78998
  • sirdond
    Interjú Max Schaefer-rel

érdekes,hogy már régebben is volt egy RMT terv és mennyire kiáll a blizzard melett
  • Különc
    Te se érted, hogy a világ elhaladt melletted és azok mellett, akiknek egyáltalán nincs vagy nem folyamatos net elérése van.

#8042 Egy RPG-ben megérteném, hogy könyveket olvasgatsz vagy tájakat nézel, NPCkkel beszélgetsz, de a Diabloban pont a gyakás az ami üdítő
  • sirdond
    úgy látom itt feleslegesen mond az ember normális érveket,mert egyesek annyira szűklátókörűek...
    de mindegy, részemről téma lezárva
  • böröczk
    Aha, hát talán kibírja az ember, hogy olyankor nem zsíros kocka módjára az utazással és egyéb értelmes offline szórakozással töltse az idejét.
  • bélanéni #8042
    Azért hogy ne rettentselek el magamtól, azért nem nyugdíjas tempóban nyomom majd, csak azt az eszetlen gyors kapkodást nem csípem. És persze, ha már ismerem az irányítást stb..., annál gyorsabban mehet a dolog.
  • bélanéni #8041
    Majd emlékeztess, ha megjelent a game. Addig azért még fel fogok tűnni itt néha.
  • Noodlee
  • bélanéni #8039
    Egy kérdés: lesz-e valakinek kedve egy kicsit elmélázós, a dolgokat megrágós, ritkán ráérős emberrel partyban tolni? (Ebben a büdös életben már soha nem lesz annyi időm Diablo3-ra, amennyit szeretnék.)
  • bélanéni #8038
    Ja, LAN-on volt a legtutibb haverral. De csak azért mert akkor még nem volt net mindkettőnknek, nekem mégjobb lett volna batlle.net-en vele, enyhén szólva kényelmesebb lett volna, nem kellett volna cipekedni.
  • MrAndree
    Ja, hát idegenekkel természetesen én se fogok játszani egy percet sem. Diablo 2t is csak barátokkal játszottam, nem mindenféle rohanó senkiházival.
  • Noodlee

Az is lehet, hogy párhuzamosan fogom tolni, kicsit single, kicsit battlenet, csak adnák már ki ezt a xart!
    Vagy hibernáltatni kéne magam, vagy valami mesterséges kómát előidézni kiadásig, mert tuti meghülyülök addig.
  • bélanéni #8035
    Én D2-t battle.net miatt vettem meg, illetve ezért kellett a net elsősorban. Aztán bnet-en 1-2 órát ha játszottam, több hónapot single-ben. Egyáltalán nem tetszett net-en, mindenki rohant mint a barom, nem tudtam követni a hülyegyerekek eszetlen tempóját.
    D3-t valószínűleg fogom neten is nyomni, de hogy az első pár hónapban csak single lesz, amíg belejövök, az 100%.
  • Noodlee
    Amúgy szerintem a D3-at is először egyedül fogom végigtolni.
    Partyban nincs idő elmélázni dolgokon, ha éppen úgy van kedved, ott nagyobb a pörgés.
  • Noodlee
    Én rengeteget játszottam D2-vel single-t, pedig volt net is. Amúgy meg simán lehet játszani single karakterrel is másokkal (LAN, Open Battlenet).
  • MrAndree
    Amikor olyan helyen vagyok ahol nincs net akkor nem diabloznék amúgy se, mivel egyedül szerintem az ilyen játékoknak nem igazán van értelme. A D2ben is elkülönült teljesen a single, nem is lehetett átvinni a single karaktert battlenetre, így kb. értelmét is vesztette a léte a dolognak.
  • Különc
    Lassan már Magyarországon is, de nyugatabbra elképzelhetetlen, hogy net nélkül legyél és gondolom úgy veszik, hogy elenyésző azok száma, akik ezt nem tudják megoldani.

Ám MerwlinW jól írta.

#8028: Mindegyik skill AoE és based on weapon damage, na akinek mákja lesz és esik jó fegyó, annak könnyebb lesz. Oh wait, mindenhol így van.
  • sirdond
    de most tök hülyeséget beszélsz. itt nem azon van a hangsúly,hogy azért veszed meg,mert csak singleben akarsz játszani, hanem,hogy amikor éppen olyan helyen vagy,ahol nincs net (vidék,utazás,stb...),akkor is tudjál játszani vele
  • MrAndree
    Ennyi. Amúgy is nehezen tudom elképzelni, hogy valaki kiadna 11-12 ezret Diablo 3ért, hogy aztán játszhasson singleben, tök egyedül. Az ilyen inkább warezolja le, a pénzt meg költse valami értelmesre. :)
  • sirdond
    egy rövidke barbár skill sneak peak

