78998
  • sata75
    akkor az:)
  • Carlos

p.s.: Truth, true helyett.
  • sata75
    egy "sword of thousand true" ? pendriveon? olyan ismerős valahonnan...:)
  • Különc
    Mondjuk egy normális méretű, tárt szárnyú Archangel Tyrael szobor nem nézne ki rosszul
  • Carlos
    Hát egy igényes diablo szobor süti lenne. Ellenben a pendrive, amin egy extra kard vagy páncél van, vagy rosszabb esetben egy kód, amivel letöltheted a unique 2-7-es kardot bebaszna.
  • Newfronter
    Lehetne a föld textúrája részletgazdagabb ha más nagyon nincs a pályán. Vagy pl. vigye a homokot a szél szép effekttel. Már ez is jobb lenne.
  • Newfronter
    Vagy mint a SC2-nél ahol kapsz egy pendrive-ot, és azon rajta lesz a Diablo 1-2. A pendrive az tetszett mondjuk csak kicsi volt, 1GB-os.

Nekem az artbook az nagyon bejön, de rakhatnának bele posztereket is, meg minőségi pólót vagy más ruhadarabot. Unique cucc így hirtelen nem is tudom mi lenne jó bele, szobrot szokták a legtöbb játék gyűjtői kiadásába beletenni, de ezek nekem unalmasak már.
  • Carlos
    a sivatag nagy és kopár. mit rakjanak bele?
  • Newfronter
    Nekem az effektek nagyon tetszenek, a fizika is nagyon jó. Ez a kettő már a játékélményt igen felcsigázza. A környezet szegénysége 1-2 látott pályán nekem is sivár volt, de a többin viszont nagyon stílusos.
  • elitehun
    Csak ne valami ratyi szobrot adjanak :S
  • elitehun
    lol
    Szerintem valahogy úgy fog kinézni mint ahogy a cd galaxisnál ábrázolták
  • Különc
  • Hegi90
    Remélem ennek a borítóján nem lesz "égdörgetés, vagy MEGA MULTIPLAYER"
  • Klemice
    nincs, még megjelenési dátum sincs, nem hogy ce tartalom :)
    én is előrendelem ott ahol a legolcsóbb
  • Carlos
    CE 0 day buy lesz nekem asszem. Van infó a CE tartalmáról?
  • Klemice
    25 a ce 13 a sima kb
  • elitehun
    Szerintetek mennyibe fog fájni?
  • Terence007
    Szerintem a rombolható környezet meg még pár apróság amiket láttunk már elég. Nem szeretném ha túl komplexre csinálnák meg, az egyik amit mindig is szerettem a Diabloban az az esztelen hentelés volt. Ha nagyon taktikázni akarok majd játszok valami stratégiai játékkal.
  • dinostaRR
    Sziasztok!
    Gondolom elég sokatok használ xfire-t, így létrehoztam egy xfire grouppot a jövőbeli dio3-as magyar játékosoknak! Célja a kis leírásban olvasható! Xfire diablo 3 Hungary: http://www.xfire.com/clans/d3hun/
    Bárki csatlakozhat aki használ XF-t és dio3azni fog!
  • Fehercsoki
    Eddigi videók alapján azért lesz wowhoz hasonló boss,de inkább csak olyasmik mint a kis szintű instában lévő bossok,szóval nagyon nem kell majd megerőltetni magad.
  • Tatyla
    nem hinném hogy ilyen bonyolult dolgokat meg taktikát építenének be.
  • pluhi
    Kérdés, hogy elmennek-e Wow irányba a bossharcokkal, mégha kicsiben is. Kell-e majd taktika, jó időpontban benyomott stun, heal (lesz egyáltalán?), vagy marad "ütöd és AOEból kiállsz" vonal. Aggro rendszer?
  • Különc
    Nekem annyi, hogy a kültéri részek a videókban nekem kicsit túl kopárnak tűnnek, 1-2 fa, bokor de semmi. (Értem, hogy a hangulat, de grafikailag nekem nem jön be az, remélem részletesebb lesz)

Witch Doctor spellje, ahol 3 ghoul egymásra ugrik és eldől szerintem kissé komikus inkább, abszolút nem bejövős.

