78998
  • Terence007
    Tudnom kéne?
  • Különc
    Te most viccelsz, ugye?
  • Terence007
    Áh most már nem lesz bejelentés ma. Egyébként mi az az időeltolódás?
  • Terence007
    Akkor se!
  • Klemice
    azzal időt nyersz, te ...
  • Terence007
    Akkor se!
  • Klemice
    időeltolódás
  • Terence007
    Van még 5 perc, én nem adom fel!
  • nr1ranger
    Boby bácsi idén úgyis megszedi magát az új coddal.
  • sata75
    látom azért sikerült megfognod a mondandóm lényegét
  • NovaTerra
    De jól informált vagy. Ezeket honnan veszed? Közröhej a neten? Az lehet pár játék topicba, hírben Pistike szidja, mert valakit kell neki, hisz nem tud mivel játszani. Csak azt felejtik el sokan, hogy hosszú évek óta a világ egyik legsikeresebb üzletemberéről beszélnek. És valóban a Vivendié az AB-d. Illetve a részvényeseké. De tény, hogy a korábbi Blizzard tulaj olvasztotta egybe az Activisionnal, amelyért bár részvényekkel is fizetett, mégis náluk maradt a többségi tulajdon. És nagyon ésszerűen kinevezték elnöknek, már, akkor sikeres Kotickot. Ebben a topicban meg az összes d3 fórumon azt lehet olvasni : "mikor jelenik már meg?, mióta készítik már?" Erre most felveti valaki, hogy Kotick miatt tuti megjelenik, mert "pénzéhez, bla-bla". Erre megjön az instant válasz, "remélem nem szarják el miatta". Megmosolyogtató ez a ciklus.
  • sata75
    bejelenthetjük, hogy nem történt semmi
  • Klemice
    aug 23 nem valami bejelentési nap?
  • sirdond
    nem próbálom hirdetni az igét,de akkor gondolkozz logikusan,szerinted egy ceo-nak nincs beleszólása a dolgokba cégen belül? ő egy üzletember és nem játékfejlesztő és a minél nagyobb profit érdekli. ő erőlteti az idei megjelenést, de ha idén nem is jön, 100%,hogy 2012 első negyedévében
  • r4pt0r
    Ez az erőltetés szerintem nem volt benne a nyilatkozatban. Azt mondták hogy megpróbálják kiadni idén, de ha nem tudják akkor nem tudják. Eddig is ilyen volt a Blizz játékfejlesztése. És igen folyamatosan tolódik a megjelenés, nézzetek meg egy videót amit bejelentésnél és utána mutattak, és egy mostanit. Kb a grafikán kívül nem sok minden maradt az ami volt, de sok helyen még az se maradt.

Szóval ez a boby féle hivatkozás ez egy új keletű Antiblizz dolog, nem gond csak nem kell itt hirdetni az igét bizonyíték nélkül, mert legalábbis számomra marha unalmas.
  • sata75
    ja remélem is, hogy ez is csak egy összeesküvés elmélet.
    de tudod nem zörög a a paraszt, izé haraszt...
  • sirdond
    miért, a legutóbbi beszólás morhaime-től a megjelenéssel kapcsolatban,hogy nincs még dátum,de mepróbáljuk erőltetni a 2011-es megjelenést (bocs,de nem találom a pontos idézetet) ez nem kotick-nak köszönhető? mikor hallottunk ilyet mi a blizzard-tól akármilyen játékkal is kapcsolatban? soha,inkább olyanok voltak, hogy soon,vagy tolódik a megjelenés,mert apróbb hibákat találtunk,stb...
    sajnos kotick a császár actiblizz-nél és sajnos igen is van beleszólása a dolgokba :/
  • r4pt0r
    Innen-onnan lehet hogy csepegnek infok, de ez csak találgatás. Én nem látom a jelét blizz tempóján a nagy beleszólást. Ha rajta múlt volna már Diablo 5öt tolnánk, és minden évben kijönne 1, 10db DLCvel. De mivel nem látom, nem adok sokat ezekre az infokra.
  • sata75
    lehet, hogy "csak" egy ember a gépezetben de, hogy bazi nagy fogaskerék az biztos:)
    innen-onnan csepegnek az infók, hogy mindenbe belepofázik a Blizzen belül is,amit persze tagadnak... a profit orientált beszólásai pedig közröhejt képeznek a neten:)
    "Idézet tőle: “if it was left to me, I would raise the prices even further.” "
    csak azért merek belepofázni mert éppen kb 3 órája olvasgattam az arcról:)
  • r4pt0r
    Régen a Blizzard Vivendi alatt volt, 2008ben beolvaszották az Activisont is, de nem tartották meg a vivendi nevet mert az Act ismertebb. Viszont részvénytöbbségben van még mindig a Vivendi, vagyis boby kotick is csak egy ember a gépezetben.

