78998
  • elitehun
    Sztem ez nem orosz, vagy ha igen akkor nagyon gyengén érezni
  • Hegi90
    orosz akcentus a monknak?
    'véres képernyő', ha kevés a hp-d?

• Carlos
    naja, mert jellemzően a wizard nem harcos.
  • XenHai
    Kapott 1 vagy 2 pofont és kis híján belehalt.
  • Carlos
    Én nem láttam a mágust nagyon meghalás közelében a wizard 14 perces videó végén. (bár csak beletekertem az uccsó másfél percbe)
  • Kandurex
    "A warrior lassabban haladt a dungeonban de az endbosst simán lenyomta itt a mágus meg majdnem behalt. "

linket...!
  • [SiX] Boci
    Más skillek kellenek boss ellen, mint a sima mobok ellen. Magasabb szinteken majd boss előtt le kell cserélni a 6 skillt, hogy hatékony legyen a wizard boss ölésben is.
  • Avenger
    Wizard leszek elsőre az tuti.

Nincs amúgy még valami emulátor, amivel üres pályán lehet szaladgálni? :)
    Néztem a beállításokat, hála égnek ki lehet kapcsolni a ping kört, amit a kattintásoknál(ahogy mozgásra bírod a karaktert) volt az egyik streamben.
    Meg akartam hallgatni a login képernyő zenéjét, de nincsen :( Gondolom szándékosan nem lövik le a poént előre.
  • TurboX
    doki lesz a legkevesebb player

minden oldalon más eredményt olvasok, ebbe most inkább ne menjünk bele:)
    egy biztos, anno rengeteg necrofan sírt különböző fanszájtokon, wd stílusa pedig eléggé hasonló

meglátjuk, különösképp nem érdekel hogy miből lesz több/kevesebb előbb-utóbb mindenből lesz minden. jó legyen a játék, többi le van szarva:)
  • AzraelArchangel
    Pl. nekem is a WD tetszik a legjobban, holott az elején nem voltam oda érte... De tény hogy ahogy így elnéztem a wizard is elég jó... de a zombiizmus miatt inkább WD.
  • Klemice
    nekem eddig a monk nem jött be, de a gameplay láttán elég jó
    witchdoctor meg barbár kimarad szerintem, az első a wizard vagy a monk lesz
  • antgecc
    Mindenki békát ereget? Ahogy eddig körülnéztem doki lesz a legkevesebb player, a legtöbb pedig barbár, wizard, szal majd eregetem hátulról a békákat, és elbújok a tengernyi laszti mögött :)
  • Carlos
    Én az apró cafatokra robbantás híve vagyok... :)
  • TVelvet
    Nem tudom, én barbár felé hajlok. Imádom az odabaszok, és darabokra szakad a családfája a zombinak :D
  • Carlos
    Ezzel egyetértek.
  • TurboX
    neki vannak a legegyedibb megoldásai, látványos animációkkal fűszerezve az biztos de a hatékonysága idáig nem igazából jött át nekem(persze tudom: ez béta, low lvl, szart sem tudunk a játékról, mikor kapják meg egyes kasztok az atomskilljeiket amivel már lehet darálni stb..).

kezdésképpen maradok a wizardnál, amíg mindenki békákat ereget én hátulról dobálom a lasztikat:D
  • Kandurex
    ezt az egész béta dolgot nem értem, ahelyett, hogy kiadnák demóként, az lenne az igazi stress test

[bilibe lógó kéz]

pedig ez lenne a normális
  • Carlos
    viszont nekem az tűnt a legunique-abbnak. A hörgésével, meg a zombiidézéssel, meg a földből kinyúló kis genyákkal.
    Az tény, hogy a lenti videóben eléggé halálközel volt többször is kommersz mobokon ha közelkerültek hozzá...
  • TurboX
    Egy Witchdoktoros HD full runt megnéznék.

nálam az tűnt fel, hogy vele a leglassabb a haladás (a bosszt is beleértve)
  • radical
    Insta takarítás könnyen megy a wizarddal de a bossokon szopós. A warrior lassabban haladt a dungeonban de az endbosst simán lenyomta itt a mágus meg majdnem behalt. Egy Witchdoktoros HD full runt megnéznék.
  • TurboX
    elméletileg 13, bár 8asnál nagyobbat még nem láttam
  • FairCO
    hogy tudjátok? van lvl limit a bétában?
  • vidu01
    Wizardnak brutál ez a kékgömb castja, oneshotolja vele a legtöbb mobot. Mondjuk hárommal ki is fogy az arcane powerből.:)
  • shala
    Én is WicsDoki leszek
  • Különc
    Barb ftw
  • antgecc
    Minél kevesebb a doctor, annál epicebb leszek majd :P
  • sata75
    nekem SegalIstvan lesz az első karakterem és nő lesz...
  • Carlos
    Nekem most 55-45-re a wizard vezet...
  • jazzy
    Én egyet tudok, nem barbár, a többi kérdéses
  • Carlos
    Továbbra se tudom eldönteni, hogy Wizard vagy Witch Doctor lesz az első karim...
  • Davidus
    Wizard
  • TurboX
    FYI, we’re getting very close to starting the closed public beta test for Diablo III. You might start seeing some new reports about the beta client as we’ve begun limited external testing with employees and their families, and there is no non-disclosure agreement (NDA) for that.
  • Fpocok
    Ez most friends and family beta? Csak mert azok általában zártak, itt meg van mindenfél stream meg videó...
  • XeeN
    Elég sokat változtattak, mivel 1,7 gigát tölt le hozzá.
  • TurboX
    kissé átláthatóbb lett a dolog
  • radical
    lent van a kliens és onnan van az infó.
  • Aradebil2
    bétázol,vagy streamből?
  • radical
    Diablo III Beta Patch 2 - v0.3.0.7318

User Interface
    The UI for character skills has been greatly improved.

Bug Fixes
    General
    Breaking News will now properly display when launching the game client.
    The victory text for completing the Diablo III beta will now only appear after the Skeleton King’s death animation has fully completed.

Classes
    Monk
    Fixed an issue with Dashing Strike where casting it would sometimes cause the character to become stuck performing the ability repeatedly, at no resource cost.
    Fixed an issue that allowed characters to receive the Divine Protection buff without having an Alabaster Runestone socketed in Mantra of Evasion.
    Wizard
    Helm icons will now properly display for both male and female characters.

Acts
    Act 1
    New Tristam
    Fixed an issue where the southern gate out of New Tristam would not be open for all characters on the quest "The Fire From the Sky: Talk to Leah Inside the Inn."
    Fixed an issue that did not properly remove a character’s waypoints and checkpoints when restarting the beta after killing the Skeleton King while on the quest "Reign of the Black King."
    Leoric's Passage
    Players will no longer receive error messages when cancelling out of the cutscene for the quest "The Legacy of Cain: Save Deckard Cain."
    Chancellor's Tomb
    The portal in the Chancellor's Tomb returning you to the Defiled Crypt is now correctly labeled.
    The Hidden Cellar
    Leah has received adequate weapons training and will now properly fire arrows from her bow during this scene, rather than from her feet.

Felrakták a final login képernyőt bár nekem a korábbi jobban tetszett. És már zene sincs alatta. :(
  • TurboX
    "Es elvileg volt utalas felig-meddig hogy lesz tehenes palya is."

még szép hogy lesz, az adja meg a savát-borsát az egésznek!:D
  • antgecc
    Úgy néz ki jól választottam első indítandó class-t :) Nagyon tetszik :) Igazán egyedire sikerült.