• NovaTerra
    Ezt a cikket a postolást követően 23 másodperccel márt látta is, mert 1999 óta folyamatosan online van. Kb. ezt jelenti, az én értelmezésemben.
  • MerlinW
    "23 mp-vel késöbb ő 1999 óta folyamatosan online." - ennek a mondatnak még magyarul sincs értelme:)

Egyébként jah, az a lényege, hogy mi a fenét hőbörögnek az emberek, gyakorlatilag mindenki 0-24 online, hosszú évek óta. Akinek pedig nincs net-e, az úgysem játszik Diablo-val. Vagy leviszi a laptopját egy McDonalds-ba:)
  • Lonni
    23 mp-vel késöbb ő 1999 óta folyamatosan online.
    de akkor is meg fogja venni.

Lényeg a lényeg, hogy mit zavarja, hogy csak online játszható, ha amúgy is online volt mindig.
  • bélanéni #8024
    Kezd leesni. Hogy azt a "cikket", ami arról szól, hogy kell majd a folyamatos online kapcsolat, azt 23 mp-el a felkerülés után már látta, mert nonstop online, tehát meg fogja venni tuti. Ennyi?
    Amúgy van benne igazság. Azok sírtak a legjobban, akik egyfolytában az F5-öt nyomkodják a böngészőben a Blizzard oldalán.
  • bélanéni #8023
    (Gondoltam, leszarom a büszkeséget, de érteni akarom. Valami olyasmiről van szó, hogy a srác ki van akadva, hogy kell majd az állandó net kapcsolat, és ezért a Blizzard elvesztett egy vásárlót - őt. Ami a 3. képen van, az nem teljesen tiszta. Hogy a srác 1999 óta online, és akkor mi van?)
  • bélanéni #8022
    Igaz, nincs felsőfokúm, de szar sem vagyok angolból, de valahogy csak nem értem a poént.
  • MEdievil
    :)
  • MrAndree
    Valóban nem, de azért a végére már csak az nem szerzett kódot aki nem akart. Egyik haveromnak a végén kb. hetente küldtek egyet.
  • Tatyla
    open sose volt...
  • Akra
    Már látom előre,hogy szept. 30 indul a beta. Tart majd nov. elejéig :S
    De legalább a szerencsések kipróbálhatják. Igaz nagy beleszólásuk úgy se lesz. Qss örülj,hogy Betazhatsz! :P Remélem a karácsonyfa alá fogom tudni tenni...
  • SzirmosSzisza
    Én úgy emlékszem 1-2 hét volt, bár lehet csak open volt már.
  • sirdond
    ezt elolvastad?
    We're preparing ourselves for an extremely limited, and extremely rough beta

amúgy májusban azt nyilatkozták,hogy 6 hónap lesz összesen a béta,ami egy héttel ezelőtt a bejelentés előtt kezdődött el egy zárt,cégen belüli teszteléssel
    szóval,ha tartják magukat az ígérethez, ami persze mostanság egyáltalán nem úgy van, akkor novemberig tart majd
  • Noodlee
    Visszavonva. Figyelmetlen voltam
  • Noodlee
    Van valakinek infója, hogy a durability miképpen fog működni a játékban? Eddig egy képen szereplő cuccnál sem láttam feltüntetve.
  • TurboX
    sc2nél kb. 4-5
  • Tatyla
    valahogy úgy igen :)
  • Carlos
    Szeptember-október béta, november szünet. Karácsonyfa alatt Diablo 3.
    Reménykedem...
  • Tatyla
    wownál is két hónap béta volt egy hónap szünet majd megjelent
  • Since
    Ha rendes béta tesztet akarnak, akkor szerintem legalább fél év lesz a megjelenésig, nemhiszem hogy még ebben az évben kifogna jönni ha szeptemberre tervezik a béta indulását.
    Nem emlékszem pontosan hogy pl. SC2-nél mennyi volt a béta fázis, igaz, az telejsen más kategória. Majd meglátjuk mi lesz.
  • sirdond
    "We're still looking good for third quarter, which is before the end of September.

We're preparing ourselves for an extremely limited, and extremely rough beta. The number of people let in will simply be dependent on concurrency of active players (we want to keep it full), and rough because we expect many issues as we're trying out a lot of new hardware and systems all at the same time. We'll get it ironed out before release of course, but while most of our other game tests have been of seemingly releasable products, we're preparing for this one to be a true beta. "

link
  • Aradebil2
    act1 első harmada lesz benne