78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Noodlee #8886 cuccokért* -
Noodlee #8885 Olyan nincs, hogy valami ingyenes.
Gondolom a szokásos pénzszedés lesz, az über cuccokást, skillekért, helyekért, stb... -
D2 inkább, de nem annyira halovány :) Egész jó skill rendszer, a grafika meg kiváló. Legnagyobb hibája hogy januárban lesz csak open béta, de addigra szerintem sok embert beszippant a D3 :) Bár ingyenes lesz az egész. -
Látom ez egy halovány D3 koppintás. -
Közben amúgy sikerült béta kulcsot szereznem a Path of Exile-hoz: VIDEO
Szóval meg is van mivel ütöm el az időmet a D3ig :) -
sata75 #8881 jóvanna, összekevertelek Davidussal, de a lényeg akkor sem változik:) -
Ja és olvasd el figyelmesen a fogadalmamat. NEM bantunéger ....t ígértem, mindössze egy tetszőleges 18+ logo-t, amit én választok ki. Isten ments a bantu ....tól, bőven elég egy 25cm-es. -
Ahogy néztem jópár skill "x% weapon damage"-el működik, szóval azaknek fejlődniük sem kell, mert a cuccaid minősége máris megnöveli a skill sebzését. A rúnakövekről meg hogy ha egyszer beraktál pl egy piros rúnet egy skillbe, akkor utána azt a rúnát nem rakhatod át másik skillbe. Ha ki akarod cserélni mondjuk kékre megteheted, a piros rúna is megmarad viszont hozzákötődik ahhoz skillhez, csak ugyanabba rakhatod később vissza, másba nem. Ha egy másikba akarsz pirosat akkor farmolnod kell egy újabbat. -
Hátha abban lesz 1 szimpatikus karakter. Kivárom. -
sata75 #8877 2013, ha nem így lesz akkor egy bantunéger ....-t teszel az logodba:) -
Tényleg így van, csak nem minden skillnél. Van ami csak weapon damagetől függ, van ami szinttől és gearen szereplő módosítóktól. Meg ott az offense érték is. -
Mikor jön az első kieg?? -
Hát Bélám így jártál, akkor ez neked kimarad :) -
szerintem ne nyafogj annyit, kipróbálod és majd kiderül melyik tetszik. -
Ez 2 hétig fog menni. A SC2 fent van a gépemen, de nincs rá sok időm!
Diablo3-ra rengeteg lesz! -
Én még mindig a Monk és Demon Hunter között vacillálok, csak az az egy bajom van, hogy egyik se igazán tetszik. Ott van a Barbár, azzal toltam orrvérzésig a második részt, az alapból kiesik. Wizard a Sorceress megfelelője, csak itt már van férfi is belőle, túl sablonos alap varázsló kari. A Witch Doctor nekem nagyon beteg, nem szeretem ezeket a kultikus figurákat, akik az idegtől rángatóznak. A másik két kari tetszene, de alapvetően nem csípem a távolsági fegyveres karikat, aprítani szeretek a sűrűben. Aztán ott van a Monk, aki meg inkább egy Street Fighter szereplőre emlékeztet. Ne vegyem meg a Diablo3-at? Segítsetek! -
ugye minden karakternek van 25+- skill -e (+10 passzív skill) ezeket a runa kövekkel lehet még machinálni, az 5* 25 vagyis minden karakternek 125 különböző skill -e van, azaz a játékban 625 eltérő képzettség van egyelőre, kérdés mennyire fogják még befolyásolni a tárgyak...zsírosság.... -
Bélám nagyon peregsz ezen a diablo-n, ezzel is 1 hétig fogsz játszani, mint starcraft pergés után? :)))) -
