78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Törölheted nyugodtan azokat a leveleket amik acc nevet és jelszót kérnek :D -
fake -
cickány1 #8604 Sziasztok!
A héten kaptam 1 levelet ami elvileg a blizztől jött d3 beta invre.Íme:
Greetings from Blizzard Entertainment!
We´re gearing up for the forthcoming launch of Diablo III and would like to extend you an invitation to
participate in the beta test. If you are interested in participating, you need to have a Battle.net
account, which you can create on our Battle.net website.
We will flag you for access to the Diablo III beta test when we begin admitting press. You do not need to
go through the opt-in process.
To secure your place among the first of Sanctuary´s heroes,Please use the following template below to
verify your account and information via email.
* Name:
* Battle.account name:
* Password:
* Country:
* E-mail Address:
Thanks and see you all in the Burning Hells!
Szerintetek ez most full hivatalos vagy csak valami fake levél hogy kicsalják a bnet accomat?? -
who am I 7 #8603 Persze, az orb is unalmas..meg a végén úgyis mindenki 2 skillt fog használni.Csak pl. az orb az elég egyedi volt..mondjuk ez is egyedi :D De pl, d2ben is volt hasonló, az inferno az jól megvolt csinálva.
Érdekes lesz, amikor 4 wizard elkezdi ezt tolni :D -
who am I 7 #8602 hagyad már..biztam benne, hogy valaki beír egy durván spoiler gyanús infót 
Egyébként aha, jó lett volna van valami kontakt itt blizzardhoz, most lehetne tolni a FF bétát
-
Én spec nagyon örülök neki. Nagyon unalmas már a tipikus fireball, frostbolt style. Végre kicsit egyedibb lett a caster. -
élő HD stream -
Pont azért mert picit mangás :D de gondolom lesz azon kívül is egy csomó jó skill amivel lehet helyettesíteni. -
Ezt mindeki tudja, mert itt csak diablo fejlesztők vannak.
-
who am I 7 #8597 Tudja valaki, miért erőltetik ennyire ezt a "firekamehamehá" skillt a wizardnál?Picit mangás. -
ShaiHulud #8596 kozepso gombbal klikkalj ra. -
r4pt0r #8595 Most nem keresem elő, de ahogy léped a szinteket úgy lehet unlockolni a 6 helyet. Talán 20ason jön a kövi, de ez csak tipp. -
lehet hülyeséget kérdezek,de egy rakat skill van már 10lvl körül is..viszont mintha minden class csak kettőt tud egyszerre használni? vagy benézek valamit? -
who am I 7 #8593 hm, nem, de ő is nagy játékos aha :D ...inferno nehézségi szinten, akár chuck norris is lehetne diablo után a secret unique boss.Természetesen infinity health-al. -
poénból belinkeltem:D -
google chrome faxért nem nyit új ablakot linkre kattintva?:P váltogatnom kell explorer meg chrome között:P -
sata75 #8590 lvl 13-as skill ha jól tudom, skeleton king meg tlán lvl 9-es, szal azért nyilván tisztában vagyok vele:) -
Valaki túl sokat DnD-zik? :D -
ShaiHulud #8588 amugy van a korabbi gyerektol barbár video is, ami engem nagyon elriasztott a barbar classtol :\ -
ShaiHulud #8587 ne zavarjon senkit, hogy level 13 wizard, jo gearben a level 7-8as contentben :) ezert tunik opnak. -
sata75 #8586 ez így elég OP mód:) -
ALAP SPELL!:P
Disintegrate
Transmutation
Level:
Destruction 7, Sor/Wiz 6
Components:
V, S, M/DF
Casting time:
1 standard action
Range:
Medium (100 ft. + 10 ft./level)
Effect:
Ray
Duration:
Instantaneous
Saving Throw:
Fortitude partial (object)
Spell Resistance:
Yes
A thin, green ray springs from your pointing finger. You must make a successful ranged touch attack to hit. Any creature struck by the ray takes 2d6 points of damage per caster level (to a maximum of 40d6). Any creature reduced to 0 or fewer hit points by this spell is entirely disintegrated, leaving behind only a trace of fine dust. A disintegrated creature’s equipment is unaffected.
When used against an object, the ray simply disintegrates as much as one 10- foot cube of nonliving matter. Thus, the spell disintegrates only part of any very large object or structure targeted. The ray affects even objects constructed entirely of force, such as forceful hand or a wall of force, but not magical effects such as a globe of invulnerability or an antimagic field.
A creature or object that makes a successful Fortitude save is partially affected, taking only 5d6 points of damage. If this damage reduces the creature or object to 0 or fewer hit points, it is entirely disintegrated.
Only the first creature or object struck can be affected; that is, the ray affects only one target per casting.
Arcane Material Component: A lodestone and a pinch of dust.
