78998
  • [HUN]Crassus
    Holololol!!

"Diablo III Fiend and Family enUS béta verziója.

- Letöltés után azonnal indítható, maximum patchelni kell, amit az indító automatikusan elvégez.
    - Battle.net account nélkül, valamint a hozzá kapcsolt béta kulcs nélkül nem játszható! Viszont, több mint valószínű, hogy hamarosan megjelenik egy crack, amivel megkerülhető a bejelentkező, mint egy éve a StarCraft II-nél. "
  • jazzy
    Carlos értette, akiből kinéztem megértette.
  • who am I 7
    "tudom, magyar vagy, de próbáld meg." Hopp, itt már egy egész nemzetet minősítűnk :D jézusom....te valami román vagy amúgy? Aki azt tanácsolja, h spoilerek elkerülése érdekében, inkább ne nézzen belsős infós fórumokat az "MAGYAR". De aki hörög, bazdmegezik, személyeskedik, utasítgat, az az "érettebben fogsz gondolkodni" című darab :D:D:D:D:D Óriási komolyan, mennyi adjunktus van itt a d3 fórum sötét bugyrában
  • Carlos
    Remélem a fa alatt lesz a CE...
  • [HUN]Crassus
    when its done its done? vagy karira jön csak ki?
  • who am I 7
    "hogy barkinek az intelligenciaszintjet megkordojelezd."

A fórumon az értelmesebbjei közül, senki sem kérdőjelezi meg a nem létezőt.Teljesen egyértelmű teszed te magad (ezért külön gratula, csak megkönnyíted a dolgom), a viselkedéseddel.De nyugodtan bazdmegelj,kibaszottul kurvázzál meg személyeskedjél egy játék kapcsán :) Ennyire, ha lehet én nem süllyednék le, úgyhogy menj isten hírével, és ha egy mód van rá, ne válaszolj.Thx
  • Daell Drow
    Diabloek tudtommal 7en vannak testverek, szal potencial van hogy ki legyen a fo boss.
  • Carlos
    " tudom, magyar vagy, " LOL.
  • jazzy
    Ez az elküldök a picsába mindenkit és utána no offense vicces dolog :)

Képzeld, a példád tök jó, én nem nézek beta videókat! Attól mert látok 1 képkockát, az nem spoiler a sztoriból. Az, hogy leírom mi a sztori, az spoiler a sztoriból. Érted a különbséget?

Most ide kell írnom, hogy no offense, egyéni vélemény. Újra: Engem abszolút nem érdekel ha lespoilerezik a sztorit, úgyis látni fogom, de van akit érdekel, tiszteljük meg az embertársunkat annyival, hogy spoilerben írjuk, nem pedig elküldjük a picsába, hogy ne fórumozzon, tudom, magyar vagy, de próbáld meg.
  • sirdond
    Az baj,hogy néhányan azt hitték,hogy Diablo alapból benne sem lesz a játékban lol
    Nem tudom mit vártatok,felesleges ezen vitatkozni, a sztori úgy sem lesz egy nagy was ist das, nem az fogja sikerre vinni a játékot
  • 5c0rp330n
    istenem, ha a sotetseg fajna... orditanal.

bocsanat, hogy egy "bazdmeg" nalad kiakasztott mindent es a te artatlan lelkednek ilyen csunya szavakat kell olvasnia. de valakinek talan jobban bassza a szemet, ha a 10 eve vart, jocskan megjelenes elotti jatekanak a legvegerol lenyegi infokat irnak be spoiler tag nelkul. igen, mind2 diabloban diablot kellet legyakni a vegen. ami az 1ben nyilvanvalo volt, es annak a vegso introja utan (ha egyaltalan eljutottal addig valaha) derult ki, hogy ha lesz folytatas, akkor diablo valszeg vissza fog terni. a dio 2-ben is csak emiatt az egyertelmu utalas miatt lehetett sejteni a dolgot. ellenben a dio 2 vegen semmifele utalas nem volt semmi hasonlora, sot, kifejezetten hangsulyozottan teljesen elpusztult a testvereivel egyetemben, a lelekkovekkel es worldstone-al egyutt. igy kibaszottul kurvara nem volt evidens hogy akar egy kurva masodpercre is benne lett volna dio a 3-ban, akar emlites szintjen. az egyetlen logika ami miatt evidens, hogy benne kell legyen a jatek neve, de ha te eddig jutottal el, akkor nemtom hogy jossz ahhoz, hogy barkinek az intelligenciaszintjet megkordojelezd.
  • Omlás
    Még jó, hogy írtál valamit amibe beleköthettek ... Komolyan nevetséges, a béta vidiket, képeket nézni nem soileres? Alapból aki egy játék fórumát elkezdi olvasni számíthat rá lesznek olyan infók amik esetlegesen spoiler gyanúsak..
    Konkrétan a #8532-hsz ebből a szempontból egy vicc... Mintha tényleg olyan infó derült volna ki ami olyan nagy horderejű infó ami most aztán teljesen tönkretette a játékélményt...
    Az utánna beindult flame meg szánalmas főleg, hogy azóta is ezen pörög a topic...