Videók alapján egyszerűnek tűnik, mert gondolom god mode on van, jó lenne látni egy olyan fightot, ahol látjuk mennyire kemény a game.
  • Klemice
    béta gameplay van fenn valahol?
  • sirdond
    az a gond, hogy ilyen téren gyakorlatilag semmit nem tudni. tavalyi blizzcon óta rengeteget változott a game, tehát az nem mérvadó, a mostani béta meg extrém módon rövid és limitált.
    felesleges lenne hasonlítani az elődökhöz,még
  • pluhi
    Üdv! Inkább arról dumáljunk, hogy kit mi fogott meg eddig a látottakból. Nem arra gondolok, hogy két unique-ból meglesz a gázszámla, hanem magát a játékmenetet/hangulatot mennyire találja vonzónak az, aki már tolta az első két részt is. Magam semmi olyan játéktechnikai újdonságot nem tudtam még felfedezni, amitől viszketni kezdene a tenyerem. Nyilván van még a kalapban pár trükk, ami csak később derül ki, bár a béta közeledtével a nagy meglepetések esélye csekély.
  • miilann04
    egyetlen esély van arra, hogy olcsóbb lesz, előrendelésnél, de ez sem biztos, és ott se kell számítani hatalmas leárazásra :)
  • Daell Drow
    Kizart hogy olcsobb legyen, meg jelenik kb 25k kornyeken. Aztan marad ennyi az ara mig par honap mulva teljessen el nem fogy. Sc2 is igy volt, bar en ott is sima papirdobozost vettem. Nem erdekelet a CE tartalma, de a Diablo 3nal majd lehet meggondolom magam ha latom a CE tartalmat.
  • Klemice
    én decemberben 18ért vettem egy bontatlan sc2 collectorst igaz az mázli volt
  • Hegi90
    igen, jól látod... :)
    Akkor maradok a simánál.
  • Newfronter
    Öööö te nem StarCraftos vagy? Itt is hasonló a helyzet szerintem. Az SC2 gyűjtői változatának az ára lement? Mert szerintem épp ellenkezőleg, egy idő után már nem árulnak a boltok collectors-t és pont ez miatt drágulnak, mert sokan keresik...bár én a sima változatot vettem meg.
  • Hegi90
    Van rá esély, hogy a gyűjtői változat pár hónap alatt leértékelődik, és meg tudom venni alacsonyabb áron?
    nem vagyok valami jártas eredeti játék témában :D
  • XeeN
    Hát, ha már az első két rész itt pihen a polcomon, szorítok egy kis helyet a harmadiknak is.
  • bélanéni #8053
    XeeN, ezek szerint a harmadik részre is beruházol. I like
  • XeeN
    Azért írtam, hogy 3-4 tagú a csapat, mert van egy gyenge láncszem... :)
  • MrAndree
    A legjobb érv egyik helyen az volt, hogy a srácnak van egy netes PCje meg egy gamer PCje amit ő nem hajlandó rákötni a netre mert nem fertőzi össze mindenféle vírusokkal... Hát tényleg dögöljön meg a blizzard. :)
  • TurboX
    még a béta is kérdéses de már a csapatszervezésnél vagyunk, ezt már szeretem:DD!
  • sirdond
    jelenlegi állás szerint egy játékban max 4en lehetnek majd,szóval úgy érdemes szervezni a csapatok
  • XeeN
    Mi 3-4-en összeszokott csapatként szívesen látunk. :) (Mint régi, öreg játékos, lassan haladok.)
  • sata75
    csatlakoznék az elmélázásban!!!:)