78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Terence007 #8286 Tudnom kéne? -
Te most viccelsz, ugye? -
Terence007 #8284 Áh most már nem lesz bejelentés ma. Egyébként mi az az időeltolódás? -
Terence007 #8283 Akkor se! -
azzal időt nyersz, te ... -
Terence007 #8281 Akkor se! -
időeltolódás -
Terence007 #8279 Van még 5 perc, én nem adom fel! -
Boby bácsi idén úgyis megszedi magát az új coddal. -
sata75 #8277 látom azért sikerült megfognod a mondandóm lényegét -
NovaTerra #8276 De jól informált vagy. Ezeket honnan veszed? Közröhej a neten? Az lehet pár játék topicba, hírben Pistike szidja, mert valakit kell neki, hisz nem tud mivel játszani. Csak azt felejtik el sokan, hogy hosszú évek óta a világ egyik legsikeresebb üzletemberéről beszélnek. És valóban a Vivendié az AB-d. Illetve a részvényeseké. De tény, hogy a korábbi Blizzard tulaj olvasztotta egybe az Activisionnal, amelyért bár részvényekkel is fizetett, mégis náluk maradt a többségi tulajdon. És nagyon ésszerűen kinevezték elnöknek, már, akkor sikeres Kotickot. Ebben a topicban meg az összes d3 fórumon azt lehet olvasni : "mikor jelenik már meg?, mióta készítik már?" Erre most felveti valaki, hogy Kotick miatt tuti megjelenik, mert "pénzéhez, bla-bla". Erre megjön az instant válasz, "remélem nem szarják el miatta". Megmosolyogtató ez a ciklus. -
sata75 #8275 bejelenthetjük, hogy nem történt semmi -
aug 23 nem valami bejelentési nap? -
sirdond #8273 nem próbálom hirdetni az igét,de akkor gondolkozz logikusan,szerinted egy ceo-nak nincs beleszólása a dolgokba cégen belül? ő egy üzletember és nem játékfejlesztő és a minél nagyobb profit érdekli. ő erőlteti az idei megjelenést, de ha idén nem is jön, 100%,hogy 2012 első negyedévében -
r4pt0r #8272 Ez az erőltetés szerintem nem volt benne a nyilatkozatban. Azt mondták hogy megpróbálják kiadni idén, de ha nem tudják akkor nem tudják. Eddig is ilyen volt a Blizz játékfejlesztése. És igen folyamatosan tolódik a megjelenés, nézzetek meg egy videót amit bejelentésnél és utána mutattak, és egy mostanit. Kb a grafikán kívül nem sok minden maradt az ami volt, de sok helyen még az se maradt.
Szóval ez a boby féle hivatkozás ez egy új keletű Antiblizz dolog, nem gond csak nem kell itt hirdetni az igét bizonyíték nélkül, mert legalábbis számomra marha unalmas.
-
sata75 #8271 ja remélem is, hogy ez is csak egy összeesküvés elmélet.
de tudod nem zörög a a paraszt, izé haraszt... -
sirdond #8270 miért, a legutóbbi beszólás morhaime-től a megjelenéssel kapcsolatban,hogy nincs még dátum,de mepróbáljuk erőltetni a 2011-es megjelenést (bocs,de nem találom a pontos idézetet) ez nem kotick-nak köszönhető? mikor hallottunk ilyet mi a blizzard-tól akármilyen játékkal is kapcsolatban? soha,inkább olyanok voltak, hogy soon,vagy tolódik a megjelenés,mert apróbb hibákat találtunk,stb...
sajnos kotick a császár actiblizz-nél és sajnos igen is van beleszólása a dolgokba :/ -
r4pt0r #8269 Innen-onnan lehet hogy csepegnek infok, de ez csak találgatás. Én nem látom a jelét blizz tempóján a nagy beleszólást. Ha rajta múlt volna már Diablo 5öt tolnánk, és minden évben kijönne 1, 10db DLCvel. De mivel nem látom, nem adok sokat ezekre az infokra. -
sata75 #8268 lehet, hogy "csak" egy ember a gépezetben de, hogy bazi nagy fogaskerék az biztos:)
innen-onnan csepegnek az infók, hogy mindenbe belepofázik a Blizzen belül is,amit persze tagadnak... a profit orientált beszólásai pedig közröhejt képeznek a neten:)
"Idézet tőle: “if it was left to me, I would raise the prices even further.” "
csak azért merek belepofázni mert éppen kb 3 órája olvasgattam az arcról:) -
r4pt0r #8267 Régen a Blizzard Vivendi alatt volt, 2008ben beolvaszották az Activisont is, de nem tartották meg a vivendi nevet mert az Act ismertebb. Viszont részvénytöbbségben van még mindig a Vivendi, vagyis boby kotick is csak egy ember a gépezetben.
