78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Tuti lesz valami, lesznek random questek, stb. -
Elvileg maga az inferno lesz a farmolasi terulet, azt mondtak hogy inferno act 1 eleje is olyan nehez lesz mint act 4 vege. Szal infernoban barhova vissza mehetsz farmolni mert meg fogsz izzadni, es itt lesznek csak infernora jellemzo egyedi ritka cuccok.
Es elvileg volt utalas felig-meddig hogy lesz tehenes palya is. -
Rane19 #8484 Teszem azt fél év után meg van az inferno :D fullos karim van :S Utána csak van valami farmolási lehetőség:(nem kezdek uj karit....) -
Rane19 #8483 De max lvl után is tudsz farmolni remélem :D kell hogy legyen valami instance vagy dungeon vagy hogy nevezzik itt:D -
Igen itt vagyok!
Csak csendben :)
Mellesleg nagyon jól néz ki a játék, csak ámulok és bámulok. :O -
Endgame az inferno nehézség amit akkor kezdhetsz ha eléred a max szintet, és minden ellenfél 1 szinttel nagyobb nálad legalább. (+ valami pvp szerű mókázás) -
No ez lesz a jó kis őrült class... +fav -
béta gépigény
http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=40446 -
Rane19 #8478 Sziasztok!
Diablo 3-ba lesz end-game?:D Végtelenitett insta ilyesmi lesz ?:S -
-
sirdond #8476 oh fuck,tényleg :/ -
nem fog
"day9tv Sean Plott
Sorry for the confusion. Apparently there are different types of D3 beta. Last thing I’d wanna do is stream and have all access revoked!" -
sirdond #8474 http://twitter.com/#!/day9tv/status/111298510992838656
day9 streamelni fog! -
sata75 #8473 az igen! :)
ez már ereklye, vigyázz rá:) -
lol -
radical #8471 Nekem még mindig megvan ez az email:
Feladó: Diablo II Stress Test [[email protected]]
Küldve: 2000. június 10. 2:23
Címzett: x
Tárgy: Welcome to the Diablo II Stress Test
Congratulations! You have been selected as one of Blizzard's Battle.net stress test beta participants. This email contains both a list of download sites for the beta and your personal access code for installing the beta. Please save this email for future reference. A complete read.me file is included with the beta that will outline instructions for logging onto Battle.net and playing the beta.
The beta is only playable over Battle.net and includes the Barbarian character class and portions of the game's first act. The purpose of the beta test is to ensure the stability of Battle.net servers worldwide. Servers being tested are located in North America, Europe and Asia.
Your access code is: xxxxxxx
Jó volna egy aktualizált verzió. :)
-
Bízzunk a legjobbakban :) Én megvétel előtt szeretném kipróbálni, remélem valamelyik ismerősöm kap kulcsot, ha én nem is. -
Én már kapom a beta spamokat a régi mail címemre. Még jó, hogy kb 2-3 éve megváltoztattam az email címemet battleneten így szűrni tudom ezeket a mocskokat. :) -
Amugy europaban mikor kezdenek kulcsot osztogatni? -
Szülinapo malkalmából már dobálják a videókat, meg híreket! Ennél szebb nem is lehetne a mai nap! ^^ -
Én értem mit akarsz, viszont akkor sem hiszem hogy a login képernyőnél tovább jutsz, ha még a térképet is a szerver generálja neked. Kulcs szerzésről meg annyit hogy SC2 esetében boldog boldogtalannak dobálták a kulcsokat a végén hogy egy minél átfogóbb képet kapjanak a különböző játékszinten lévőktől, hogy megfelelően balanszolják. WoW bétánál nem volt ilyen mértékű kulcsosztás, szerintem itt sem lesz, max ha valami atom szerver stressz-tesztet akarnak. (De örülnék ha nem lenne igazam, egy blizzes bátára sem kaptam meghívást soha, SC2-re is csak egyik barátom kapott még extra kulcsot mókával jutottam csak be, tippre most se fogok...) -
Nem érted mit akarok. Megnézni a motort stb. Azért kell csak a crack. Utána úgy is szerzek kulcsot, sc2-höz is szereztem. Megvenni meg megfogom, nem vagyok (akkora) warezhuszár. A jó játékokat megveszem.
Nekem csak a béta kulcsig kell a crack, ha az előbb lenne. -
who am I 7 #8464 csitt
egy szót se szóltam a játékra ! láthatóan összekapták a fiúkák magukat, amennyire tőlük tellett.So jöhet a betakey a fiókomba
-
áhhh, megjött a fődárkosító:D -
who am I 7 #8462 mennyi látens kisebbségi komplexusokkal küzdő wowos :D mit szeretnétek ezzel ennyire bizonyítani?
"A WoW fikázás napjaink egyik divatja...."
talán a napi 10 órákat wow előtt görnyedő noobok megadták rá a táptalajt
-
Úgy általában divat random dolgok fikázása, és csak annyit beböfögni random fórumokra hogy ez szar. Másik elterjedt legenda hogy aki WoWozik annak nincs élete/családja/semmije a játékon kívül. Én szimplán leszarom ezeket a trollokat, szerintem csak itt fórumokon van nagy szájuk, mert az interneten verik a faszt hogy ők bizony nagymenők, de hogy a valóságban milyenek az már más kérdés... -
Dehát ezzel árulja el valaki, hogy mekkora kocka, nem?
Általában a fikázók játszottak a legtöbbet. Vagy az nem gáz?
Vagy gamer körökben divat vagy most mi?
Elvesztettem a fonalat. -
Ja! -
A WoW fikázás napjaink egyik divatja.... -
Mondjuk nekem a WoW k*rvára bejött, nem értem mi vele a gond. Hangulata nagyon ott volt, ebben nagy szerepe volt a grafika stílusának is. Nem volt "darkos", de icipici rózsaszín pónikák se futkároztak a zöld réten. -
who am I 7 #8456 kell a póni a szivárvány meg a nyuszikák a sok wow gaymernek
-
Köszi. -
olvasmány -
Csak nekem tűnt fel, hogy senki nem játszik Wizard-al a béta videó feltöltők közül? Ennyire gázos lenne? Amúgy továbbra is Monk és DH a legszimpibb
-
Mert az SC bétában gyakorlatilag a multiplayer rész 100%át ki lehetett próbálni. A dio3 viszont egy sztorialapú játék és a multi gyakorlatilag megegyezik az egyjátékos résszel, ezért sokat ne várj tőle, azt meg főleg ne hogy majd ingyen eléd rakják a játékot 1-2 hónapra. SC2-ben a balansz kialakításáért nyilván kellett a teljes multi hozzáférés, ennek a játéknak nem lesz ilyen jellegű aspektusa, nincs szükség ilyen irányú tesztelésre. A bétát egy kaszttal pár óra alatt végig lehet vinni, ha minden kasztot kipróbálva végigviszed, akkor istenigazából 2-3 napig fog lekötni. Ez a "béta" inkább reklámfogás szerintem hogy a negyed világ kipróbálja, streameli, a fél világ meg beszél róla és nyálcsorgatva várja egyre jobban a megjelenést. -
nem -
Lányok Antihős itt van hogy házigizdáskodjon ? -
Ez a demon hunter rageval és manával működik? Nem igazán vágom. :) -
Miért, játszottál már a D3 bétával is? -
még finomíthatnának rajta, az SC2 beta jobban bejött.