to the beta test. "

hajrá,frissítsen mindenki
    https://www.battle.net/account/management/beta-profile.html

kíváncsi vagyok mi lesz a másik lehetőség amivel majd be lehet kerülni
  • Kandurex
    'wowgay' hatás, köszönjük neki
  • Különc
    Dőlt a lé 7 évig (és tovább), hova sietni?
  • bélanéni #7928
    (2003 óta)
  • bélanéni #7927
    Egyébként nem halad rosszul a Blizzard. 2004 óta ez lesz a 2. nem WoW játékuk, szép teljesítmény! Én is úgy vagyok vele, hogy minőséget a mennyiség elé helyezni, de ENNYIRE???