78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
sirdond #8166 felesleges is lenne fogadni úgy,hogy tudom,hogy én nyerek 
csupán olvasni kell a híreket,bluepostokat,fórumokat és hamar rájön az ember,hogy a játék még közel sincs olyan állapotban,hogy megjelenhessen
Klemice: ha blizzard csak a felét betartaná annak,amit mond,egyesek már a bétával játszanának :D -
+1
-
Ha 11 évet ki lehetett várni, mi ez a +1-2 hónap?
Csak legyen fasza, bár arra minden esély megvan. -
Elosszor aug eleje, utana aug kozepe. Most meg szeptember kozepe, a beta kezdes. Kezdek ki abrandulni, egyre csak tolodik az egesz. -
Jaja, gondolom a WoW előfizetés k*rva kevés.
-
valamit produkálniuk kell a pénzügyi évre, nemde? nem volt wow kieg, sc2 kieg se -
[SiX] Boci #8160 Erre ne nagyon fogadjál :). -
16:47: Now for Q&A. First question: When will the Diablo III beta be ready?
When it’s ready is the jokey response, but looking at mid-September currently. No word on a Diablo III release date either. -
sirdond #8158 szerintem kár beleélni magadat. nem lesz idén d3 megjelenés. -
AzraelArchangel #8157 yesss... ez már több mint a semmi... én lemondok a banturól, csak legyen pokoli az idei karácsony... -
[SiX] Boci #8156 Bashiok post:
"Anyway, to set expectations straight, beta in August is unlikely. But it shouldn't be too long after." -
[SiX] Boci #8155 "Diablo III's beta will hit by September, hopefully before, Blizzard game director Jay Wilson said during a Gamescom press conference today."
http://kotaku.com/5831780/bdiablo-iii-beta-will-begin-by-september-still-no-final-release-date -
agree
-
Idén akkor ezek a bejelentések,mint tavaly az artisan vagy lesz még valami? -
sirdond #8152 én meg remélem,hogy írtó nehéz lesz és rákényszerít a csapatjátékra. vagy ha arra nem is, de legalább a megfontolt, taktikus játékra. -
infernó király lesz,azért remélem casualoknak is elérhető lesz,mint d2 end-game eventek(überezés) -
képek a press eventről
http://www.judgehype.com/index.php?page=gimages&g=7721
-
sirdond #8149 nem kell mindent elhinni,amit ott mondanak :D
de amúgy igen, újak -
legalább a diablo3.hu egy fokkal jobb mint az a foshalmaz starcraft2.hu -
Newfronter #8147 Diablo3.hu-n is azt mondják hogy új képek. Jó mert szerintem is újak, legalábbis szebbek, és igen hangulatosak. EZ ÜTNI FOG! -
A kaszt trailerek nagyon ütnek abban a játékban :) Egy béta jelentkezést megér :) -
Én is azt olvastam..Dehát ezek képek, lehet,hogy frissek..és tényleg mintha jobban néznének ki. -
Newfronter #8144 Nem azt mondták hogy 2010-es build-et visznek ki a showra? -
Új képek -
Hmm,Inferno confirmed..
Brutál gecikemény szörnyek,itemek amik csak ott esnek és csak 60-as szint után elérhető.
Meg azt mondják kurvasokat csiszoltak a grafikán. -
Hát ha swtor-ba mélyebben belemerülsz (engem szerencsére nem érdekel), akkor D3-ra se nagyon lesz majd időd. 
Nekem még ott van SC2, Witcher2, ezeket megvettem, de jó ha 6-7 órát játszottam eddig velük. Aztán ma jelent meg a Bastion. Én sem számolom a napokat. -
sirdond #8140 hát, azért jön még idén egy skyrim, swtor, na meg torchlight 2 is :D
nem unatkoznék,ha csak jövőre jönne -
Gondolom ti is azért inkább játszanátok még 2011-ben, mint hogy új logom legyen.
-
-
sirdond #8137 itt a topikja is
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307696391 -
kicsit off, de igy a beta varakozas kozben rabukkantam egy masik, de hasonlo jatek betajara, ahol random hivjak be az embereket fel orankent. Erdekes, es otletes megoldas, hogy tudod, ki lesz a kovetkezo szerencses:
PoE Beta Invite Timer -
Gondoltam, hogy valami ilyesmi, de már le is vették a hírt :D -
r4pt0r #8134 Elvileg csak a 2010est vitték ki, szóval ez már nem így néz ki. -
TALENT fák, ahogy látom eléggé pre-alfa állapotban. Ne mondjátok, hogy nem lesz fire ball a wizardnak :) -
Én még nem láttam eddig, kösz -
sata75 #8131 szerintem csak be vagy csokizva, hogy új logód lesz, azért erőlteted az idei megjelenést:) -
r4pt0r #8130 Mondták is hogy csak azért lesz béta hogy le tudják tesztelni a szervereket, a játékbeli dolgokat meg csak a belsős emberek tesztelik, hogy minél kevesebb dolog kerüljön ki. -
(persze annyira szar nem lehet, legfeljebb ha még 4-5 évig fejlesztik) -
SC2-nél single béta nem is volt, a multi balanszolásának komplexitása miatt tartott csak olyan sokáig. D3-nál szerintem elég is az 1-1,5 hónap. Idén még simán megjelenhet. Amúgy már elég Duke Nukem Forever szindrómát érzek. 
-
nem lesz olyan nagyszabású béta mint sc2-nél,nemtom egyesek még mindig miért hiszik ezt...én azt is el tudom képzelni,hogy a béta futni fog max 3-4 hétig,amíg be nem lövik összes szerót,aztán csók,neadj isten pár nap stress teszt a végén