78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Akkor most Act1 meg 2 is lesz bétában?
Úgy tudom rúnák csak Act 2-től esnek majd..Meg sivatagos rész is volt a képek közt. -
vótmá? -
HC-n nem volt olyan vicces :D -
én személy szerint örülök h csak 60 szint lesz,főleg akkor,ha ezt el is lehet érni tényleg egy végigjátszás alatt,annyira nem volt fun baalrunolni meg bocizni(még 1.10előtt ohh istenem...)....ja de:D -
Nem kell itt aggódni, meglesz ez oldva okosan. -
A maximum szint teljesen mindegy. Nyilván a Blizzard úgy állítja össze a játékot, hogy figyelnek arra, hogy folyamatos legyen a fejlődés, az élmény. Diablo 2-ben is van 99-es szint, de minek? Mondjuk single-ben nem hiszem, hogy túl sokat kihúzták volna addig, bár nyilván voltak, nekem is volt 90 fölötti karakterem.
Ki van ez találva, majd a kiegészítők változtatnak ezen, ha szükséges lesz. És akkor jobban járunk, mert talán kapunk majd új képességeket is a meglévő karakterosztályokhoz. Azért a Blizzard kiegészítők ütöttek mindig! -
ték -
Nem mindegy mikor kell majd kezdeni a Cow levelt farmolni -
Az sosem mindegy. -
Bhalage #7997 nem tok mind1 hany szint lesz ? oO -
nem tudom miért miért voltam abban a hitben, hogy lvl 99 a max....
Ez a lvl 60 kimaradt :| -
Ez kb 2008 ota igy van. gondolom a 2 kiegeszitoben kapunk 10-10 ujabb szintet es akkor lesz lvl 80 mint a wow-ban. -
diablo3.hu oldalán a Q&A részben olvasgattam és most szeretném kérdezni, hogy ez WTF?
"Mekkora lesz a max. szint a Diablo 3-ban?
A maximális szint a játékban 60 lesz, mely az alábbiakban oszlik meg a nehézségi fokok közt: Normal vége (30), Nightmare vége (50), Hell vége (60)"
Ez mióta van így? Azt hittem, hogy a 2-höz hasonlóan 99 lesz a max szint. -
MrAndree #7993 Gamescomon. Remélhetőleg. Vagy nem. Akkor utazunk lincselni. -

-
most kaptam egy mailt,majdnem szívrohamot kaptam: "Blizzard Insider #39 – Diablo III Beta Test Unveiled",aztán semmi,csak a szokásos hírlevél:( -
áhá, most már a pletykák szeptemberről szólnak, remek.. -
NovaTerra #7989 Betáról. -
sirdond #7988 *párral -
sirdond #7987 valószínűleg a tegnapi kínai képek,amit alattad linkeltek páran -
radical #7986 Ezek új screenshotok vagy láttátok már őket? -
De igen -
act1 denek,act2 maggot lairs? -
sirdond #7983 de
semmi új nincs benne,nem is gameplay. csak különböző videók összevágva -
dehogy -
Ugyanaz, mint az előző -
13:30-tól 10 perc játékmenet.
(közben tök jól elmagyarázzák a mikrotranzakciós dolog lényegét.) -
Azon a minimapon lévő csőfolyosó nem tetszik, a dungeon siege 3-ra emlékeztet, de remélem csak valami ritka jelenség az ilyen barlang. -
Newfronter #7978 Dehogy lesz. -
isi #7977 Ez ügye nem lesz havidíjas? -
na végre valami -
[SiX] Boci #7975 Leaked képek Kínából:
http://imgur.com/a/pwrPP#398et -
unusual #7974 Nekem kicsit olyan feelingem van mint a lineage2-né mikor logoltam be. ,) -
Egész biztosan fel fogják törni, hisz egy ekkora játéknevet bűn lenne kihagyni a cracker csapatoknak!
Az már más kérdés, hogy jópár dolog nem lesz elérhető és ezáltal más élményt fog nyújtani, mint az eredeti játék.
Aztán majd a sok "szakértő" a warez oldalakon szidni fogja a játékot, mert ez meg az nem működik illetve nem olyan, mint kellene lennie.
Majd ezekről is a Blizzard és az Activision tehet...
StarCraft 2 Wings of Liberty-nél ugyanez volt a helyzet:
"Máig az egyik legszarabb játék, mert még a Skrimish és az Achievmentek sem működnek benne!"
Én is várok már egy CE bejelentésre (megjelenési dátumra) és előrendelésre... -
Newfronter #7972 Ja és ha már itt tartunk, akkor biztos Diablo 3-ból is lesz Starter Edition... Még az is lehet hogy nem lesz warez, mert már szinte majdnem minden a szerveren fog futni. Hogy lesz-e trial kártya mint a StarCraft 2-höz... na azt nem tudom, de én odaadogattam az összeset, gyorsan elkelt. :) -
Jobb, mint a Starcraft kettőjé. -
Newfronter #7970 Blizzard játékok login képernyője ugyanarra a struktúrára épül már egy jó ideje, de hát nincs is ezzel baj. -
Bhalage #7969 wowbol loptak ezt is
;d -
az egeret már vittem is reflexből az acc.name-hez :C -