Sebaj én jól szórakozok :D

No offense egyéni vélemény!
  • Különc
    Igen, igaz amit írsz hogy dec 6 meg act 4,oké,jó tudni de mint írtam, a sztorival kapcsolatos dolgokat illik spoilerbe tenni.

Meddő vita, kiszálltam
  • NikeCortez
    Végulis fenetudja mit akarnak :D

van a 3 tesó : -Diablo
    -Baal
    -Mephisto

lehet annyi lesz a változás hogy jön anjuk-apjuk is xD estleg A leszármazottak xD
  • who am I 7
    Igen, csak éppen teljesen fölöslegesen megy a hörgés.Mert a dec 6 infó az azért jól jött gondolom, vagy az actok száma.A spoilerbe helyezést én pl. tök fölösleges butaságnak találom és úgy tűnik el is fajul lassan, minden infot spoilerbe kellene rakni.Mert akkor miért ne?
    Ne nézzen ilyen oldalakat az, aki nem akar tudni semmit, kész.Egyszerű.Bár, akkor nem lehetne műbalhézni, bazdmegelni, meg utasítgatni a másikat, hogy ezt meg azt csináld.
    A debilség is biztos a fene nagy íratlan szabályokkal jár, ugye.Az nem baj, ha valaki ilyen.
  • Különc
    Filmeknél, játékoknál ami a történettel kapcsolatos (pl ki a gonosz benne) illik spoilerbe írni, legyen a neve Diablo, Texasi láncfűrészes gyilkos, Piranha vs Octopus stb (itt is evidens ki a gyilkos,gonosz nem?)

Főleg hogy dataminerek adatait publikálta már az megért volna legalább egy figyelmeztetést hogy óvatosan olvassuk de mindegy már úgyis.
  • who am I 7
    Ez nem kötözködés, hanem megjegyzés.Amit vagy elolvasol vagy nem, reflektálsz vagy nem.Persze általános tapasztalat a megmagyarázás.Ettől függetlenül tényleg teljesen evidens dolgokat írt le.Ebből a szempontból nézve, bármi féle news/vélemény/tökömtudja spoilernek számít és úgy kellene írni.Felettéb "szórakoztató" lenne .
  • radical
    +1
  • elitehun
    jó vannak irtlan szabályok, de akkor se tartom jogosnak hogy valaki veszi a fáradságot hogy irjon + infókat a játékról erre a másik elkezd baszdmeg-olni mert megtudta hogy a végső boss Diablo lesz, értitek hogy értem?
  • Különc
    Pedig van egy pár, remélem érdekelni fog ha kicsit érettebben fogsz gondolkodni
  • Carlos
    Az sincs leirva sehol, hogy szarás után moss kezet, vagy ne hagyd nyitva a bejárati ajtót, ha lelépsz otthonról.
  • elitehun
    Igen, tudom, de most nekem irsz XD
    Amúgy csak azért irtam mert tényleg nem kötelessége spoilerben irni, sőt nincs is ilyen szabály hogy úgy irjon, de részemről vége a vitának
  • jazzy
    Nem is szólt hozzád senki, te szóltál bele, nem neked írtam.
  • elitehun
    Nem igen érdekelnek az iratlan szabályok, de ahgoy nézem eléggé eltértünk a játéktól mert valaki azt hitte hogy diablo nem lesz benne a játékban
  • jazzy
    Evidens volt és nem kötelessége. Sok minden nem kötelesség az életben, csak úgy illik, tudod íratlan szabály.
  • elitehun
    Valójában semmi kötelessége spoilerben irni. És én se értem a kiakadást, amúgy ez nem valami nagy spoiler, csak annyit tudott meg hogy ki lesz a fő boss ami (valljuk be) eléggé evidens volt
  • jazzy
    Attól, hogy kötözködsz még létezik spoiler és igen az ilyen információkat SPOILERBEN kell leírni. Mert van, aki esetleg úgy gondolta lesz fordulat. Miért ne hihetné? Nem a te dolgod eldönteni. Neked csak annyi a dolgod, hogy spoilerben írod. Baromi nehéz.
  • who am I 7
    az intelligencia csapkodja a plafont úgy tűnik.A nagy banzdmegelés közben azért megkérdezném, h egy alap diablo játékban, mégis mit vártál, milyen nagy fordulatot vártál?csipkerózsikát?Mind 2 dioban diot kellett legyakni az origi utsó aktján.

