78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Noodlee #8846 Nekem sem tetszik (a hagyományos jobb volt), de le kell nyelni a békát. -
Ehh...nagyon nem akartam megvenni a dio3-at, de a monk egyre jobban tetszik... :D
Bár a mobokbol potyogo hp gömb továbbra is elriaszt...egyszerüen nekem nem tetszik ez a rendszer... :) -
telefonra? ilyen felbontasban max arra eleg :D -
Noodlee #8843 A low lvl skilleknek kisebb lesz a DC-je, ezért gondolom gyakrabban fogja használni a nép. -
ebben bízom én is
#8839: key osztásnál instant topic top1:) (észreveszed) -
Remélem, hogy WoW mintára lesz megvalósítva, tehát szabadon konfigurálható lesz bárhova. Én nagyon kényelmesen be tudtam lőni magamnak azt az 5-6 dolgot, ami rendszeresen kellett, és mivel az egyik kezed úgyis szabad, abszolút nem jelent gondot, sőt, egy idő után oda sem kell nézned, felismered a szituációt és már mozdulnak is rá az ujjaid. -
+ ne felejtsük el hogy lesz pvp is oda megint egy másik build kell. Amúgy az alacsony szintű skilleket sem biztos hogy lecseréled, mert az újabbak inkább kicsit mások nem biztos hogy jobbak, meg bizonyos rúnával bizonyos szituban lehet hogy a lvl1es skill jobb mint a többi. Meg van jópár túlélésre koncentráló skill, ami egy HC karinál létszükséglet, nem hc-nál meg simán kihagyható. -
53 hozzászólás, flamere vagy beta key osztásra számítottam... -
pontosan, valahol aoe-re kell egy skill-rendszert összehoznod máshol pedig kézenfekvőbb lesz egy mobot ütni nagyobb dmg-el. de ha valaki fakír módon ezt minden fight után lépésről lépésre kívánja megtenni, tegye. -
Nem felesleges, kényelmi megoldásnak nem árt, mondjuk csinálsz 1 "Boss" és egy "Tömeghent" szerűt és nem kell válogatni, csak benyomod.
Mondjuk itt arra gondolok amikor boss runokat nyomsz. -
RaSzTaH #8836 CD van az iható potikon, viszont vannak olyan potik amiket a mobok kidobnak és healelnek ha átmész rajtuk -
weapon switch az W volt D2-ben is, nem hinném hogy változtatnak rajta. Potik meg bár nem tudom, hogy hogyan lesznek, de azt biztosra tudom, hogy nem úgy mint a d2-ben, szóval itt nem lesz veseátmosás egy-egy bossnál :)
Skill listákat meg szerintem felesleges elmenteni, egy nyugis helyen van idő kiválasztani a szükségeseket. -
bár azt nem tudom hogy hg-ket szükség lesz-e berakni a skillslotokba... na mind1 -
wepönszvics? drink? ill. ha lehetőséged lesz az előre elmentett skill listáid variálására? -
Bár jobban belegondolva a D2-ben is így volt, csak ott 8 slot volt... Akkor nem is gay :D -
Hmm, az mondjuk elég gay megoldás :) Bár a 6 slot 6 slot marad, szóval több gombra nincs szükség. -
Bárhol, bármikor cserélhetsz, ha nem támad senki. -
Egyszerre 6 skilled lehet a játékban, szóval lehet szükség lenne a többire de ahhoz gondolom vissza kell ballagnod a városba lecserélni a jelenlegieket :) Szóval ott lesz minden skill de 6ot használhatsz aktívan belőlük, plusz 2 passzívat. -
játék elején még biztos elég lesz a 6 slot, de majd egy hell-inferno nehézségen mikor jönnek veled szembe az all immunos monszták, szükség lesz mindenre (ill. pvp-nél alapból) -
Szerintem viszonylag sokan használnak, de amin összesen van 5-6 gomb olyat NAGYON sokan. -
Noodlee #8826 Jahogy értem.
Játék alatt gondolod a skillváltást? Ott persze, az F soron voltak. Menet közben nem variáltam, hogy melyik funkció billentyűn mi legyen. -
sirdond #8825 van egy-két durva barbár passive :O
egyelőre a többi kartakert még nem olvastam végig,de szerintem lesz pár nerf,mire kiadják a teljes játékot -
akkor rohadt gyors lehetsz -
Úgy látom az UI-n van 1-5ig számozva gomb, aztán jobb egérgomb, balra meg sima ütés és "fuss oda". Megoldódott a rejtély :) -
Noodlee #8822 "Elég sok manapság a 6 gombos egér" 
Nem tudom hányan használnak olyan egeret, amin +6 gomb van az alap gombokon kívül. -
Ja meg mozogni is kell, akkor 7 gombos :) -
Noodlee #8820 A 2. részben is simán működött. -
Feltételezem arra gondold, hogy 6 skillt rábindelsz egérre. Elég sok manapság a 6 gombos egér.. -
Valami görgős megoldásról beszéltek anno, hogy elég egy egér is. Ezt én is nehezen képzelem el, ezért kérdem, hogy remélem nem úgy lesz. -
klikkendmúv rendszernél elég körülményes lenne:) -
Gondolom csak viccelsz... -
"Lethal Decoy
Spirit Spender
Cost: 75 Spirit
Create an illusion of pure holy energy that attracts enemies to itself and explodes after 5 seconds for 43 - 78 Holy damage."
Ugyanez Alabaster Runestoneal:
"Simulacrum
If you die while the decoy is alive, you are resurrected at the decoy's location with 100% Life. The decoy no longer attracts enemies and the duration is increased to 26 seconds."
Kicsit durva :D -
6 skill?! ahoz elég egy egér azt tsókolom:P -
valahogy úgy
6 slot - 6 skill
1-6ig hotkíj vagy kattintással(ami nem igazából célszerű) de gondolom ez majd személyre szabható lesz.. -
Logikám azt mondja kedves cimbora, hogy hotkey-es rendszer lesz, mint wowbna, sc2-ben, tehát úgy bindelsz, ahogy akarsz. Többit nemtom. -
Valaki elmagyarázná a skillek használatát nagyvonalakban?
Hány skill lehet egyszerre a skill-slotokban, bal gombbal, görgővel vagy mi a túróval lehet aktiválni, választani stb?... -
Egy marha jó kis háttérkép. -
a mantrákból -
Ahogy elnéztem mindegyiknek van lassítása vagy vmi hasonlója. -
Én ilyen pszichoszomatikus tünetekkel bíró egyeddel nem szívesen játszanék. Akkor már inkább a barbár.