78998
  • ProGabe #8686
    majd pont a Activision-Blizzard nem vezet statisztikát az aktív játékosairól, persze :D
  • jazzy
    Csak épp nem fogják több millió playernél.
  • Terence007
    Akkor nézik meg, hogy ki mennyire aktív, amikor akarják.
  • HeadHunter86
    Jogosnak tartom. Gondolom azért ez a 2 játék, mert akiknek ezekek a játékok vannak még aktívak, egy diablo 2-es accountos emberke lehet 10 éve nem játszik. Vagy pedig Battle.net-es acc típusa miatt, gondolok itt arra, hogy más a fórum nekünk. Vagy ilyesmi, ebbe nem vagyok teljesen biztos.
  • Terence007
    Azt nem értem, hogy a bármilyen beregisztrált játék miért nem fogja meg a kamu acc regisztrálókat, miért csak ez a két játék? Érdekes, hogy pont a legtöbb Diablo gamer lesz így kizárva. (mondjuk amíg nem Bashiok postként jelenik meg nem is kéne készpénznek venni)
  • Palinko
    lol
  • Daell Drow
    LOL diablo2 starcraft warcraft3 mar ez sem lesz elg a betahoz.
  • Newfronter
    www-t írd a cím elé és betölti a képet.
  • SLICK
    403 - Forbidden :(
  • Daell Drow
    Mar tenyleg nem vagyunk messze hogy kiprobaljuk.
  • Avenger
    http://twitter.com/#!/diablo3dev

Itt lesz talán legelőször kiírva, ha lesz valami használható cucc :)
  • Avenger
    Hmm már nekem is 403, mind1. Amúgy az itemeket a kliens tárolja az tuti.
  • Daell Drow
    403
    Amugy haladunk, en mar orulok annak ha tudok egyedul maszkalnia palyan. teljesitmenyt tesztelni stb.

Amugy azert valamit kell a gepen is tarolni, nem tolthet le mindent minden eggyes jateknal. mapok, karakterek, targyak stb a gepen tarolja es ezt mar fel lehet torni.
  • Avenger
    Támogatandó hozzáállás.
    Egész jól áll a béta emu amúgy. Már sikerült betölteni vele a pályát, csak néhány másodperc után crashel.

ITT látható. Biztató, hogy van felszerelése a barbárnak alapból. Szóval lehet hogy elég sok dolgot tárol offline a béta.
  • Kandurex
    ez nem érvényes a beta -ra, azt nem tekintem teljes játéknak, inkább csak demó a selekton king -ig, szóval abból mehet a "warez"
  • Kandurex
    A fórum teljes területe, beleértve a gumi és saját fórumot is, teljes tiltás lesz warezra,

akinek nem tetszik, menjen máshova siránkozni!
  • Daell Drow
    Bekerult a diablo 3 beta az xfire jatekok listajara.
  • ShaiHulud
    nana hogy ez is female...:\
  • nr1ranger
    Friends and Family bétából vannak.
  • Mydgard
    Itt már van pár video, gondolom ezek amerikai playerek.

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-3-beta-gameplay-5?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+diabloincgamers+(Diablo+IncGamers+News+Feed)
  • nr1ranger
    Nincs béta kulcs osztás még mindig... Nézzétek a diablo3.hu -t ott majd írják amikor elkezdik osztogatni, ne legyen már minden nap 3x feltéve ez a kérdés.
  • Mydgard
    Üdv! Valaki kapott már béta key-t? Kíváncsi lennék a tapasztaltokra, holnap regisztrálok én is.
  • Avenger
    Az szerintem eredményezhet bant a battle netről... Persze jóhiszemű dolog meg minden, de a játék fájlainak a módosítása, ami imho bannolható.
  • tescodr
    akkor sry :)
  • jazzy
    Én sem akarok bepofázni de 17 hsz-el előtted volt ugyanez a kép.
  • tescodr
    nem akarok én bepofázni de a kétkedőknek sandbox emu kezdetnek jó :D
  • XeroX
    Valaki foglakozik már a fordítás gondolatával magjelenésre?
  • Avenger
    Ha lesz valami használható, akkor jöhet link :)
  • Különc
    Ha Tibi bácsi dobja a labdát, kérj tőle neked tetszőt
  • elitehun
    De méééért wizard-ból van 1 órás gamepaly?
  • Davidus
    lvl1-Skeleton King
    1 óra+ Wizard videó
  • gerey
    Tessék
  • TheLostOne
    Valami amúgy már van(sok emu-s oldalra kirakták az előbb ugyanazt a szöveget, ami pár napja a f&f beta patchlogjában volt), még csak annyi biztos, hogy hamarosan kint lesz egy emu source githubon, az meg majd kiderül, hogy mennyire játszható/stabil.
  • oneal1
    ugyanígy gondolom én is, megveszem egyből, de azért most kipróbálnám ezt a "warez" beta dolgot ha volna:D
  • Aradebil2
    csodálkoznék ha ez a 35 eurós előrendelés állna a megjelenésig....amikor 50euró lesz a bolti ára
  • TheLostOne
    Hozzáteszem ez tegnapi kép, azóta már van egy komplett csomag a kliens-szerver közti kommunikáció adatformátumairól C++ osztályok formájában, az MPQ-kban benne van szinte minden lényeges adathalmaz, tehát kb csak össze kell ollózni egy stabil emut ezek alapján, meg max AI-t kell írni még, azt ennyi. Napok kérdése, ha nem óráké...

Hozzáteszem akármennyire is szűkösek most a keretek, ha megjelenik a játék mindenképp összekaparok rá valahogy, és megveszem, de addig is megöl a kíváncsiság. Úgy érzem a többiek is így vannak ezzel, tehát amíg beta van csak, addig szerintem nem kéne ezt a dolgot wareznak tekinteni, még ha technikailag az is.
  • who am I 7
    Aham..az ilyen viszont érdekes...
  • nr1ranger
    Tippre szerintem a szokásos artbook, így készült dvd, egéralátét, WoW pet, Diablo3 accounthoz valami ami kifejezi hogy CE-t vettél (valami high end cucc pl speciális kinézetet kap, vagy valami speckóra színezheted a páncélt, vagy arra a banneres izére valami egyedi minta) esetleg hozzávágják a Dio1-2-t.
  • Klemice
    CE tartalom engem is érdekelne már :\ remélem megkapjuk októberben a megjelenési dátummal együtt
  • Daell Drow
    12k siman lesz itthon, mint az SC2 is. En zavvin elorendeltem 31 euroert ami kb 8600 Ft, illetve van 35 euros 1,5 evvel ezeloti rendeles is. Bar lehet mindet torlom ha bemutatjak a CE-t akkor azt itthon meg veszem kerul amibe kerul.