Teljesen jó infókat mondott.
  • sirdond
    úgy,hogy egy kicsit visszaolvasol :)
    hozzájutni sehogy nem lehet
    jelentkezni és reménykedni azt viszont igen
  • Tatyla
    meztelenül kell rohangálni fél órát a Peking téren...
  • Husimoto
    Üdv, tegnap óta kezdtem el olvasni fórumot. Szeretném megkérdezni, hogy a zárt béta kulcshoz, hogyan lehet hozzá jutni?
  • elitehun
    Akkor új cim kellett volna a játéknak ;)
  • 5c0rp330n
    aha, biztosan csak engem zavar, hogy egy 10 eve vart, betateszt elotti jatekrol kiderul, hogy mi lesz a legvegen. egyebkent mivel Diabloek eleg alaposan ki lettek irtva a 2-ben, siman el tudtam volna kepzelni mas bosst is.
  • TBTPumpa
    Hírből idéztem, nem hasamra csapva írtam.
    Ott sem volt Spoiler és ha ennyire fáj a szívednek, hogy tényleg Diablo lesz az utolsó ellenfél (ki más lenne?) akkor javaslom, hogy ne olvass több hozzászólást így nem kapsz szívrohamot és mindenki jól jár! :D
  • 5c0rp330n
    bazdmeg legkozelebb azert valami spoiler jelolest irhatnal mielott leirod h ki lesz az utolso boss :S
  • Carlos
    Jó sokan fognak még belefutni fake diablo 3 betákba amik keylogger-t trójait meg egyéb nyalánkságokat tartalmaz...
  • Palinko
    jah köszi, nem tudtam hogy működik a dolog, gondoltam feltört vagy valami. sajna nem kaptam kulcsot pedig regeltem ahová kellett meg feltettem az eredeti blizzardokat is. nah majd kivárjuk a megjelenést :)
  • TBTPumpa
    Ha van hozzá kulcsod akkor működni fog, anélkül nem...
    Bár jobb egy klienssel letölteni a bétát (az már a legfrissebb változatot tölti le), mint egy tömörített fájlba csomagolt Diablo 3 bétát, amelyben akár még vírusok is rejtőzhetnek!
  • TBTPumpa
    Először is, kezdjük a tényekkel. Bashiok, minden Diablós kedvenc blue postere, vagyis közösségi felelőse elárulta, hogy a Friends & Family béta már elkezdődött. Arról van szó, hogy a munkatársak, illetve azok családtagjai már bőszen tolhatják a tesztelést, egyelőre természetesen csak Amerikában. Jó hír, hogy a bétára nincs NDA szabva, vagyis minden abban látott, hallott anyagot azonnal meg lehet osztani bárkivel képeket, videót, infókat.

Ez egyben azt is jelenti, hogy lehet reménykedni egy hétvégi closed beta startban is, de nagy valószínűség szerint újfent csak az Amerikai játékosok kerülnek sorra, Európában valamikor az amerikai start után indulhat majd a zárt béta. Természetesen a leleményes amerikai gamerek már jól bele is túrtak a játék bizonyos fájljaiba, így kiderült, hogy Ismét Diablo lesz az utolsó nagy ellenfelünk. Ezen felül arra is fény derült, hogy lesz Act 5 és Act 6, vagyis 5. és 6. fejezet.

Sajnos ezekre mutató helyszíneket nem fedeztek fel, nem kizárt, hogy csak úgynevezett placeholder szerepet töltenek be, vagyis az esetleges későbbi kiegészítőknek fogják a helyet.

Szintén jó hír, hogy a béta licensz december 6-án jár le Európában, ami azt jelenti, hogy lehet készülni egy december közepi megjelenésére. Reméljük nem futnak bele olyan hibába, aminek következtében csak jövőre érkezhet meg a stuff.
  • Palinko
    ez a működő béta? én nem szedem le 1 megás netem van.

link