78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
-
az a baj ezzel a monkkal, hogy kb 5-ös szintű mobokat hentel, ő meg van vagy 12-13...
de egyébként nekem is megjött hozzá a kedvem, eddig nem láttam jó monk videókat. -
[SiX] Boci #8764 Fasza kis hentelős Monk video:
http://www.youtube.com/user/MrTidus1492#p/a/u/0/PJahkoqY-ak
Meg egy durva 139 killes combo:
http://www.youtube.com/user/MrTidus1492#p/a/u/1/lLl4nT923uo -
Diablo 2-őt csúnyán széttoltam, de sose volt lvl20-nál nagyobb barbárom. Most se lesz szerintem :). -
idővel úgyis az összes karakterrel játszani fog mindenki még ha nem is tetszik neki -
who am I 7 #8761 akkor marad a wizard mint 2. kari..majd a kiegben bizti lesz warrior féleség :) Nyilván mind1ik karit kiprobálom, de a monk adja legjobban. -
Nekem pont ez tetszik, megszoktam a 2-ben is a folytonos teleportálgatást :D -
Nekem se tetszik... -
radical #8758 vazz szédültem ahogy néztem... -
sirdond #8757 ha jól tudom, dh-nak nincs meele skillje,csak ranged -
who am I 7 #8756 picit mangás ez is ja, de szerintem ő lesz az első karim.kár, hogy nincs pala
. dh-re kíváncsi vagyok, hogy melee-re lehet-e majd speckózni
-
kíváncsi vagyok hány songoku nevű monk fog szaladgálni :D -
Idegesítő ez a teleportálgatás. -
jó a monk csak ez az első videó amiben úgy használják ahogy kell(kombó múvokat lehet mixelni) -
Ebben a videóban a monk se néz ki olyan szarul
-
Olyan, mint Blood Raven D2-ben, csak egy kisebb boss. -
r4pt0r #8750 Ez csak egy kis boss act 1ben. Lesz még ott más is. -
kizárt, hogy ennyi legyen az act1 :)) -
ShaiHulud #8748 es ize most ami betaban van skeleton kinggel a vegen az az egesz act 1? elvileg nem, nem? -
Sokkal kevesebbet fognak osztani, mint anno SC2-nél. De én reménykedem a nagy szerencsében hogy én kapok :) -
Én is de psszt
-
olyan keveset osztanak, vagy miből gondolod? :D -
de én kapok
-
nem nyugtat meg más, csak ha felinstalláltam a játékot :D
azért reménykedem még egy kicsit. hátha... -
Ha ez megnyugtat úgysem kap innen senki. A teljes meg úgyis megjön mindannyiunknak. -
mindegy, rontsátok el az örömömet, hogy tudtam jelentkezni a bétára -
Pedig de. -
jajj te kis csacsi, és miért ne lenne 2.0 az accom? nem a hozzárendelt játéktól függ... -
Nem nekünk van igazunk, a blizzard írta, neki van igaza :) -
Hm, lehet mégis nektek lesz igazatok, a fórumra valóban nem enged írni... -
A starterek nem jatszanak a betaban. SC2 beta elejen lehetett még vele trukozni de utan megszuntettek. -
Nem, nem, nem!
1.0-ás acc az, amit pl D2-ben ingame tudsz regisztrálni. 2.0-ás amit a battle.net oldalon. Az SC2 és WOW úgy keveredik ide, hogy azokhoz mindenképp kell 2.0-ás acc, tehát ez egyfajta általánosítás, mert akinek van eredeti SC2/WOW azoknak biztos van 2.0-ás acc is. McHaals mondja jól, ha van 2.0-ás accod, de az üres, akkor nem is enged a betara jelentkezni. Azt is írta, hogy a D2-je hozzá van rendelve az egyik acchoz. Az az acc 2.0-ás, és mivel hozzárendelte a D2-t, már nem üres.
Az SC2-t és WOW-ot két okból mondják a blizzardosok: az egyiket már említettem, hogy ha valamelyik van, akkor 100% hogy van 2.0-ás accod, ami nem üres. A másik ok, hogy hiába tagadják, próbálnak ezzel embereket rávenni SC2 és WOW vásárlásra, épp ezért nem említik, hogy a D2 is hozzárendelhető 2.0-ás accokhoz, amikor kijött régen, még nem volt bnet2, szal akik nem tanulmányozzák át annyira az acc managementet, nem biztos, hogy észreveszik így utólag.
Ja, és halkan megsúgom, hogy ha mégis tévednék, egy ingyenes WOW-Starterpacknak is elégnek kell lennie, mivel azzal már tudsz ingame bnet2 bejelentkezést csinálni, amire hivatkoznak technikai feltételként. -
nemtudom, én csak bepipáltam hogy d3 béta érdekelne, egy d2, meg expansion cd kulcsal, majd meglátjuk -
Nem baromsag, a bnet forumjaira jelenleg is csak sc2 es wow jatekok megletevel lehet kommentelni. A regi jatekok nem felelnek meg a bnet2 kovetelmenyeinek (kozos acc, friends list, stb) igy kiesnek a kvetelmenyek kozul. -
jajj te kis csacsi, mindennel lehet jelentkezni, de megnézik hogy 2.0-ás accountod van-e... magyarul van-e hozzá rendelve wow vagy sc2 és ha nincs akkor nem is kapsz kulcsot -
ez úgy működik, hogy van 2db battle.net accom. az egyikhez hozzá van rendelve a diablo2-m, a másikhoz nincs semmi. Az üres accounttal próbáltam béta tesztre jelentkezni, nem engedte:
ahhoz, hogy részt vegyél a béta teszteken, kell hogy legyen egy akármilyen játék hozzárendelve a battle.net accountodhoz.
a diablo2-s accountommal már ment a jelentkezés. szóval szerintem baromság, hogy csak wow és sc2 játékosok jelentkezhetnek. -
-.- -
ricsa008 #8729 hol? -
Pupuci #8728 Ja. Két hete kb. -
mikor? 2003 ban?:P