78998
  • sirdond
    felesleges is lenne fogadni úgy,hogy tudom,hogy én nyerek

csupán olvasni kell a híreket,bluepostokat,fórumokat és hamar rájön az ember,hogy a játék még közel sincs olyan állapotban,hogy megjelenhessen

Klemice: ha blizzard csak a felét betartaná annak,amit mond,egyesek már a bétával játszanának :D
  • TurboX
    +1
  • bélanéni #8164
    Ha 11 évet ki lehetett várni, mi ez a +1-2 hónap?
    Csak legyen fasza, bár arra minden esély megvan.
  • Daell Drow
    Elosszor aug eleje, utana aug kozepe. Most meg szeptember kozepe, a beta kezdes. Kezdek ki abrandulni, egyre csak tolodik az egesz.
  • bélanéni #8162
    Jaja, gondolom a WoW előfizetés k*rva kevés.
  • Klemice
    valamit produkálniuk kell a pénzügyi évre, nemde? nem volt wow kieg, sc2 kieg se
  • [SiX] Boci
    Erre ne nagyon fogadjál :).
  • berlinboy6329
    16:47: Now for Q&A. First question: When will the Diablo III beta be ready?
    When it’s ready is the jokey response, but looking at mid-September currently. No word on a Diablo III release date either.
  • sirdond
    szerintem kár beleélni magadat. nem lesz idén d3 megjelenés.
  • AzraelArchangel
    yesss... ez már több mint a semmi... én lemondok a banturól, csak legyen pokoli az idei karácsony...
  • [SiX] Boci
    Bashiok post:
    "Anyway, to set expectations straight, beta in August is unlikely. But it shouldn't be too long after."
  • [SiX] Boci
    "Diablo III's beta will hit by September, hopefully before, Blizzard game director Jay Wilson said during a Gamescom press conference today."
    http://kotaku.com/5831780/bdiablo-iii​-beta-will-begin-by-s​eptember-still-no-fin​al-release-date
  • Sáska
    agree
  • berlinboy6329
    Idén akkor ezek a bejelentések,mint tavaly az artisan vagy lesz még valami?
  • sirdond
    én meg remélem,hogy írtó nehéz lesz és rákényszerít a csapatjátékra. vagy ha arra nem is, de legalább a megfontolt, taktikus játékra.
  • Aradebil2
    infernó király lesz,azért remélem casualoknak is elérhető lesz,mint d2 end-game eventek(überezés)
  • Davidus
    képek a press eventről
    http://www.judgehype.com/index.php?page=gimages&g=7721
  • sirdond
    nem kell mindent elhinni,amit ott mondanak :D
    de amúgy igen, újak
  • Klemice
    legalább a diablo3.hu egy fokkal jobb mint az a foshalmaz starcraft2.hu
  • Newfronter
    Diablo3.hu-n is azt mondják hogy új képek. Jó mert szerintem is újak, legalábbis szebbek, és igen hangulatosak. EZ ÜTNI FOG!
  • Avenger
    A kaszt trailerek nagyon ütnek abban a játékban :) Egy béta jelentkezést megér :)
  • berlinboy6329
    Én is azt olvastam..Dehát ezek képek, lehet,hogy frissek..és tényleg mintha jobban néznének ki.
  • Newfronter
    Nem azt mondták hogy 2010-es build-et visznek ki a showra?
  • berlinboy6329
    Új képek
  • berlinboy6329
    Hmm,Inferno confirmed..

Brutál gecikemény szörnyek,itemek amik csak ott esnek és csak 60-as szint után elérhető.

Meg azt mondják kurvasokat csiszoltak a grafikán.
  • bélanéni #8141
    Hát ha swtor-ba mélyebben belemerülsz (engem szerencsére nem érdekel), akkor D3-ra se nagyon lesz majd időd.
    Nekem még ott van SC2, Witcher2, ezeket megvettem, de jó ha 6-7 órát játszottam eddig velük. Aztán ma jelent meg a Bastion. Én sem számolom a napokat.
  • sirdond
    hát, azért jön még idén egy skyrim, swtor, na meg torchlight 2 is :D
    nem unatkoznék,ha csak jövőre jönne
  • bélanéni #8139
    Gondolom ti is azért inkább játszanátok még 2011-ben, mint hogy új logom legyen.
  • bélanéni #8138
  • sirdond
    itt a topikja is
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307696391
  • Sáska
    kicsit off, de igy a beta varakozas kozben rabukkantam egy masik, de hasonlo jatek betajara, ahol random hivjak be az embereket fel orankent. Erdekes, es otletes megoldas, hogy tudod, ki lesz a kovetkezo szerencses:
    PoE Beta Invite Timer
  • Avenger
    Gondoltam, hogy valami ilyesmi, de már le is vették a hírt :D
  • r4pt0r
    Elvileg csak a 2010est vitték ki, szóval ez már nem így néz ki.
  • Avenger
    TALENT fák, ahogy látom eléggé pre-alfa állapotban. Ne mondjátok, hogy nem lesz fire ball a wizardnak :)
  • elitehun
    Én még nem láttam eddig, kösz
  • sata75
    szerintem csak be vagy csokizva, hogy új logód lesz, azért erőlteted az idei megjelenést:)
  • r4pt0r
    Mondták is hogy csak azért lesz béta hogy le tudják tesztelni a szervereket, a játékbeli dolgokat meg csak a belsős emberek tesztelik, hogy minél kevesebb dolog kerüljön ki.
  • bélanéni #8129
    (persze annyira szar nem lehet, legfeljebb ha még 4-5 évig fejlesztik)
  • bélanéni #8128
    SC2-nél single béta nem is volt, a multi balanszolásának komplexitása miatt tartott csak olyan sokáig. D3-nál szerintem elég is az 1-1,5 hónap. Idén még simán megjelenhet. Amúgy már elég Duke Nukem Forever szindrómát érzek.
  • Aradebil2
    nem lesz olyan nagyszabású béta mint sc2-nél,nemtom egyesek még mindig miért hiszik ezt...én azt is el tudom képzelni,hogy a béta futni fog max 3-4 hétig,amíg be nem lövik összes szerót,aztán csók,neadj isten pár nap stress teszt a végén