fura, mert eddig semelyik dio-ban nem igy volt. kizarolagag maguknak a skilleknek a szintje szamitott eddig, illetve 2-ben mas skillek szintjei is beleszamitottak nehanyba. a karakter szintje eddig csak a stats elosztashoz (tudom, itt ez is mas lesz..) es a bizonyos szintet megkovetelo targyakhoz/skillekhez kellett.. -
Ja csak azért kérdeztem, mert a weblapon mind az 5 féle rúna mellett skillenként más név van. Akkor ennek nagy jelentősége nincs. -
[SiX] Boci #8866 Van 5 féle rúna a játékban. Minden rúnának van 7 szintje erősség szerint. A legerősebbek csak infernon hullanak. Minden skillbe belerakhatsz egy rúnát, ami az adott skillt módosítja. -
Akkor ezzel választ kaptam a #8795-re. Ha erősödnek szintlépéskor, akkor nem vesztik el a jelentőségüket magasabb szinten. HA tényleg így van. -
a Runestone-ok azok meg mik? Minden egyes Active skillhez tartozik 5 féle erősségű, és minden Active skillhez egyet bepakolhatsz? -
Mi benne a fura? 5-ös szinten sebez - teszem azt - 100-at, 6-oson pedig 110-et minden féle trainer nélkül. -
Megfejtetted -
mi az, hogy szintrol szintre erosodnek? pont azt mondom, hogy ahogy latom nincs is szintje a skilleknek... vagy a karaktered szintjetol erosodnenek? az ugy eleg fura volna.. wow-rol fingom nincs, dio-kkal jatszottam. -
Én a befektetett 5 évnyi munka miatt, az erős online támogatás miatt, a Blizzard minőség és hangulat miatt. Ja és mert tetszik a Diablo világa. Már bocs, de ki a f.szt érdekel, egy még ki sem próbált fícsör, ami hozzáteszem 95%, hogy MŰKÖDIK a játékban. Ha mégsem, az első patch-el kiszedik belőle. Ja ezzel elmondtam az utolsó okot hogy miért veszem meg, a kurva jó support miatt. -
szintről -szintre erősödnek, +varázs tárgyak, + runák
mi kell még? :)) -
Az annyira nem, de a 3db négykézláb mászó luvnya szintén ütős :) -
A piramis alakba egymásra mászott démonok akik rádőlnek az ellenre, az nem tetszik? -
Miért ne fejlődnének? Nyilván szintről-szintre erősödnek, ahogy jelenleg is wow-ban. A rúnákkal módosítani lehet a hatásukat/utóhatásukat. -
Na ne bassz, hogy a monk miatt veszed meg Dio3-at, de a gömbök miatt meg lehet hogy mégsem. Ezt nem mondod komolyan!? -
qrvara nem vagom ezt az uj skill rendszert.. osszesen 6 db skilled lehet? es azoknak sincs szintje, max egy runaval lehet erosebbe tenni? hogy lesznek igy qrvaeros skillek, mi ertelme lesz igy raidelni 30as szint utanha a skillek nem fejlodnek? -
csak a monk lesz kepes healelni masokat is, vagy a witch doctor is? -
Bakker, nem is tudtam, hogy lehet majd healelni is dióban. Ez nagyon menő, rezeg a léc a doki lába alatt, bár a béka eregetés nagyon fun :P -
Bezony, lehet infernon még szükség is lesz rá, fincsi monk :) -
Hmm, úgy tűnk a kutya a rúnák alá van elásva.
full healer monk
Lesz itt support. :-) -
RaSzTaH #8849 így legalább kell némi "odafigyelés" hentelés közben -
A skillek cd-jével nincs gondom, csak a potik hiányával(legalábbis d1/2 féle potik hiányával) :)
Tudom pvp-re igy jobban lehet balanceolni, h cd van a potikon, de pl. lehetett volna, h pvp-nél cd kerül rájuk mig szörnyek irtása közben ugy viselkednek, mint dio1-2-ben. -
RaSzTaH #8847 a spammelhető potik és skillek helyett a cd jó megoldás, legalább nem 1 skillt spammelsz