78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Esküszöm pont azt akartam írni: "a WD-nak komoly idegrendszeri és mozgáskoordinációs problémái lehetnek", erre megelőzöl. Az istenit!
-
Én inkább a witch doctor-tól vártam ilyeneket. Barbárnak még ott a War Cry, ahogy látom. Viszont runákkal egész emberes bonuszokat lehet betenni. -
RaSzTaH #8804 "ejj, ez a monk elég durva support lesz"
Miből gondolod?! -
Wizard lesz jó a lassítással és a fagyasztással :) -
Hmm, hát itt nem sok support szerepkör lesz, ahogy nézem a Monk mantrája most a pala aura és ott vége is van. Legalábbis átfutva a dolgokat nem láttam sok más csapattagokra ható cuccot. -
azért, mert így is van :D -
Az oldalon olyan a witch doktor mozgása, mintha most szabadult volna a gyogyóból... :D -
igen, én is hallottam a 4. nehézségi szintről:
normal - nightmare - hell - inferno -
Nekem az ilyeneknél a Random gomb a legszimpatikusabb választás.
-
Alapból is több közül lehet választani a 2 slotba, meg a rúnákkal egy spellnek is több változata van, bár ezek a rúnák nem tudom mikortól elérhetőek. -
Elnézést a tudatlanságomért, nem igazán figyeltem az ilyen jellegű híreket, infokat. Viszont ez érdekelne. -
Azt én se értem teljesen, hogy vannak az Active skill-ek, és ott van, melyik hányas szinten érhető el. Kb. szintenként 1 van. Ahogy haladunk előre, az új skillek mellett értelmüket vesztik a régiek? Csak mert akkor azonos szintű azonos kasztba tartozó karaktertek ugyanazt a 2 skill-t puffogtatják majd. Vagy ez nem így van? -
Ja nézegetni jó, az elején berakott skilleket viszont úgyis lecseréli az emberek nagy része menet közben. Tényleg, azt tudja valaki, hogy hogyan lehet cserélni majd? Városokban lesz rá npc?
Rasztah: 3+1 nehézségi fokozat lesz azt hiszem, az utolsó csak kimaxolt karaktereknek lesz elérhető. -
a baj az, hogy jelen pillanatban ezek a számok nem mondanak semmit. viszont jó nézni:) -
RaSzTaH #8792 persze ez így van, de mivel még nincs a béta a kezembe, ezekkel kell beérnem :P
btw akkor most 60-as lesz a max. lvl? 3 nehézségi fokozat lesz ugyanúgy mint diablo 2-ben? (valahol már 4 szintről is olvastam) -
Nem tudom, ki hogy van vele, érdekességnek jók ezek a skill-listák, de én nem fogom "bemagolni", majd játék előrehaladásával fedezem fel ezeket a szuper részleteket. -
ejj, ez a monk elég durva support lesz
am ha jól látom még nincs fent az összes képesség -
RaSzTaH #8789 az a gond ezzel, minél több videót, skill-listát nézek annál idegörlőbb a várakozás :( -
A legutolsó kis szaros ikon is k.rva jól néz ki! Ezt nevezem! -
Teljesen érthető, mit csináltak a fejlesztők 4-5 évig. Ebből az egészből árad a zsenialitás. -
Zsir
-
Nabunaid #8785 Na emberek ezt is megértük! Hivatalos oldalon az összes karakter, összes varázslat leírása sebzéssel, képpel, rúnahatásokkal, passzív skillek, mellette kalkulátor, hogy mennyit fog így sebezni sebezni!
Skillek listája
Lehet tervezgetni a karaktereket! -
ha jol szamolom 15069390336. (=9*21*48*13*12*22*22*22)
ez az egesz emberisegnek eleg tobb, mint ketszer :) -
[SiX] Boci #8783 Elvileg a héten béta kulcs osztás:
-
Terence007 #8782 Házi feladat: Hányféle banner-t lehet összerakni? -
Nekem jön is majd a zerg-es :) -
AzraelArchangel #8780 statisztikailag lehet hogy lesz... de hogy szembe is jön veled... nos... nem túl valószínű... -
Banner állitgatás.
Na itt két egyforma nem lesz:)
ja valaki berakhatná normálisan amiket elcsesztem:P -
ShaiHulud #8778 eleg egy enter is a megnyilo cimsavban. sg forum a hibas. -
AzraelArchangel #8777 megjelent... a linkbe kell a www.
... és jöhet a többi...
(mohó vagyok) -
linkbe rakom mert nem jelenik meg
Link -
Az elözö a Demonhunter passive skilljei voltak ez pedig a Monké
-
www.-t elég raksz és firefox-szal is bejön. -
LOL
Ez diszkrimináció
-
IE -
Zenszkij #8771 403 - Forbidden -
Ez szivas :( -
radical #8769 jól. -
ki kéne már próbálni valahogy a bétát, hogy rájöjjek hogy van igazából ez a skill rendszer :D -
Sziasztok! Jol ertelmezem, hogy hiaba regisztralok acc-ot a Blizzard oldalan, ha nincs egy valamilyen, eredeti jatekom toluk, akkor nem szamithatok beta kulcsra? Letoltottem es installaltam valahonnan egy beta demot, de csak kb 1,9GB-t tett fel, a maradek tizen egynehany giga, az majd akkor kerul fel a gepre, amikor vegleges lesz a jatek?