78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Igen...
...vagy nem
Nem tudjuk
Remélem tudtam segíteni -
ImpersonatoR #8925 Szerintetek van rá egyáltalán esély, hogy kap valaki beta kulcsot itthonról?
Arról pl. van valami infó, hogy hány kulcs is kerül kiosztásra? Azért kíváncsi lennék rá. Részemről mondjuk jelentkeztem de nem hiszek a csodákban :) -
wizzard
-
Eléggé kiugróan magasan játszák. -
Az utolsó 27%-os csaj most a Wizard vagy a Demon Hunter? -
Marha érdekes, most bejön egyből Chrome-ban is. -
Nem is izgulok, csak látni akarom a saját szememmel a játékot :) -
firefoxban amikor bejön a forbidden lap, kattintsatok a cím végére és enter -
radical #8918 nem nem én hadd! -
úgy is Forbidden 403 -
Igen ,dió2ben ugyanis 2 db-ot nyúztam el most megpróbálom valami használhatóbbal:) -
ff + www = profit :) -
403 Forbidden, IE-ben is www-vel is. -
radical #8913 középső részem milyen elemzés van?
-
Ezt most annyira nem értem. Már hogy ezt a Diablo3-hoz vetted? -
remélem lehetek a haverod -
Jöhet az egérflém én megvettem a sajátom:)
és tarcsiban itt van még az x7 is -
http://i.imgur.com/smqWx.jpg -
nem erre:) -
-
A társaid nem is látják a loot-odat, mindenkinek saját loot esik.
Szerintem ennél jobbat nem találhattak volna ki. Így nem hogy lopások nem lesznek, de még a kockázásra sem kell várni. -
globál a béta de mindenki amcsi szerveren játszik. később sem lesz EU
szóval ha valaki EUból kap meghívót az amcsi szerveren fogja tolni -
radical #8904 a lootolási rendszerről tudtok valamit mondani? ez is aki kapja marja mint d2ben? -
ranged barbár build:)
@HeadHunter
már sikerült de még nem adták ki valamiért
"char creation(all chars)/world entry working/stable no npc's/items" -
Szerintem neked izgulni nem kell a teljesítmény miatt! -
De az a baj hogy ez meg mindig csak amerikai zart beta, europairol szo sincs. -
Akkor meg már minek, jön a dobozos verzió. -
A BETA-t nem sikerült megtörni annyira hogy legalább a grafikát megnézzem hogy néz ki a gépemen? :) -
Lényegtelen, mikor kezdődik. Annyi az esélye, hogy kulcshoz juss, mint a féllábú süninek az autópályán. 
Majd a végefelé valami levedlett accot talán birunk kukázni... -
igen, ez volt a tegnap este ide belinket videóban is, esetleg csütörtök, de pénteken már mindenképp. szerintük.
én leszarom, csak kapjak meghívót :D -
sata75 #8896 Diablo 3: Béta kedden vagy szerdán? -
lesznek, de nem csak peccsenként 1(pve/pvp-re osztva), ahogy a d2-ben megszoktuk. 5 fajta hydra? és ez csak 1 skill.. komoly lesz -
Biztos lesznek itt is cookie cutter buildek, de én biztos nem olyat csinálok majd :) -
kicsit belemélyedtem a wizard skillekbe és a hozzátartozó rúnákba. igaz még nem tudjuk hogy hányféle(tulajdonság szerint) tárgyakat lehet majd beszerezni és azokat hogyan lehet majd módosítani kövekkel, enchantokkal, miegymással de az már most biztos hogy 2 színre-szagra ugyanolyan karakter nem fog születni -
sata75 #8892 gemek -
[SiX] Boci #8891 A skillekbe rakható cuccok a rúnák, az itemekbe rakhatók a gemek. -
Micsoda take :)
Ha a D3 skilleknél lévő kövekre gondolsz azokkal a képességeket lehet módosítgatni egész szépen. Hogy tárgyakba is lesz e a D2 drágaköveihez hasonló cuccok, azt nem tudom. -
[SiX] Boci #8889 Ja, csak éppen 14 szintjük lesz és 5ös szintig fog hullani maximum. A magasabb szintek csak 3 kombinálásával elérhetőek, így baromi sok kell 1 14es gemhez. Viszont legalább ki lehet őket venni a socketekből, nem vesznek el. -
hm, ahogy látom a jó öreg drágakövek is megmaradtak, gondolom ezek hasonlóan az elődhöz, a tárgyakba helyezhetőek -
Jaja, lesznek fizetős cuccok, bár azt se tudni hogy mik, de elvileg külön ladder lesz fizetős embereknek és nem fizetősöknek. De nem valószínű hogy Diablo 3-al együtt ezt is tolni fogom... De addig is szórakoztató, meg egy pár feedback megírása sem olyan megterhelő :)