78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
bestselleres diablo 2+lod? ebben mi a fanatikus? még nem is sima műanyag tokos kiadás, az igazi fanatikusnak nagy kemény, papírdobozos van -
403 - Forbidden -
sirdond #8364 ááá,bocsi,mindig elfelejtem :/
szóval link -
-
403 - Forbidden -
sirdond #8361 egy igazi fanatikus gyűjteménye
-
Azért érdekelne ezt honnan szedted.... -
Bandris86 #8359 Pákó megcsinálja :) -
azért megcsinálni nem fogom! majd ha valaki megcsinálja akkor berakom:D -
Tényleg. Lógsz egy bantunégeres logóval! -
Baz mi lesz itt Karajcsontkor, Diablo 3, BF3, Skyrim, Arkham City...most veszek Starcraft 2-t meg Human Revolution-t is...egy ideig nem fogok előkerülni asszem lol. -
A fogadalmad az viszont nem fake, szal hol a logo?
-
borító is fake meg a dátum is:) -
sirdond #8353 nem tudom mit csodálkoztok. csak az előrendelésekre mennek.írkálhatnak akármit,amíg nincs kint a hivatalos oldalon a megjelenés... -
borítón: "includes bonus online code for a pet in: World of Warcraft"
meh
amúgy jó szar borító. -
wtf
+: pegi 16?
wtf? ausztrál verzió? -
WTF? http://konzolokszervize.hu/pc/diablo-3-pc-diablo-iii-pc
Megjelenés: 2011.12.20 -
Hát ez a hír ott bukik hogy már rég bejelentették hogy csak 1 kieg lesz WoWhoz. -
NovaTerra #8348 Nem értem az egészet. Amikor lesz beta, akkor minden oldal (játékokkal foglalkozó) hírben hozza, hogy elindult a beta. Mindenki, aki jelentkezett megnézi az email fiókját, hogy kapott-e kulcsot. Ha igen örül, ha nem, akkor letölti torrentről vagy kimarad betából. -
nap vicce, miért favorizálnám a gamestart?... -
radical #8346 Legjobb gamer híroldal. Gondolom te a Gamestart favorizálod. -
tudjuk hogy lesz d3 béta, tudjuk hogy valamikor a közeljövőben (fél éven belül) meg is fog jelenni a játék, sejtjük, hogy lesz kieg is, tudjuk hogy lesz 2 sc2 kieg, azt is lehet sejteni hogy a wow kiegekkel nem állnak le
ennyi erővel ez a hozzászólásom is mehetne hírnek :D:D -
sirdond #8344 hehe, valóban semmi konrkétum nincs benne,hanem csak olyan,amit mindenki remél (illetve a béta nem hónap végén indul,lol, hanem jövőhéten)
ezt hírnek nevezni... -
Dzsabba #8343 Leginkább én is csak a saját szememnek hiszek,de a mostanában kiszivárgott apróságok miatt, lehet hogy van valami igazság tartalma, meg amúgy is, én még nem csalódtam a hardwired-ben -
a hardwired egy fos oldal, semmit nem hiszek el ebből, illetve nincs semmi konkrétum sem -
Dzsabba #8341 Nagy a csend...
béta -
sirdond #8340 #8329 -
Hát szerintem ha minden jól megy, akkor talán jövőhét vége felé, vagy azutáni héten. -
Már el is kezdték osztani vagy ez még csak előzetes infó? -
Annyira nem volt érdekes és csak 15mp volt.
Azt mutatta hogy lehet kasztot választani -
radical #8336 ez megvan valakinek lementve? -
DIII Beta Opt-In and FAQ -
sc2-nél pontosan ugyan ez történt. előbb volt fenn beta-telepítős videó youtube-on, mint bármilyen hír, hogy elindult a kulcsosztás
emlékszem azt bámultuk páran, ahogy a srác éppen tölti a játékot :D -
sirdond #8333 biztos?
én még nem láttad kiírva a hivatalos oldalon -
hát eljött ez a nap is
legkésőbb decemberben itt a full. ez most már biztos -
sirdond #8331 az előrendelés visszaigazolását kinyomtathatod és odarakhatod majd
-
Karácsonyfa alatt akarom tudni. -
sirdond #8329 elvileg ma (tegnap) kaptak kulcsot a blizzard dolgozók ismerősei,hozzátartozói és így szivárogtak ki a képek.
szóval már a nyakunkon van teljesen -
-
radical #8327 ajjajjaj ezek nagyon jók. kár volt megnéznem őket.