78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
http://www.youtube.com/watch?v=_q6lLf8Y8Mo -
Newfronter #8325 Nagyon valószínű. :) Én még ezeket nem láttam, meg vannak menüelemek is ami eléggé érett állapotra utalnak. Ja meg a bal sarokban ott van hogy BETA. -
Ezek újak vagy mi? -
-
sata75 #8322 béta állapotban van a béta -
sirdond #8321 soon -
na mi a jó isten van ezzel a bétával??? -
Jól van na! Hülyeséget irtam mindenkivel előfordul :P
Amúgy ja, nagyon úgy néz ki hogy először a demon hunterrel viszem végig. Tetszik hogy két különböző forrást használ -
Bhalage #8318 sokat tud sebezni loál
ez egy hent jatek megjohogy mindegyik kari sokat tud sebezni (amig nem jon egy physical, stb immunitys mob akkor meg skera! ;D) -
és skelemancer sem :(
kíváncsi leszek hogy egy doki mennyire fogja helyettesíteni azt a hangulatot.. -
kár hogy nem lesz hammerdin :D -
Igen tudom, csak hülyén fogalmaztam XD
Úgy értettem hogy a vidik alapján elég gyengének tűnik, de ahogy te is mondod hülyeség most ezt nézni. De szerintem demon hunterrel fogom leekzdeni, aztán jöhet a barbár -
Hogy mi hányat vagy mekkorát tud sebezni most, mennyire tűnik "erősnek", az egy dolog, mert a megjelenésig úgyis változni fog, val'szeg nem is keveset (meg utána is). Az alapján karaktert választani, hogy mennyire "erős", eléggé.. felszínes, mert önmagában az erő, kevés, tudni kell jól használni és kihasználni a képességeket, főleg majd most, hogy nem lesz mana/health poti vedelés kifulladásig. A másik meg, hogy minden karinak meglesz az a szituáció, amiben hatékonyabb/"erősebb" és amiben gyengébb mint egy másik. -
Ja. Most a szivem a demon hunter felé húz mert tetszik hogy sokat tud sebezni, de a kérdés hogy mennyire erős -
Aspyrin #8312 Van időd még rajta gondolkodni, bőven. :D -
Lehet hogy mégse barbárral leszek elsőre hanem demon hunterrel. Olyan nehéz dönteni :P -
Király
-
sirdond #8309 Resource system bővebben -
sirdond #8308 semmi köze a bétához, 6 havonta van reset és most lesz itt az ideje -
elvileg szept 28 d2 ladder reset, szóval akkor jön a béta szerintem -
epp akartam kerdezni, hogy ezt nem lattuk-e mar?! :-) -
sirdond #8305 nvm,semmi érdekes,ez egy réggebbi videó,csak annyira megörültem,hogy egyből linkeltem :D
azért,ha valaki unatkozik annak érdekes lehet -
sirdond #8304 aki épp a közelben mindenképpen nézze
http://www.teamliquid.net/video/streams/MLG_Raleigh_Red
az sc2 redstreamen éppen d3 gameplay megy -
Hú ez aztán hatalmas oltás volt... -
vidu01 #8302 Mekkora keci nagy troll vagy te, hogy neked mindenbe bele kell kötnöd... -
Aww nekem csak kis körszakállam van nincs ekkora bazinagy :( -
sirdond #8300 milyen kamu dátum? -
Ne szórakozzanak, hanem tolják ki a bétát.
Elég volt már a sok ígérgetésből és kamu dátumból. Minden ilyen jópofizás csak időhúzás. -
ó hát persze... -
sirdond #8297 szakállakra fel!
de jó,hogy pont múlt héten borotválkoztam meg három hónap után :D -
szokásos minőség
no, lehet hogy lassan tényleg közeledünk a bétához?.. -
sirdond #8295
-
Szep igenyes, olyan mint az sc2.
Ennek a monsztanak meg erdekes helyen bujnak elo a kigyoi.
-
fellőtték az új oldalt
http://us.battle.net/d3/en/ -
valakinek szülinapja volt -
megerősítést akartam volna, volt a fejemben valami aug 23-mas dátum, de lehet hogy csak haluztam -
Terence007 #8290 Egyébként miből gondoltad, hogy a mai napon lehet valami? -
lol -
Terence007 #8288 Jó csak kíváncsi voltam az a csíkos avataros gyerek meddig válaszolgat, de ez a lenéző kép tetszik. :) -