-
Hát pont erre van a beta :D Elég durva -
disintegrate
http://www.youtube.com/watch?v=YalWHT2hwls -
És Mark Dacascos nem is rúgott labdába? -
Meglepő, de úgy néz ki lesz hozzá tényleg napokon belül...
Mindenesetre a torrent feleslegességével kapcsolatban egyetértek. -
Mókás lenne ha nem lenne benne Diablo. Lenne helyette mondjuk Szőrmóksegg.
Persze hogy nem a sztori viszi majd el a hátán a játékot.
Bár ha az elmúlt 10 éve Bizzard-játékait nézem, azért komoly előrelépés történt e téren is.
Már anno a Starcraft-nak is egészen fasza sztorija volt, és a második rész rátett még pár lapáttal.
D2 is egy fokkal árnyaltabb volt mint az első rész, Warcraft 3 is komoly kampánnyal jelent meg.
A Blizzard-játékokat nem a sztori miatt szeretjük.
Létezik néhány olyan játékfejlesztő, akik képesek időtlen játékokat letenni az asztalra. Olyan játékokat, amelyekkel még évekkel, talán évtizedekkel később is milliók játszanak.
Az időtlenségről mindig az egyszerű táblás társas, és a különféle kártyajátékok jutnak eszembe. Mint a Monopoly. Vagy a póker. Vagy a sakk. :)
És ezek az igazán minőségi számítógépes játékok.
Reméljük a Diablo 3 is ilyen lesz. -
sirdond #8579 cut the spam
beszéljétek már pm-ben. senkit nem érdekel a dolog -
en ertem, de neked ugy tunik fingod nincs, igy igazabol most le se irom, hogy miert irtal mar megint kolosszalisan nagy faszsagokat, mert igy semmi ertelme az egesznek. akinek egy csepp esze is van, az szinten latja hogy miert irsz istenverte nagy faszsagokat, akinek pedig nincs, mint peldaul neked, annak pedig ugyis feleslegesen magyaraznam. nyilvanvaloan abbol sem jutott el semmi az agyadig, amit eddig magyaraztam, igy ne is huzzuk egymas idejet. -
who am I 7 #8577 Hát, ha ez az iszonyúan brutálisan kérdéses infó nem látott volna napvilágra, én azért Magdi anyusban bíztam titkon, de még Don the dragon Vilmos is átfutott az agyamon mint főbossz
-
who am I 7 #8576 Hm?Érted egyáltalán miről beszélsz?Muszáj hülyeségeket a számba adnod?A "megmozdulásodra" regáltam egy véleménnyel (igen, ez sajnos tényleg sokkal dúrvább volt, mint a te bazdmegolásod
) .Az, h magadra veszed az egy dolog a másik, h nyilván nem véletlen.
Harmadrészt pedig, nem kell elvicceskedni, h a lelkemet bántja a csúnya szó.Ez általában tahóság, neveletlenség (NEM ILLŐ:DLOL), egy másik arcnak (főleg,ha nem ismered) bazdmegelni, meg utasítgatni, egy olyan infó miatt, ami mindenkinek tök egyértelmű volt már 10 éve, csak a frissen szabadult opnisoknak nem, meg aki hisz még a télapóban.De nyugodtan ideologizáld meg, meg magyarázd meg, h ez mind nem értelmes meg milyen érv már, meg én személyeskedek meg ilyen csacskaságok :D akarom -
radical #8575 az kizárt dolog, mert nem tudom -
Tyrael? -
Szerintem szilvásbukta, mert az szeretem. -
sata75 #8572 Pusztán a vita kedvéért, tételezzük fel, hogy nem szűrődött ki ez a spoilerveszélyes információ, hogy ki lesz a endbossz.
Szerintetek ki lesz a endboss?
1. Diablo
2. Tyrael
3. Decard Cain
4. Magdi anyus
5. Random magyar politikus
6. Bashiok
7. más
hm? -
miutan megmutattad, hogyan kell egy vitaban egy olyan kommentet irni, amiben egy darab ertelmes, esz erv nincsen, es az ertelmes vitara valo torekvesnek megcsak a szikraja sincs meg, majd ovodas szintjen kiragadtad a kommentembol a csunya szavakat es azokat ismetelgetted, aztan jogtalanul megvadoltal szemelyeskedessel, amit te sokkal durvabban csinaltal eppen az azt megelozo mondatodban, te probalsz meg lesullyedesrol beszelni. gratulalok hozza. leulhetsz. egyes. -
aranyjavitas -
És az mért jó neki hogy sokan töltik? -
Jo szoveg, hogy "valoszinu" lesz hozza crack...
Benyomta a suket dumat, hogy jobban toltsek a semmire sem hasznalhato torrentjet. :p -
Már tegnap kijött aszsem, vagy előtte