Legalábbis így tudom. -
pacquiao #8266 boby kotick miért is? -
sirdond #8265 nekik lehet,hogy mindegy (bár én ezt is kétlem), viszont boby kotick 100%,hogy nem fogja engedni -
pacquiao #8264 jah tudom szeptemberben jön a Beta . Jay wilson elmondta hogy igyekeznek Decemberben kiadni a játékot gondolom karácsony miatt . De ha ez nem jön össze akkor úgy lesznek vele nem mind1 hogy 2012 március vagy 2012 junius ..... -
LordLoss #8263 de a béta elvileg jön szeptemberben -
sirdond #8262 előbb még kérdezgetsz most meg már spekulálsz? :D -
pacquiao #8261 2012 május lesz ebböl is vagy késöbb -
sirdond #8260 senki nem tudja.olvass vissza -
Vagy idén vagy jövőre -
pacquiao #8258 Sziasztok Diablo 3 mikor jelenik meg valaki tudja ? vagy hallott valamit ? elvileg azt mondják karácsony miatt szeretnék kiadni a játékot , vagy 2012 eleje . ki mit mond melyik a valószínűbb? -
a napra lehet nézni -
tudom, ott van alatta, de még akkor se láttam ezeket, és szépek. -
Newfronter #8255 Ezek 2005-ös képek, a játék már egyáltalán nem ilyen, köze sincs ehhez. -
ú, ezek a képek nagyon szépek, még nem is láttam őket, egész sokat kidobtak mostanság.
ha elkezdenek nekem jövő évről beszélni, le is szedem a totyikot a favból, mert csak megy a fölösleges nyálcsorgatás
-
Noodlee #8253 Semmi gond, én nem ítéllek el sem a zenei izlésed, sem a helyesírásod miatt. Nálam nem ettől függ, hogy ki a xar ember, és ki nem :) -
LordLoss #8252 bocs ,de nem szokásom csak hivatalos iratokba törni magam ilyesmivel lehet nem jó ,de eddig még nem zavart senkit... -
Noodlee #8251 "mondjuk nekem tök 8 hogy mikor kezdték csak legyen jó"
Igaz, ezzel én is így vagyok.
OFF
"az hogy kezdjem nagy betűvel a mondatot? minek?"
No Comment
Nem értem, hogy miért pont a nagybetűiden akadtak ki, amikor egyik kommentedben sem használtál egy K vesszőt sem, ami az én szememet jobban bacca. :) -
LordLoss #8250 "hova tart a világ, ha már az ultramagyarokat se érdekli a kultúra?"
ezt írtad arra hogy nem írok helyesen tehát a helyesírás nálad egyenlő a kultúrával -
LordLoss #8249 mondjuk nekem tök 8 hogy mikor kezdték csak legyen jó
az hogy kezdjem nagy betűvel a mondatot? minek? ez egy fórum
meg nem mind1 milyen képem van? a zenei érdeklődés nem függ össze semmivel...
az írás nem feltétlenül szerves része a kultúrának az írás inkább éltetője annak ugyani írás nélkül is léteztek civilizációk és nem lehet mondani hogy nem volt kultúrájuk van olyan része a kultúrának aminek szerves rész az írást ezt nevezzük ugyebár irodalomnak -
Kösz, leszek olyan elnéző magammal, hogy nem szőrözök minden faszságon, és nem baszom el mások és a saját időmet ezzel ;) -
sirdond #8247 nem mondtam,hogy nekem van igazam, csak azt kérdeztem,hogy honnan tudod biztosra?
amúgy meg nem tudom ki csinálta a magyar wikit,de a kiemelt rész is hibás,mivel a blizzard north 2000ben kezdte a fejlesztést és 2005-ben pedig bezártak