Legalábbis így tudom.
  • pacquiao
    boby kotick miért is?
  • sirdond
    nekik lehet,hogy mindegy (bár én ezt is kétlem), viszont boby kotick 100%,hogy nem fogja engedni
  • pacquiao
    jah tudom szeptemberben jön a Beta . Jay wilson elmondta hogy igyekeznek Decemberben kiadni a játékot gondolom karácsony miatt . De ha ez nem jön össze akkor úgy lesznek vele nem mind1 hogy 2012 március vagy 2012 junius .....
  • LordLoss
    de a béta elvileg jön szeptemberben
  • sirdond
    előbb még kérdezgetsz most meg már spekulálsz? :D
  • pacquiao
    2012 május lesz ebböl is vagy késöbb
  • sirdond
    senki nem tudja.olvass vissza
  • elitehun
    Vagy idén vagy jövőre
  • pacquiao
    Sziasztok Diablo 3 mikor jelenik meg valaki tudja ? vagy hallott valamit ? elvileg azt mondják karácsony miatt szeretnék kiadni a játékot , vagy 2012 eleje . ki mit mond melyik a valószínűbb?
  • FSpofon
    a napra lehet nézni
  • böröczk
    tudom, ott van alatta, de még akkor se láttam ezeket, és szépek.
  • Newfronter
    Ezek 2005-ös képek, a játék már egyáltalán nem ilyen, köze sincs ehhez.
  • böröczk
    ú, ezek a képek nagyon szépek, még nem is láttam őket, egész sokat kidobtak mostanság.
    ha elkezdenek nekem jövő évről beszélni, le is szedem a totyikot a favból, mert csak megy a fölösleges nyálcsorgatás
  • Noodlee
    Semmi gond, én nem ítéllek el sem a zenei izlésed, sem a helyesírásod miatt. Nálam nem ettől függ, hogy ki a xar ember, és ki nem :)
  • LordLoss
    bocs ,de nem szokásom csak hivatalos iratokba törni magam ilyesmivel lehet nem jó ,de eddig még nem zavart senkit...
  • Noodlee
    "mondjuk nekem tök 8 hogy mikor kezdték csak legyen jó"
    Igaz, ezzel én is így vagyok.

OFF
    "az hogy kezdjem nagy betűvel a mondatot? minek?"
    No Comment

Nem értem, hogy miért pont a nagybetűiden akadtak ki, amikor egyik kommentedben sem használtál egy K vesszőt sem, ami az én szememet jobban bacca. :)
  • LordLoss
    "hova tart a világ, ha már az ultramagyarokat se érdekli a kultúra?"
    ezt írtad arra hogy nem írok helyesen tehát a helyesírás nálad egyenlő a kultúrával
  • LordLoss
    mondjuk nekem tök 8 hogy mikor kezdték csak legyen jó
    az hogy kezdjem nagy betűvel a mondatot? minek? ez egy fórum
    meg nem mind1 milyen képem van? a zenei érdeklődés nem függ össze semmivel...
    az írás nem feltétlenül szerves része a kultúrának az írás inkább éltetője annak ugyani írás nélkül is léteztek civilizációk és nem lehet mondani hogy nem volt kultúrájuk van olyan része a kultúrának aminek szerves rész az írást ezt nevezzük ugyebár irodalomnak
  • Hegi90
    Kösz, leszek olyan elnéző magammal, hogy nem szőrözök minden faszságon, és nem baszom el mások és a saját időmet ezzel ;)
  • sirdond
    nem mondtam,hogy nekem van igazam, csak azt kérdeztem,hogy honnan tudod biztosra?

amúgy meg nem tudom ki csinálta a magyar wikit,de a kiemelt rész is hibás,mivel a blizzard north 2000ben kezdte a fejlesztést és 2005-ben pedig bezártak